Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyespoir wrote:ej Wy wszystkie tak ważycie dzieci? Wojtek ostatni raz był ważony jak miał 10 dni... ja zawsze patrzę czy wałków na ciele przybywa, jeśli tak, to luz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ja ważę na wizycie a że mamy prawie co tydzień szczepienie to po 3 tyg przerwy był wazony i w środę znów bedzie. Ale u nas zawsze lekarka mówi "przyrosty idealne" więc dla mnie to tylko frajda.
-
Basiu gratuluję rocznicy i wytrwalosci w miłości i szczęściu na kolejne lata.
Dla bratowej ogromne gratulacje. Dzień pełen pięknych wiesci
Martusiawp ja opisywalam na fejsie chrzest ale tak w skrócie bylo super. Filip spisal sie na medal spal lub lezal i gugal.. Ksiedza chciał zlapac jal przy nim majstrowal. W restauracji tez tylko spal lub lezal w wozku plus wszyscy ho przerzucali sobie do zdjec. Za to wczoraj Filip byl jak nie Filip.. Nie umiał sam polezec ciagle cos go gniotlo chyba jakies mrowki w gaciach.. Ale spal ładnie i dzis fzien zaczynamy ladnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 08:28
B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Ja ważę na wizycie a że mamy prawie co tydzień szczepienie to po 3 tyg przerwy był wazony i w środę znów bedzie. Ale u nas zawsze lekarka mówi "przyrosty idealne" więc dla mnie to tylko frajda.
jest najmłodszy tutaj prawie, a najwięcej waży
Fasolka77, Daffi, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:nas ostatnio też ważyła babka i też to usłyszałam mimo, że mam już klocka 6-kilowego
jest najmłodszy tutaj prawie, a najwięcej waży
ja nie wiem ile wazymy.. 2 tyg temu 6020g a teraz nie mam pojecia ale jesli przybieralby podobnie to moge sie spodziewac wagi ok 6800Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 09:02
espoir, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:NIE... U mnie rozdzielaja szczepienia na nfz
Mama36 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Fasolka77 wrote:z tymi paznokciami to mi tez wstyd... ale ja się boję mu obcinać! 2x mi się udało a i tak na raty.. co najadę obcinaczem to boję się nacisnac... kilka dni temu obcięłam u jednej rączki bo niestety nacięlam kawałek skórki i Bunio płakał
no boję sie.. nie mam sumienia zrobić mu ziaziu
ale kąpiemy go codziennie ostatnio.. te upały każdemu dają się we znaki...
Fasolka może spróbuj piliniczkiem😉 ja mojemu obcinam zawsze jak twardo śpi i kiedyś mu tez trochę nożyczkami obcięłam za dużo bo zaczął płakać jak wariat i teraz się boje. Obcinam teraz dosłownie sam koniuszek obcinaczem i piłuje resztę na krótko pilniczkiem. Miałam w zestawie obcinacz, nożyczki i właśnie takie malutkie pilniczki papierowe. U mnie się sprawdza tylko wiadomo, ze dłużej wtedy schodziFasolka77 lubi tę wiadomość
-
obcinanie takiemu dziecku to pryszcz w porównaniu do obcinania rocznemu dziecku czy dwulatkowi
Mąż trzyma Maćka, ja obcinam, a w tle dzikie wrzaski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 09:32
Kasiulka90, KarmeLoVe, stresant, B_002, Misiabella, malutka_mycha, martusiawp, india lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:obcinanie takiemu dziecku to pryszcz w porównaniu do obcinania rocznemu dziecku czy dwulatkowi
Ja do tej pory pamietam jak się darłam jak mi mama obcinała paznokcie od nógespoir lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyLolka30 wrote:O widzisz czyli można, nie słyszałam właśnie o rozdzielanie i wydawało mi się zastrzega razem
Tym bardziej że odchodzi się od szczepień w rękę
Tylko nóżki.
Więc byłam zdziwiona aż że koleżanka w Warszawie w przychodni nie ma rozdzielonych. U mnie od razu pediatra powiedziała że rozdzielaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 10:00
-
Dorota my juz dosc dlugo Polcie przidem nosimy. Fizjo nam pokazala, ze wtedy pupa musi wisieć. Reka powinna byc w zgieciu kolan
Daffi ja ostatnio w te super upały szczeoilam - 5w1, pneumo i rota.
Poli nic nie było.
Ale za chwile mamy meningokoki i tez sie zastanawiam
Karmelove ja badal bez okresu
Angella super, ze wakacje się udały 😍
DorotaAnna, Daffi lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:obcinanie takiemu dziecku to pryszcz w porównaniu do obcinania rocznemu dziecku czy dwulatkowi
-
nick nieaktualnyMamy dzień nieodkladalnosci chyba a i nocka była do dupy.
W ogóle teraz się uspokoił, śpi na mnie.
Ale zaczęłam już na oślep próbować wszystko i przeszło po odciaganiu katarkiem. Niby codziennie wyciągam bagietką ale to co wyszło i jaka ilość teraz z katarkiem pod odkurzacz to ja się nie dziwię że się wściekał.
Walić te bagietki, będziemy przynajmniej raz na parę dni włączać katarem z odkurzaczem. Bagietką to sobie mozna w dupie pogrzebać 🙄