Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Podpisuje się. Nie tak to miało wyglądać. Nie mam nic do chce_byc_mama, ale umawialysmy się na wspólne decydowania, kogo wpuszczamy na fb. Daffi podjęła decyzję sama.mysla.nieskalana wrote:Kurde,trochę przestaje ogarniać. Forum to forum,ok..ale z tego co pamiętam mialyśmy już nie przyjmować nikogo do grupy na fejsie,albo chociaż skonsutować przyjęcie.. Tam są nasze zdjęcia,dane..I nie chodzi mi o nikogo personalnie (tak,że chce_być_mamą nie gniewaj się) ale ogólnie. Nie wiem,dziwne to wszystko się robi.
mysla.nieskalana, Karmelllka90, Karollinax26 lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Kurde,trochę przestaje ogarniać. Forum to forum,ok..ale z tego co pamiętam mialyśmy już nie przyjmować nikogo do grupy na fejsie,albo chociaż skonsutować przyjęcie.. Tam są nasze zdjęcia,dane..I nie chodzi mi o nikogo personalnie (tak,że chce_być_mamą nie gniewaj się) ale ogólnie. Nie wiem,dziwne to wszystko się robi.
Jestem murem za!
Kilka z Was ma przywileje admina, spoko ale myślałam, że o takich sprawach decydujemy wspólnie.
Fejsbuk to grupa zamknięta, znamy się tam, pokazujemy, upubliczniamy zdjęcia nasze i naszych dzieci, ufamy sobie.
Niedługo i stamtąd trzeba będzie spieprzać, bo moje dziecko cały świat będzie oglądał ..
mysla.nieskalana, Karmelllka90 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyLecimy z Itaka i to jest tak że oni nigdy nie wiesza jaka do ostatniej chwiliAnete wrote:Karmelka jaką linią lotniczą lecicie?
nawet godziny wylotu nie znam ... Na razie wpłaciliśmy pierwsza zaliczkę. Wzięliśmy też ubezpieczenie w razie rezygnacji tak mi siostra zaleciła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatko co to znaczy? Wiem że ty miałaś już jakieś problemy ginekologiczne ale chyba przy ciąży było dobrze? A mówią że poród naturalny super przy tym bo się złuszcza ... Tunia tule i wierzę że wszystko będzie dobrze !!!Tunia76 wrote:Robiłam cytologię. Wynik nieprawidłowy.
Dobrze, że we wtorek idę do gina na usg piersi to odrazu dowiem się co dalej.😥
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Przepraszam jesli postawilam teraz Daffi w niezrecznej sytuacji. Jestem tu z Wami od lutego, ale jakoś wcześniej bałam się dołączyć na fb bo wolałam być jednak anonimowa. Nie wiedziałam jakie ustalilysciee między sobą zasady. Sorki za zamieszanie😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 14:46
Daffi lubi tę wiadomość

-
Tunia76 wrote:Tak. Wynik nieprawidłowy.
Komórki nablonkowe ASC-US.
Wyczytałam w internecie, że to stan zapalny.
Oby nie znów konizacja, bo chyba każe wyciąć wszystko w cholerę i będzie spokój.
Musi wszystko być dobrze!! Gin powie co dalej. ❤️
Tunia76 lubi tę wiadomość

-
Daj spokój skąd miałabyś znać zasady ustalone na fb? A Daffi też na pewno nie pominęła konsultacji z nami celowo. Oczyscmy atmosferę dziewczyny. Nic złego się nie stało. Następnym razem będziemy pamiętać o konsultacji, swoją drogą widząc chęć dołączenia do nas chce być z mamą każda z nas dyskusje mogła podjąć A tego nie zrobiła.chce_byc_mama wrote:Przepraszam jesli postawilam teraz Daffi w niezrecznej sytuacji. Jestem tu z Wami od lutego, ale jakoś wcześniej bałam się dołączyć na fb bo wolałam być jednak anonimowa. Nie wiedziałam jakie ustalilysciee między sobą zasady. Sorki za zamieszanie😉
chce_byc_mama, DorotaAnna, Misiabella lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyJa to się już nawet nie chce wypowiadać na ten temat 😂 tylko pamiętajmy że bubek też jest z nami jakiś czas i chciała dołączyć do FB i ostatnio nawet pisała że nam zazdrości bycia w grupie. Więc jak robimy wyjątki od ostatniego ustalania że nikogo więcej to może żeby było fair jak będzie chciała jeszcze raz dołączyć to pozwólmy? Co wy na to?
-
Super, że już się nie męczy! U nas chce spać a nie może, nie ma gorączki. Dziś mamy prenavar na pneumokoki...Lili90 wrote:Dzisiaj trochę marudny, ale dla mnie najważniejsze że juz nie płacze i nic gorszego się nje dzieje
A u Was jak tam??
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534
03.09.2018 - 2218 
11.09.2018 - 22870
Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko 
17.10.2018.
Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku 
-
Karmelka przegielas pale po prostu. Wszystko ma swoje granice i moja wyrozumiałość również. I tak jestem kolejna osobą, której się „uleje”. Na fb skomentowałaś cytuje:
dla tych co nie czytają forum, ja tez nie porównuje dziaciaczków żadnych. a na temat Ninki czy Maciusia bym nie śmiała
wiec nie wiem kto to zrobił nie doszłam jeszcze do tych postów ...
Myślisz, że jak pousuwasz i wyedytujesz posty to zrobisz ze wszystkich nas idiotki? Niestety internet jest cwańszy troszkę od Ciebie. Więc przestań udawać, że Ty nie wiesz o co chodzi. Chodzi o ten post co go usunęłaś a do którego ja się odniosłam że masz zero empatii. Fasola strona 3626 dodała post który był nie po Twojej myśli. Odniosłaś się do niego a teraz usunelas i myślisz że co? Strona 3627 Fasola go zacytowała. Przykro mi! Przestań wciskać kit dziewczynom na fb! Post z pożegnaniem też wyedytowalaś. Puknij się w łeb dziewczyno.
Najlepiej zrobić znowu gównoburze a potem pousuwać posty i udawać że święta jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 15:25
Fasolka77, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyOwszem był post, który jest cały czas calusienkie czas bo go fasolka zacytowała ale proszę pokaż mi gdzie ja tam napisałam co kolwiek co kolwiek na temat Ninki Maciusia czy innego dziecka?? "DorotaAnna wrote:Karmelka przegielas pale po prostu. Wszystko ma swoje granice i moja wyrozumiałość również. I tak jestem kolejna osobą, której się „uleje”. Na fb skomentowałaś cytuje:
dla tych co nie czytają forum, ja tez nie porównuje dziaciaczków żadnych. a na temat Ninki czy Maciusia bym nie śmiała
wiec nie wiem kto to zrobił nie doszłam jeszcze do tych postów ...
Myślisz, że jak pousuwasz i wyedytujesz posty to zrobisz ze wszystkich nas idiotki? Niestety internet jest cwańszy troszkę od Ciebie. Więc przestań udawać, że Ty nie wiesz o co chodzi. Chodzi o ten post co go usunęłaś a do którego ja się odniosłam że masz zero empatii. Fasola strona 3626 dodała post który był nie po Twojej myśli. Odniosłaś się do niego a teraz usunelas i myślisz że co? Strona 3627 Fasola go zacytowała. Przykro mi! Przestań wciskać kit dziewczynom na fb! Post z pożegnaniem też wyedytowalaś. Puknij się w łeb dziewczyno.