Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollinax26 wrote:Kochana, zdałam sobie sprawę że ten hemoroid nie jest jeden, są wewnętrzne, wyłażą przy dwójce. Brałam czopki ale tylko dwa dni, jak zobaczyłam białą dwójkę to zamarłam i przestałam 😁
Nigdy nie miałam problemów z dwójką, a ten minimalny śluz podbarwiony krwią nadal mam.
Jak Ty się czujesz ? -
chce_byc_mama wrote:Ależ się uskakalam z rana koło łóżeczka żeby jakoś zabawić Młodego. No coraz bardziej wymagający jest - włączam YouTube i dobre 45 minut muszę robić za klauna i tańczę mu po kolei „Baby Shark”, „Wheels on the bus” itd itp macham rękami, klaszcze i robie miny a jak przestane to płacze😅
Muszę mu kupić jakieś zabawki bo mamy tylko jedna szeleszczącą książeczkę, która zajmuje go na maks 10 minut i potem ja muszę się produkować. Polecacie coś fajnego?
Mama36❤️ -
chce_byc_mama wrote:A jakaś konkretna? Właśnie wpisałam w Google i wyskoczyły różne
zobacz ten filmik
https://www.youtube.com/watch?v=R5wNLybN_6sWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 10:22
-
chce_byc_mama wrote:Daffi dzieki!!😉😉😉 już szukam
zapoczatkowaly ja chyba Mama i Paula.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 10:31
chce_byc_mama lubi tę wiadomość
-
Matko dziewczyny co tu się dzieje. Aż mi się smutno zrobiło 😭 tyle czasu razem a tu nagle dwa dni i tyle osób odeszło. Nie mam nic przeciwko jak się któraś „chwali” nowymi umiejętnościami swojego dziecka. Oglądam z entuzjazmem zdjęcia i filmiki na fb i czekam aż mój zacznie to robić. Dzisiaj chciałam Wam wstawić zdjęcie jak mój Henio trzyma marakasy, bo jaram się tym na maxa, ale po przeczytaniu postów na forum to już nie wiem czy można czy nie, bo może zostanie to źle odebrane 😢
-
Dziewczyny dzięki za odpowiedzi piąstkach w buzi.
My jesteśmy po hexa i pneumo strasznie płakał po wkluciu a potem zasnął na raczkach. Taki był biedny. Oby no. Się nie działo.
A propos obrotów-moj obraca się z brzucha na plecy i nawet zrobił to przy pediatrze i powiedziała ze to prawidłowe. Wiem ze są inne opinie na ten temat i dlatego idę do fizjo prywatnie na wszelki ale mnie uspokoiła:)Daffi lubi tę wiadomość
-
Ja pierdole siedzę, odciagam, czytam i zaraz mi mleko skisnie tak się wkurzylam. Co to ma być? Zostało powiedziane to co jest jasne od dawna, 1.każdy lubi czytać i pisać o czym innym
2.nikt nikogo nie zmusza do czytania i odpisywania na posty które to nie interesują lub denerwują
3.forum jest dla wszystkich i nie ma tu cenzury o czym wolno pisać i nie trzeba przepraszać za poruszanie jakichś tematów.
Skończmy już te personalne wycieczki i dramaty, nie potrzebne odejścia z forum, które tylko jeszcze bardziej nakręcaja emocje.
Dziewczyny przetrwalysmy razem ciążę, porody i wiele trudnych chwil nie niszczmy tego. Mam wrażenie że znamy się tak długo że przestaliśmy się gryźć w język i piszemy częściej niemiłe rzeczy bo tak to jest. Zacznijmy po prostu szanować to że każdy może napisać co chce i nikt nie zmusza żeby to czytać jeśli się nam to nie podoba, ale ktoś inny może czyta to z przyjemnością!valetta94, Misiabella, Kasiulka90, KarmeLoVe, Karmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Dziewczyny no co wy! Nie odchodzcie! Pamietacie jak przezywalysmy nasze wizyty u lekarza, pamietacie jak India jako pierwsza rodziła? Jak wszystkie nie mogłyśmy spać z tego powodu, jak przeżywałyśmy poród razem z nią? Jak wrzuciła na fb zdjęcie Poli, jak się nad nią rozczulałyśmy? Wtedy do nas dotarło, że to tuż tuż. Że nasze dzieciaczki w brzuszkach są takie realne.. Jak się licytowałyśmy, która będzie następna?
Ja właśnie do Was wracam, mąż wczoraj poleciał. Pierwszy raz jechałyśmy autem same, w połowie drogi mała zaczęła płakać ale wydawałam z siebie dziwne dzwieki i dojechałyśmy jakoś do domuMam zamontowane dodatkowe lusterka aby ją widzieć..
Aga chyba pytała o nosidełka? Ja z całego serca polecam Tule. Mała ma w niej idealna pozycje, kregoslup w literke C wygięty jak w chuście, łatwo się zakłda. Porządny materiał. Polecam z całego serca, w chuście mnie już bolały plecy, a tutaj w ogóle nie czuję tego ciężaru..A dodam, że nosimy się ok 6 h dziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 10:55
Daffi, Lili90, DorotaAnna, martusiawp, india lubią tę wiadomość
-
Wczoraj dotarła do mnie mata yokidoo z zepsutym samochodzikiem, nie gra w nim muzyczka. Napisałam maila do sprzedawcy i zostałam miło zaskoczona:
Dzień dobry.
Uprzejmie informujemy, że reklamacja wadliwego autka została przekazana do serwisu. Po otrzymaniu odpowiedzi z serwisu skontaktujemy się z Panią w sprawie dosłania do Pani nowego samochodziku. Nie ma potrzeby odsyłania do nas całej maty, ani zepsutego autka. Aby zrekompensować Pani uszkodzone pudełko od maty możemy wysłać dodatkowo do Pani ładny upominek, prosimy o odpowiedź, czy zgadza się Pani na takie rozwiązanie.
Daffi, Fasolka77, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Współczuję tego stresu
A twój mąż się otrząsną? Wspiera cię? W ogóle ta lekarka powiedziała co mogłoby to oznaczać?Lekarka nie chciala mi powiedziec bo powiedziala ze na 99 procent jest ok, ale musi to sprawdzic. Przelecialam caly internet by znalezc co te badania ktore chce zlecic oznaczaja i oprocz toksoplazmozy z ktora wiadomo ze o to chodzi znalazlam ze zlecila jakies badanie na choroby metaboliczne.
-
valetta94 wrote:Wczoraj dotarła do mnie mata yokidoo z zepsutym samochodzikiem, nie gra w nim muzyczka. Napisałam maila do sprzedawcy i zostałam miło zaskoczona:
Dzień dobry.
Uprzejmie informujemy, że reklamacja wadliwego autka została przekazana do serwisu. Po otrzymaniu odpowiedzi z serwisu skontaktujemy się z Panią w sprawie dosłania do Pani nowego samochodziku. Nie ma potrzeby odsyłania do nas całej maty, ani zepsutego autka. Aby zrekompensować Pani uszkodzone pudełko od maty możemy wysłać dodatkowo do Pani ładny upominek, prosimy o odpowiedź, czy zgadza się Pani na takie rozwiązanie.valetta94 lubi tę wiadomość
-
Ja sie czuje, jakby mi cos utknelo w przelyku ze strachu. Jakos wszystko idzie u nas na opak od poczatku. Ta cukrzyca, hipotrofia, przedwczesny porod. Gdyby nie ten ciag zdarzen, pomyslalabym na 99 procent nic mu nie jest, a tak to musze sie ciagle bac i martwic.
-
nick nieaktualnyindia wrote:Ja mam dziś stres od rana... mamy pierwsza wizytę u fizjo w szpitalu. Boję soe, że usłyszę cos niepokojącego
trzymajcie jciuki. Ostatnio tez mam jakis gorszy czas i sobie wkrwcam różne rzeczy.
Jak wrócę odniosę się dp reszty.
Ciesza mnie powroty, ale kolejne odejscia to jakies nieporozumienie -
chce_byc_mama wrote:Kurcze, ale jak sie wysyla wiadomosc prywatna...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 11:19