Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga85 wrote:Bylyście na spacerku po szczepieniach???
Ja nie mały był marudny i do tego strasznie gorąco👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Dziewczyny - kalkulator potencjalnej wartości wzrostu dzieci na podstawie płci dziecka, wzrostu mamy i taty. Teoretycznie to najbardziej precyzyjna metoda obliczeń dostępna teraz. Ale oczywiście jest margines błędu
https://ebmcalc.com/HeightPotential.htm
Jest jeszcze metoda mnożenia wzrostu dwulatka razy dwa - podobno to się bardzo dobrze sprawdza. Ale do dwóch lat mamy jeszcze czasPaula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BAsia bardzo fajna...gdybym sie nie przejechala na tamtym rozmiarze to bym pewnie zamowila ....ale teraz sie boje bo nie wiem jaki rozmiar dla mnie
tak mi sie chce sukienek, ale bezpieczniej chyba spodniczki i bluzki:)
ja tez siedze w domu w te upaly wychodze po 18 i to tylko do ogrodka...zadne miasto zadne sklepy
ja od 12 w poludnie 6 pieluch tetrowych zuzylam...nie jest tak zle czyli maly 6 razy sikal bo przebieram za kazdym sikaniem.....
w nocy maly nie sika wiec nam 1 pampers wystarcza na cala noc...nie zebym oszczedzala bo jeszcze w zeszlym miesiacu i 6 razy byl przebierany w nocy ...ale teraz jakos nie przebieram bo sucho i nie chce go rozbudzacB_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Jezuuu czy wy też tak macie z paznokciami. Ja właściwie chodzę z nozyczkami przy tyłku... Mam wrażenie że obetne mu paznokieć i od razu rosnie
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:U Nas chodzą wentylatory w domu w każdym pokoju a pokazuje mi termometr już 32 st w salonie... Było 28 jeszcze 2 godz temu. Dostałam alert na tel ale na razie nic się nie zapowiada na burze
-
B_002 wrote:Ale mnie wkurzył wczoraj kurier DHL.
Przyszedł mi SMS że paczka do odbioru w punkcie na stacji Shell. Sprawdziłam drogę przesyłki i było że kurier nie zastał nikogo w domu, w przecież siedzę na dupie i czekam na zamówione przesyłki bo z małym dzieckiem w taki upał nie wychodzę.
Zrobiłabym aferę ale mój mąż powiedział że pójdzie mi to odebrać bo nie aż tak daleko. No ale co oni sobie myślą.
Dodatkowo zamówiłam z H&M sukienkę do karmienia i przysłali mi zły rozmiar, nie ten co zamawiałam...
Muszę odesłać bo za duża jest.