Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa to doskonałe rozumiem bo ja robię to samo. Ktoś się dziwi że 22 stopnie w cieniu zaznaczę i ja mam rozebrane dziecko na krótki rękaw ale w wózku jest 28 osłona przed wiatrem też jest.KarmeLoVe wrote:My wczoraj sprawdzalismy termometrem, w wózku było 32 stopnie, jak dziecku ma nie być ciepło?
-
nick nieaktualny
-
Ale u mnie 7. tydzień w trakcie, a niby 8-9 to skok. Chyba zaraz odpalę laktator, żeby sprawdzić, czy mam mleko, ale wczoraj na luzie 90 ściągnęłam, to przecież dzisiaj by nie było tragedii.Fasolka77 wrote:No to pewnie ten słynny skok

Fasolka77 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi położna powiedziała, że albo odbeknac albo wkurza się bo leci a on chce ssaćFasolka77 wrote:Dziewczyny naciskam sutka i mleko leci A młody mnie zaraz urwie cycki.... tak ciągnie puszcza ciągnie...... o co chodzi???
Fasolka77 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyOd porodu nie wypiłam dziennie więcej niż litr wody po prostu nie chce mi się pić. Są dni że nawet szklanki wody nie wypije popiję rano letrox i tyle. Zapominam nie mam pragnienia. I wiem że robię źle bo mój organizm trzyma wode. I mleko leciało i leci. To jest dziwne
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH