Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:A to nie więcej, wydawało mi się. Moja tydzień temu 6350g. Ale podobnie.
U nas jak kupa raz wypłynie to się od razu zastanawiam czy nie zmienić rozmiaru pieluch. Zwykle się to nie zdarza.
My niedawno przeszliśmy na 2 i pewnie jakiś czas przy nich zostaniemy 😁Fasolka77
-
nick nieaktualnyA u nas ciągle premium care 2. Mamy 3 te pantsy ale ma je pod same cycki 😜
Pojeździliśmy dzisiaj żeby trochę poogarniac przed wyjazdem. Już w sobotę ruszamy. Chyba bardziej mam obawy niż się cieszę. Ale z drugiej strony tam lepsze powietrze niż tutaj a zapowiada się znowu atak Afryki.
-
Karollinax26 wrote:Wybacz, polubić na pewno nie zamierzałam.
Co Ty w ogóle gadasz ? Ja Cię zbeształam ? Masz słabą pamięć ? Wróć sobie do tych wiadomości jeśli Ci się chce .. zwróciłam Ci uwagę, że Nieskalana też ma prawo głosu a Twoje „jeśli nie masz nic do dodania, to dobrze” czy coś w tym stylu, było co najmniej nie na miejscu.
Później Twoja odpowiedz dla Kiwony, że na pewno sobie stąd nie pójdę „to tylko taki szantażyk” .. więc Ci napisałam, żebyś skończyła .. a Ty naskoczyłaś na mnie, że „jak Ci się ze chce to skończysz”.
Więc przestań mi gadac głupoty, że Cię zbeształam, bo może nie znasz znaczenia tego słowa.
Tobie nikt wytknąć niczego nie może, za to Ty do wytykania pierwsza.
Karolinko moja kochana... Czytaj ze zrozumieniem... Moj komentarz do postu myśli nieskalanej dotyczył treści postu w którym na końcu autorka napisała, że "tyle w temacie" więc w zasadzie napisałam to samo....
Twoje teksty w stylu " forum jest mdłe i ja stad spadam" a potem jednak wrzuta komentarza ....ta drama....nie ma tu dla mnie miejsca etc to wyraz infantylności ...
Jak Karmela obrażała innych to nie zwracałas wtedy uwagi
I na koniec... Mało eleganckim jest wyrażanie teraz swojego zdania a jak dziewczyny Cię wywołują i pytają co u Ciebie słychać to masz je głęboko w poważaniu a swoim dzisiejszym postem potwierdzasz, że jednak czytasz...
Bez odbioru!Syska2202, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Kiwona wrote:Mama, czy Kryst nadal używa pampkow 3?tak się zastanawiam, bo Kazikowi już niewiele zostało do przejścia na 4.
Lasencje .byliśmy na basenie .Jezu jakie emocje.nieststy ,bądź stety dużo dzieci ,dużo ludzi .było co obserwować. Na początku był mały płacz ale tak z 15 seksund a potem zabawa . W kolku i bez kółka ...
Byliśmy godz .dostal cyca i padł . Jak lalka ,nie ma z nim kontaktu .polecam max !Fasolka77, Kiwona, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Łoo Jezu DorotaAnna tera Ty wymyślasz że nie ma dla Ciebie miejsca?
Miejsce jest dla wszystkich! To jest forum! Wylazic mi tu z ukrycia bo do dupy Wam nakopie! 9 miesięcy ciąży i burzy hormonów umialyscie olac post który wam się nie podoba i pójść dalej A teraz nagle zapomnialy jak się to robi i postanowiły się zbunkrowac 🙈.martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Łoo Jezu DorotaAnna tera Ty wymyślasz że nie ma dla Ciebie miejsca?
Miejsce jest dla wszystkich! To jest forum! Wylazic mi tu z ukrycia bo do dupy Wam nakopie! 9 miesięcy ciąży i burzy hormonów umialyscie olac post który wam się nie podoba i pójść dalej A teraz nagle zapomnialy jak się to robi i postanowiły się zbunkrowac 🙈.
No dobra tak serio to mi dziecko coraz mniej śpi i nie mam czasu 😂 a ostatnio to nawet śpiewa po nocach !Fasolka77, martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Kiwona wrote:No cześć Karola, co słychać?
I to są chwile w których żałuje, że można tylko kliknąć „lubię to” a nie ma innych takich emotek jak na fejsie do oddania uczućWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 18:53
Fasolka77, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karoliny wypowiedź że zrobiło się "mdło" była jej indywidualną opinią, ale jak widać nie można wyrażać swojego zdania bo robi się burza. Komu to przeszkadzało to mógł nie odpowiadać.
Tak jak ja dziś się wypowiedziałam że rozumiem że niektóre już nie chcą się udzielać i zrobiła się znów "gówno burza". Także to dowodzi że forum nie jest już takim samym fajnym miejscem jak było w ciąży. Przynajmniej w moim odczuciu.
Ktoś wyrazi swoje zdanie i jest obrażany, albo dostaje odzywkę jakiej w żywe oczy dorosła kobieta by drugiej nie powiedziała. No cóż, przydałoby się tu trochę więcej kultury wypowiedzi.Lili90, Lolka30 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Dokładnie Dorotka, szkoda że nie ma obok „lubię”, „ja jebie”, chętnie bym wcisnęła.
Fasolka, kobieto! Nie zapominaj, że tą całą burzę na forum rozpętałaś Ty! Zazdroszcząc Karmelce, że jej Leonka jest spokojnym dzieckiem. Bronić jej będę cały czas!!
A że mdło ? No pewnie. Karmelka odeszła i nagle było „atititi”, jakby to ona była sprawcą 🤔
Nie wchodzę na WASZE forum. Kiedyś Ci Karmelka napisała, że nie powinno się wypowiadać o osobach, które są nieobecne.
Dziewczyny interesujące się i wspominające nas, bardzo nam miło! Wszystko u nas w porządku. -
Mama019 wrote:Basia z wielkim szacunkiem bo Cię bardzo lubię ..nie napsialas że niektóre po prostu nie chcą się udzielać ..a że niektóre jakby zostały przez inne wygonione a to trochę różnica
-
B_002 wrote:Karoliny wypowiedź że zrobiło się "mdło" była jej indywidualną opinią, ale jak widać nie można wyrażać swojego zdania bo robi się burza. Komu to przeszkadzało to mógł nie odpowiadać.
Tak jak ja dziś się wypowiedziałam że rozumiem że niektóre już nie chcą się udzielać i zrobiła się znów "gówno burza". Także to dowodzi że forum nie jest już takim samym fajnym miejscem jak było w ciąży. Przynajmniej w moim odczuciu.
Ktoś wyrazi swoje zdanie i jest obrażany, albo dostaje odzywkę jakiej w żywe oczy dorosła kobieta by drugiej nie powiedziała. No cóż, przydałoby się tu trochę więcej kultury wypowiedzi.
Oczywiście Basiu pijesz do mnie...bo wszystkim wolno skomentować tylko mnie nie!? Ewidentnie bronisz jednej strony... Więcej obiektywizmu. Ja również wydaje tylko moje, indywidualne opinie i mnie jest to zabronione?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 19:10
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Oczywiście Basiu pijesz do mnie...bo wszystkim wolno skomentować tylko mnie nie!? Ewidentnie bronisz jednej strony... Więcej obiektywizmu
Nie jestem po żadnej ze stron, ale nie widziałam, żeby Karolina kogoś obrażała, a mnie przynajmniej tej jej komentarz nie uraził.
Byłabym bardziej obiektywna gdyby nie było obrażania.
A Karmelki dawno już na forum nie ma a ciągle o niej piszecie, trochę to nie na miejscu.
"Uderz w stół a nożyce się odezwą".