Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:A tak w ogóle, to uważam, że Karmelllce dostało się niesłusznie. Super, że chwali się swoją corcia. Może faktycznie jej spiecie z Paula jakiś czas temu było niepotrzebne, ale przypomnijcie sobie jej poród. Te opisy, dla mnie rewelacja. Problemy z karmieniem i jej walkę z cycami. Ostatnio przygoda z paznokciem. Jak dla mnie to za mało pisała o pobycie nad morzem. Liczyłam na więcej.
tego nikt nie pamięta. Jak jako jedna z pierwszych nie świadoma połogu się chciałam pożalić a dostałam coś zupełnie innego. A potem jak już porody sypały się jak z rękawa to żalenie się było normalne, nie byłam nie miła służyłam rada bo miałam to za soba.
Nad morzem starałam się ograniczyć telefon do minimum w ogóle miałam go nie ruszać ale się nie udało trochę uzależnienie. Ale w sumie dużo spacerowaliśmy po molo w te i z powrotem a wieczorem dwa razy bylismy na grillu i w sumie nic ciekawego się tam nie dzialo. A ja też w głowie miałam stresu o szyjkę małej bo w dzień wyjazdu się okazało że fizjo znalazła termin a my już wyjechaliśmy i czułam żal że przez zastany wyjazd dziecku się znowu odwlecze wizyta ale wróciliśmy w poniedziałek a we wtorek znowu się znalazł termin.
Dziękuję Tunia ♥️Tunia76 lubi tę wiadomość
-
My mamy chrzciny w niedzielę.
Dzisiaj miałam domowe spa dla nog.
Boże jak boli depilacja tej nogi z pończochą.
A na dodatek ta noga jest chudsza od tej zdrowej.
I tak mam prawą stopę mniejszą, prawą nogę chudszą, prawego cyca mniejszego. Co zrobić by lewa strona wyrownala do prawej?
Aha, ponczocha zlikwidowala celulit. 😝Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Kupiłam wczoraj patelnie do naleśników na kuchenkę indukcyjna, więc biorę się za obiad. Muszę przetestować nowy nabytek.
Życzę Wam wszystkim miłego i spokojnego dnia. Buziaczki od Marty i Wiktorii😘😘Karmelllka90, Lolka30, Kasiulka90, martusiawp, estrella, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia bądź częściej ❤️
Co do nierównych stron ja nie pomogę lewy cycek wisi niżej niż prawy 🤷 prawa stopa ciut dłuższa niż lewa. I chyba mój flaczek pociazowy z lewej strony jest większy ... Tak mi się wydaje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 12:44
-
nick nieaktualny
-
Moje dziecko jest dziś nieodkladalne. Tzn można ale od razu się budzi i ryczy 🙈. Zaczynamy dzisx12 tydzień czy to jakiś skok? Już tak ładnie spał.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Kurde,trochę przestaje ogarniać. Forum to forum,ok..ale z tego co pamiętam mialyśmy już nie przyjmować nikogo do grupy na fejsie,albo chociaż skonsutować przyjęcie.. Tam są nasze zdjęcia,dane..I nie chodzi mi o nikogo personalnie (tak,że chce_być_mamą nie gniewaj się) ale ogólnie. Nie wiem,dziwne to wszystko się robi.
Karmelllka90, KarmeLoVe, Kiwona, Karollinax26 lubią tę wiadomość
-
Wyglada na to ze dzis dzien spędzę w fotelu. Spoko pogoda coś na netflixie. Tylko dlaczego nikt nie wymyślił dostawy jedzenia do fotela tylko trzeba wstać?😂
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnySmutno sie dziś nadrabia te wpisy... Bylo miło, a teraz mam wrażenie że co chwila ktoś komuś chce wbić szpile. Jesteśmy różne, każda z nas ma inny charakter, może mieć gorszy czas czy masę problemów, o których tu nie pisze... Ale jakos do tej pory potrafilysmy się dogadać i było miło, no może nie zawsze ale jednak udawało się unikać większych spin... A teraz brak mi słów. Zostancie z nami wszystkie! Jak kogoś drażnią wpisy innej osoby to przecież można je olać i przemilczec. Nie psujmy tego co tak długo budowalysmy! A głównie wy bo ja tu z doskoku jestem a i tak smutno, że za chwilę nie będzie tu nikogo...
Co do porównywania dzieci to ja też się na to złapałam. Czytam co robią wasze i myślę sobie ze Ola się źle rozwija ale wreszcie mnie olsnilo. Przecież ona jest jedną z młodszych więc czego ja oczekuje 😉 i teraz luzik... Widzę że robi postępy, rozwija się w swoim tempie, nawet z Kinia przestałam ją porównywać. I od razu mi lepiej, większa radość z macierzyństwa i wspólnego czasu z tym malenstwem 🙂
Ktoś ostatnio pytał o podziękowania na chrzest. Ja zamówiłam na allegro magnesy że zdjęciem Oli, będzie na nich data urodzenia waga i wzrost. Myślę że to miła pamiątka 🙂
Spalysmy dziś z Olą do 9 co prawda z przerwą od 4 do 5 i od 6.20 do 7.00 ale jednak czuje się mega wyspana, nie pamiętam kiedy tak długo spałam 😉 obiad mam z wczoraj więc dziś będziemy się lenic. A co! Raz na jakiś czas można 😉Karmelllka90, Lili90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Wiewioreczka napisz jakie były objawy u synka po tym wypadku.
Moja też miała podobny.
Mąż wnosil wózek z małą i się potknął. Niby nic się nie stało, ale gondola zachaczyła o schody. Mala się zsunela w gondoli i docisnela główka do boku gondoli. Nie wystraszyla się, nawet nie płakała, ale jednak.
Teraz się boję po Waszych przejściach. -
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Moje dziecko jest dziś nieodkladalne. Tzn można ale od razu się budzi i ryczy 🙈. Zaczynamy dzisx12 tydzień czy to jakiś skok? Już tak ładnie spał.
mysla.nieskalana, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Wiewioreczka napisz jakie były objawy u synka po tym wypadku.
Moja też miała podobny.
Mąż wnosil wózek z małą i się potknął. Niby nic się nie stało, ale gondola zachaczyła o schody. Mala się zsunela w gondoli i docisnela główka do boku gondoli. Nie wystraszyla się, nawet nie płakała, ale jednak.
Teraz się boję po Waszych przejściach.
Nie da się nie zauważyć. Nie doszukuj się bo serio spełnię swoje groźby i pojadę na ten ruczaj nakopac ci do tyłka!
Dobra teraz serio idę wieszać pranieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 14:16
-
nick nieaktualny