Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiwona wrote:Nie bardzo wiem, co masz na myśli pisząc, jak zostały potraktowane. Karmelka ublizala innym a nikt jej nie napisał tak ostro, jak ona potrafiła. Reszcie się nie spodobało, że ktoś w końcu powiedział, co myśli. Ich wybór. Mi też ich brakuje, żeby nie było,jednak nie jesteśmy dziećmi, żeby zabierać grabki i wychodzić z piaskownicy, a jeśli już to jest to nasz i tylko nasz wybór.
Coś czuję, że mi się dostanie,trudno.
Kiwona masz rację. Karolina się obraziła nie wiadomo o co sama napisała że nie będzie się udzielać bo się forum zrobiło mdłe a potem się odezwała i jeszcze mnie zbeształa żebym sobie dała spokój i nagle wielce obrażonaKarollinax26 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
e tam odrazu dostanie
ja tez tak mysle ...tylko mi szkoda ze nie wiem co u nich slychac i wlasne dlatego nie chcialam poruszac tego tematu....jak nas czytacie to pozdrawiam wszystkie
a racja Karmelka to jak cos powiedziala to az w piety szloB_002 lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:ale forum się nie kręci wokół 3 czy 5 osób. forum to te wszystkie 30(?) dziewczyn, które tu piszą. jak mnie wkur*i jedna, dwie, czy 5, to nie mam od razu wyrąbane na pozostałe 25...
Ja też nie będę wyjaśniać o które wypowiedzi mi chodzi, wystarczy się cofnąć o kilkanaście stron.
Tylko chciałam napisać że rozumiem że niektóre dziewczyny już nie wchodzą na forum.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Kiwona wrote:Nie bardzo wiem, co masz na myśli pisząc, jak zostały potraktowane. Karmelka ublizala innym a nikt jej nie napisał tak ostro, jak ona potrafiła. Reszcie się nie spodobało, że ktoś w końcu powiedział, co myśli. Ich wybór. Mi też ich brakuje, żeby nie było,jednak nie jesteśmy dziećmi, żeby zabierać grabki i wychodzić z piaskownicy, a jeśli już to jest to nasz i tylko nasz wybór.
Coś czuję, że mi się dostanie,trudno.
Masz zupełną racje! Nie mam jakiś dziur w pamięci, dziewczyny same powiedziały, że nie chcą się tu udzielać, Karolina napisała, że jest „mdło”. Nie kojarzę żeby ktoś je źle traktował...
Ja się nie udzielam chociaż atmosfera jest super i mam nadzieje że tak zostanie!
Nie udzielam się bo rozumiem espoir i nie rozumiem czemu po tych wszystkich akcjach krzywych nadal ciągle jest wywoływana Karmelka. I po prostu czuje że nie ma tu dla mnie miejsca bo miałam odwagę w końcu powiedzieć co myśle.B_002, Daffi, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mama019 wrote:Basia ZOSTAŁY ..(???)
to ja chyba na innym forum byłam..
Być może to przeoczyłaś. Ja też nie zawsze jestem na bieżąco.
Z resztą po co to roztrzasać, nie udzielają się i już.
-
Ja będę miała w głowie wypowiedź do mnie '"tylko się nie zesraj "
I docinki do Kiwony że nie ma "psa który by stał po dywanie więc nie ma na co się żalić " Karmelki..ja ich nie komentowałam tu tylko sobie z forum poszłam .
Z tak żenująca osoba nie wyobrazam sobie przebywać .
Nie przeszkadza mi że któż za Karmelka tęskni
Ja reszty dziewczyn nie rozumiem dlaczego poszły ..
Ale ich wybór .nie jesteśmy w przedszkolu .
Dla mnie forum jest teraz super.jak ktoś będzie chciał to wroci .DorotaAnna, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
4 z pampersa niby od 9kg ale ja dokanczam premium care i mam mega packe pampers active baby rozm 3 i potem juz lecimy 4. Wczoraj na wadze lazienkowej wyszlo ze Filip wazy 7300g zobaczymy w piątek jak to faktycznie wyglada.
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Mama, czy Kryst nadal używa pampkow 3?tak się zastanawiam, bo Kazikowi już niewiele zostało do przejścia na 4.
martusiawp lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:ja dzisiaj ubrałam Wojtkowi 4 Maćka przez przypadek i jest dobra
a z powodu wielkiego siusiaka spokojnie by mogl 4 miec zeby bylo miejsce na siusianie
-
B_002 wrote:Twoja waży już więcej niż moja a my już od miesiąca 3 używamy, a Dada nawet 4 bo 3 są jakieś takie małe.
Moja waży dopiero 6220g.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 17:20
B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Kiwona masz rację. Karolina się obraziła nie wiadomo o co sama napisała że nie będzie się udzielać bo się forum zrobiło mdłe a potem się odezwała i jeszcze mnie zbeształa żebym sobie dała spokój i nagle wielce obrażona
Wybacz, polubić na pewno nie zamierzałam.
Co Ty w ogóle gadasz ? Ja Cię zbeształam ? Masz słabą pamięć ? Wróć sobie do tych wiadomości jeśli Ci się chce .. zwróciłam Ci uwagę, że Nieskalana też ma prawo głosu a Twoje „jeśli nie masz nic do dodania, to dobrze” czy coś w tym stylu, było co najmniej nie na miejscu.
Później Twoja odpowiedz dla Kiwony, że na pewno sobie stąd nie pójdę „to tylko taki szantażyk” .. więc Ci napisałam, żebyś skończyła .. a Ty naskoczyłaś na mnie, że „jak Ci się ze chce to skończysz”.
Więc przestań mi gadac głupoty, że Cię zbeształam, bo może nie znasz znaczenia tego słowa.
Tobie nikt wytknąć niczego nie może, za to Ty do wytykania pierwsza. -
Tunia76 wrote:To przez to kupa ciągle na plecach. Mamcia kupiła za małe pieluchy. 😁
Moja waży dopiero 6220g.
U nas jak kupa raz wypłynie to się od razu zastanawiam czy nie zmienić rozmiaru pieluch. Zwykle się to nie zdarza.Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość