X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Kiwona Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Kurde,trochę przestaje ogarniać. Forum to forum,ok..ale z tego co pamiętam mialyśmy już nie przyjmować nikogo do grupy na fejsie,albo chociaż skonsutować przyjęcie.. Tam są nasze zdjęcia,dane..I nie chodzi mi o nikogo personalnie (tak,że chce_być_mamą nie gniewaj się) ale ogólnie. Nie wiem,dziwne to wszystko się robi.
    Podpisuje się. Nie tak to miało wyglądać. Nie mam nic do chce_byc_mama, ale umawialysmy się na wspólne decydowania, kogo wpuszczamy na fb. Daffi podjęła decyzję sama.

mysla.nieskalana, Karmelllka90, Karollinax26 lubią tę wiadomość

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • valetta94 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Oj ja tak daleko się nie odwaze. Nie jestem tak odważna. My Teneryfa. Wiem że nie będzie upałów ale będzie cieplej niż w Polsce 😄

Suuper Teneryfa jest cudowna!!

Karmelllka90 lubi tę wiadomość

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • Kiwona Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, dostałam dwa upo. Jedno na dobry start, drugie na świadczenie wychowawcze. To drugie to będzie 500plus, tak?

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Kurde,trochę przestaje ogarniać. Forum to forum,ok..ale z tego co pamiętam mialyśmy już nie przyjmować nikogo do grupy na fejsie,albo chociaż skonsutować przyjęcie.. Tam są nasze zdjęcia,dane..I nie chodzi mi o nikogo personalnie (tak,że chce_być_mamą nie gniewaj się) ale ogólnie. Nie wiem,dziwne to wszystko się robi.

Jestem murem za!
    Kilka z Was ma przywileje admina, spoko ale myślałam, że o takich sprawach decydujemy wspólnie.
    Fejsbuk to grupa zamknięta, znamy się tam, pokazujemy, upubliczniamy zdjęcia nasze i naszych dzieci, ufamy sobie.
    Niedługo i stamtąd trzeba będzie spieprzać, bo moje dziecko cały świat będzie oglądał ..

mysla.nieskalana, Karmelllka90 lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Anete Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka jaką linią lotniczą lecicie?

atdcj48aq9519a2w.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka zapraszam na Kurdwanów.
    Ruczaj to teściowa😝

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam cytologię. Wynik nieprawidłowy.
    Dobrze, że we wtorek idę do gina na usg piersi to odrazu dowiem się co dalej.😥

zem3df9hh3tl9qot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anete wrote:
    Karmelka jaką linią lotniczą lecicie?
    Lecimy z Itaka i to jest tak że oni nigdy nie wiesza jaka do ostatniej chwili :/ nawet godziny wylotu nie znam ... Na razie wpłaciliśmy pierwsza zaliczkę. Wzięliśmy też ubezpieczenie w razie rezygnacji tak mi siostra zaleciła

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Karmelllka zapraszam na Kurdwanów.
    Ruczaj to teściowa😝
    No przeca o Kurdwanow Kurdwanów mi chodziło !

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:

Na wyniku masz napisane, że nieprawidłowy ?

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Matko co to znaczy? Wiem że ty miałaś już jakieś problemy ginekologiczne ale chyba przy ciąży było dobrze? A mówią że poród naturalny super przy tym bo się złuszcza ... Tunia tule i wierzę że wszystko będzie dobrze !!!

Tunia76 lubi tę wiadomość

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Na wyniku masz napisane, że nieprawidłowy ?
    Tak. Wynik nieprawidłowy.
    Komórki nablonkowe ASC-US.
    Wyczytałam w internecie, że to stan zapalny.
    Oby nie znów konizacja, bo chyba każe wyciąć wszystko w cholerę i będzie spokój.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • chce_byc_mama Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam jesli postawilam teraz Daffi w niezrecznej sytuacji. Jestem tu z Wami od lutego, ale jakoś wcześniej bałam się dołączyć na fb bo wolałam być jednak anonimowa. Nie wiedziałam jakie ustalilysciee między sobą zasady. Sorki za zamieszanie😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 14:46

Daffi lubi tę wiadomość

atdc2n0agq3f7pfx.png
    ijpbmg7yq0tf1to1.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Tak. Wynik nieprawidłowy.
    Komórki nablonkowe ASC-US.
    Wyczytałam w internecie, że to stan zapalny.
    Oby nie znów konizacja, bo chyba każe wyciąć wszystko w cholerę i będzie spokój.

Musi wszystko być dobrze!! Gin powie co dalej. ❤️

Tunia76 lubi tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Lolka30 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chce_byc_mama wrote:
    Przepraszam jesli postawilam teraz Daffi w niezrecznej sytuacji. Jestem tu z Wami od lutego, ale jakoś wcześniej bałam się dołączyć na fb bo wolałam być jednak anonimowa. Nie wiedziałam jakie ustalilysciee między sobą zasady. Sorki za zamieszanie😉
    Daj spokój skąd miałabyś znać zasady ustalone na fb? A Daffi też na pewno nie pominęła konsultacji z nami celowo. Oczyscmy atmosferę dziewczyny. Nic złego się nie stało. Następnym razem będziemy pamiętać o konsultacji, swoją drogą widząc chęć dołączenia do nas chce być z mamą każda z nas dyskusje mogła podjąć A tego nie zrobiła.

chce_byc_mama, DorotaAnna, Misiabella lubią tę wiadomość

Starania od 2015
    👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
    👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
    Kariotypy OK
    2018
    1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
    4 IUI - ❤️
    Kwiecień 2019 - mamy synka

2024 powrót do kliniki
    Sierpień
    Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
    Wrzesień
    I procedura ICSI długi protokół
    Październik
    💉7🥚 4 dojrzałe
    4 blastki 4BB
    PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
    Grudzień
    10.12. transfer nieinformatywnego
    7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2

Styczeń 2025
    II procedura, długi protokół, hbIMSI
    Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
    Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
    Maj 2025
    13.05. Transfer 6BB
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2019, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się już nawet nie chce wypowiadać na ten temat 😂 tylko pamiętajmy że bubek też jest z nami jakiś czas i chciała dołączyć do FB i ostatnio nawet pisała że nam zazdrości bycia w grupie. Więc jak robimy wyjątki od ostatniego ustalania że nikogo więcej to może żeby było fair jak będzie chciała jeszcze raz dołączyć to pozwólmy? Co wy na to?

• KarmeLoVe Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili90 wrote:
    Dzisiaj trochę marudny, ale dla mnie najważniejsze że juz nie płacze i nic gorszego się nje dzieje :) A u Was jak tam??
    Super, że już się nie męczy! U nas chce spać a nie może, nie ma gorączki. Dziś mamy prenavar na pneumokoki...

dqprh371sw80ldoj.png
    Urodzony 3.05.2019 ❤️
    hcg 31.08.2018 - 534 <3 03.09.2018 - 2218 <3
    11.09.2018 - 22870 <3 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko <3
    17.10.2018. :) Maleństwo mierzy 4,33 cm <3 Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku <3
  • DorotaAnna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka przegielas pale po prostu. Wszystko ma swoje granice i moja wyrozumiałość również. I tak jestem kolejna osobą, której się „uleje”. Na fb skomentowałaś cytuje:

dla tych co nie czytają forum, ja tez nie porównuje dziaciaczków żadnych. a na temat Ninki czy Maciusia bym nie śmiała <3 wiec nie wiem kto to zrobił nie doszłam jeszcze do tych postów ...

Myślisz, że jak pousuwasz i wyedytujesz posty to zrobisz ze wszystkich nas idiotki? Niestety internet jest cwańszy troszkę od Ciebie. Więc przestań udawać, że Ty nie wiesz o co chodzi. Chodzi o ten post co go usunęłaś a do którego ja się odniosłam że masz zero empatii. Fasola strona 3626 dodała post który był nie po Twojej myśli. Odniosłaś się do niego a teraz usunelas i myślisz że co? Strona 3627 Fasola go zacytowała. Przykro mi! Przestań wciskać kit dziewczynom na fb! Post z pożegnaniem też wyedytowalaś. Puknij się w łeb dziewczyno.

Najlepiej zrobić znowu gównoburze a potem pousuwać posty i udawać że święta jesteś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 15:25

Fasolka77, KarmeLoVe lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️30 🧔🏻‍♂️32

05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
    04.2019 👶🏼
    Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
    13.02 ⏸️
    15.02 beta 81,5
    17.02 beta 158,4
    01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
    15.03 CRL 1,24 cm ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DorotaAnna wrote:
    Karmelka przegielas pale po prostu. Wszystko ma swoje granice i moja wyrozumiałość również. I tak jestem kolejna osobą, której się „uleje”. Na fb skomentowałaś cytuje:

dla tych co nie czytają forum, ja tez nie porównuje dziaciaczków żadnych. a na temat Ninki czy Maciusia bym nie śmiała <3 wiec nie wiem kto to zrobił nie doszłam jeszcze do tych postów ...

Myślisz, że jak pousuwasz i wyedytujesz posty to zrobisz ze wszystkich nas idiotki? Niestety internet jest cwańszy troszkę od Ciebie. Więc przestań udawać, że Ty nie wiesz o co chodzi. Chodzi o ten post co go usunęłaś a do którego ja się odniosłam że masz zero empatii. Fasola strona 3626 dodała post który był nie po Twojej myśli. Odniosłaś się do niego a teraz usunelas i myślisz że co? Strona 3627 Fasola go zacytowała. Przykro mi! Przestań wciskać kit dziewczynom na fb! Post z pożegnaniem też wyedytowalaś. Puknij się w łeb dziewczyno.
    Owszem był post, który jest cały czas calusienkie czas bo go fasolka zacytowała ale proszę pokaż mi gdzie ja tam napisałam co kolwiek co kolwiek na temat Ninki Maciusia czy innego dziecka?? "

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my lecimy do gastrologa, mała znowu 0rzybrala tylko 50g. Ja się wykończe :(

f1d9680377.png
‹‹ 3644 3645 3646 3647 3648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ