Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Któraś dziewczyna ze staraczek miała kreski po czasie, długim czasie, potem zrobiła test i były dwie widoczne.
Nigdy bez ciąży nawet po czasie nie miałam różowego cienia. Zawsze siwe. Jak coś się zabarwia to robiłabym nowy.
Ja testowałam w 26dcpo południu! Widziałam cień po czasie, ale sama siebie zganilam, że jak to robisz tak wcześnie test, po południu i doszukujesz się kreski po czasie! Dziś ta niby kreska zaczyna mnie kopać
w 31dc z rana już był tluscioch różowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 13:31
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualnyMamaAga85 my wybraliśmy cybex priam, mnie zaczął sie juz podobać jak zrobił sie szum wokół dziecka Lewandowskich, potem jak już zaszłam w ciąże byliśmy z mężem w kościele i akurat mój mąż zobaczył gondole na żywo i też mu się spodobał. Pojechaliśmy do bobowozki zeby go zobaczyć „ponosić” i poprowadzac i juz jesteśmy pewni na 100% jak tylko maz skończy pokoik jedziemy po wózek zeby bylo gdzie go trzymać.
Szonka piękny rozek! Masz ogromny talent. Ja bym sobie pewnie palce przeszyła
DoCelu3 ja dalej trzymam kciuki!!! Ale dobra droga to ta gdzie podchodzimy na luzie. A moze bedzie piękny prezent tuż przed świetami?Szonka lubi tę wiadomość
-
No właśnie ja miałam tłuste krechy już w 22 dc, stawiam że miałam wcześniej owulację, bo to mało prawdopodobne, a jednak...
Dobra, bo niepotrzebnie mieszamy DoCelu w głowie. A tak apropo, to ja się do Twojego starego nicku przyzwyczaiłam i tak piszę, mam nadzieję, że nie wkurza Cię to
KarmeLoVe, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe ruchy sa niesamowite ! Ja nie wiedziałam ze ona tak mało spi
i zastanawiam sie czy to nóżka czy rączka
Boziuniu jak ja bym ja chciała przytulić, chce juz wiooosne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 13:43
KarmeLoVe, Kiwona, Lolka30, espoir, Kasiulka90, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Te ruchy sa niesamowite ! Ja nie wiedziałam ze ona tak mało spi
i zastanawiam sie czy to nóżka czy rączka
Boziuniu jak ja bym ja chciała przytulić, chce juz wiooosne
cieszmy się tym czasem ile wlezie
dostajesz pewnie już prawdziwe kopniaki?
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Espoir wszystkiego co najlepsze. Samych dobrych wieści w najbliższym czasie i szczęśliwych dzieci ze szczęśliwą mamą u boku.
Szonka podziwiam, ja za szydełkowanie się wzięłam w poprzedniej ciąży, ale szycie zdaje mi sie zbyt skomplikowane, pewnie wszystko krzywo by było:)
espoir lubi tę wiadomość
-
KarmeLoVe wrote:Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, której córeczka ma już pół roku. Jak mała była w brzuchu chciała już czerwiec żeby mała była przy niej, teraz tęskni za kopniakami
U mnie na początku było takie puk pukobyło się bez łaskotania, smyrania czy motyli
Teraz tak mi tam faluje, że aż czasem trudno uwierzyćmartusiawp lubi tę wiadomość
-
Syska2202 wrote:Ja 2 kreskę miałam już w 26 DC
ale czasami jest później także nie ma się co nastawiać że nic z tego :-*
Także musiałam się naczekać, ale wyszło idealnie, bo test robiłam w naszą rocznicę ślubu
Wszystkiego najwspanialszego, jubilatko Espoir
Szonka, przepiękny ten rożek!Normalnie aż w sklepach internetowych trudno takie śliczne znaleźć! Zdolniacha
espoir lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Sprawdziłam. Zrobiłam test dopiero w 44 dc. Szok. Ale nie robiłam testów wcześniej, czekałam do dnia @. U mnie takie długie cykle to norma. A już myślałam, że nigdy mi się nie uda zajść w ciążę
Ja miałam tak samo, test zrobiłam bodajże w 41 dc i też byłam pewna, że zobaczę jedną kreskę.
Zdarzały mi się cykle naprawdę bardzo długie.Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
AniaKJ wrote:Espoir wszystkiego co najlepsze. Samych dobrych wieści w najbliższym czasie i szczęśliwych dzieci ze szczęśliwą mamą u boku.
Szonka podziwiam, ja za szydełkowanie się wzięłam w poprzedniej ciąży, ale szycie zdaje mi sie zbyt skomplikowane, pewnie wszystko krzywo by było:)
To mo właśnie wydaje się odwrotnieSzydełkowanie dla mnie to czarna magia i trzeba mieć dużo cierpliwości
a na maszynie bach bach i uszyte
szybko widać efekt, chociaż nie powiem chciałabym się nauczyć na szydełku
-
Karollinax26 wrote:Ja miałam tak samo, test zrobiłam bodajże w 41 dc i też byłam pewna, że zobaczę jedną kreskę.
Zdarzały mi się cykle naprawdę bardzo długie.Ale o dziwo wystąpiła w nim owulacja. Kapryśny ten mój organizm
-
nick nieaktualnyKarmeLoVe wrote:Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, której córeczka ma już pół roku. Jak mała była w brzuchu chciała już czerwiec żeby mała była przy niej, teraz tęskni za kopniakami
Karolina ja właśnie czułam i łaskotanie i motylki i smyrania. Ale łaskotanie było najlepsze bo ja sie sama usmiechalam automatycznie ale nie chciałam sie nakręcać i nie mówiłam nawet mężowi ze mnie tak łaskocze. -
Syska2202 wrote:Ja 2 kreskę miałam już w 26 DC
ale czasami jest później także nie ma się co nastawiać że nic z tego :-*
Zazdroszczę wam trochę tych krótkich a właściwie normalnych cykli. Ale już dosyć smęcenia.To nie ten wątekWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 14:21
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Mama trzech ❤️♥️❤️
Mama aniołka 2018 -
Karmelllka90 wrote:Tak juz czuje takie wyraźne ruchy 3 dzien, ale nie czuje przez skore ale nie dziwie sie. Łożysko przednia sciana i tłuszczyk dobrze wyciszają.
Karolina ja właśnie czułam i łaskotanie i motylki i smyrania. Ale łaskotanie było najlepsze bo ja sie sama usmiechalam automatycznie ale nie chciałam sie nakręcać i nie mówiłam nawet mężowi ze mnie tak łaskocze.
U mnie zaczęła z grubej ruryniedługo poczujesz już przez skórę
bliżej niż dalej! U mnie skacze i faluje brzuch, już powoli blisko pępka
martusiawp lubi tę wiadomość