Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta931217 wrote:Dziewczyny podpowiedzcie coś .. pierwszy test miałam płytkowy i wyszły dwie mocne krechy .. mąż tym razem kupił mi jakis strumieniowy .. kreska c wyszła gruba a t bledsza ... teraz mam czarne wizje ... czy któraś tak miała
-
Marta931217 wrote:Dziewczyny podpowiedzcie coś .. pierwszy test miałam płytkowy i wyszły dwie mocne krechy .. mąż tym razem kupił mi jakis strumieniowy .. kreska c wyszła gruba a t bledsza ... teraz mam czarne wizje ... czy któraś tak miała
-
nick nieaktualnyMoże po prostu za krótko sikalas na ten test nie ma się co przejmować. Różnie testy pokazują. Gdyby test tej samej firmy nagle zblakł to bym się zmartwiła.
Chociaż rozumiem cię, bo mi drugi test wyszedł ledwo cień cienia, gdzie dzień wcześniej była widoczna kreska. Poleciałam do apteki po kolejny i już było ok także rozumiem cię. -
Hej
Co do imion to ja nie mam typów. Moje dzieci to Emma i Emil. Fajnie te imiona wspolgrają ale planowalam zakonczyc na 2ce teraz nie wiem... napewno krotkie i uniwersalne moze Inka? -
malutka_mycha wrote:Ja starałam się kupować tej samej firmy żeby nie było zaklamania. Ale widziałam jak dziewczyny robiły w ten sam dzień kilka różnych testów z tego samego moczu i kreski potrafiły się bardzo różnic. A kiedy masz wizytę?
-
Niekoniecznie. Może wczoraj więcej wypiłam i dziś mocz był bardziej rozrzedzony, może za krótko sikalas, inna firma. Dużo może na to wpłynąć. Rozumiem że się stresujesz ale postaraj się nie mieć czarnych myśli bo to nie pomaga dzieciątko. Jutro już masz wizytę więc wszystkiego się dowiesz a jak nie będziesz umiała wytrzymać to rano leć do apteki i kup test takiej firmy jak ten pierwszy.
Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 12:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalia-tosia wrote:Dziewczyny podpowiedzcie mi jak ustawić stopkę z suwakiem ?
Jest jeszcze Suwaczek belly ale nie wiem jak go ustawić. -
nick nieaktualny
-
Kate_____ wrote:Cześć, dziś mój 5t3d i mam do Was pytanie czy byłyscie już na USG i czy było widać pecherzyk/zarodek?
Ja byłam pierwszy raz 5t+5d i było widać pęcherzyk ale lepiej poczekać do 8 tygodnia i wtedy będzie już serduszkoKate_____ lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Natalia-tosia wrote:Marta931217=> Doskonale Cię rozumiem, być może ciąża jest jeszcze młodsza niż myślisz, każdy test ma inną czułość. Ja też się tak denerwowałam dlatego zrobiłam badanie z krwi, dopiero to pozwoliło mi uwierzyć, że jednak się udało
-
DoCelu 3 wrote:Wejdź na stronę suwaczki.pl. Tam go sobie zrobisz. Potem kopiujesz link i wstawiasz tutaj na swoim koncie w ustawieniach
Jest jeszcze Suwaczek belly ale nie wiem jak go ustawić.
Bardzo dziękuję za pomoc!DoCelu 3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny