Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta931217 wrote:Macie już jakieś typu imion dla swoich brzuszkowuch lokatorów
Remigiusz, Tymoteusz lub Eryk
Ograniczyłam do trzech. Mam sporo czasu na wybór. Może i jeszcze coś nowego wpadnie do głowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 22:26
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Ja też już kilka wybralam i nie mam pojęcia jak mam wybrać jedno Mąż coś wspomina że jak dziewczynka będzie to on wybierze a jak chłopiec to ja. Bo jemu się żadne męskie nie podoba
Nina, Lena, Maja, Dagna, Hanna, Iga, Magdalena, Marcelina, Olga
Filip, Dominik, Grzegorz, Jakub, Ignacy, Igor, Wiktor, Mikołaj, Kacper
DoCelu - Dorotka piękne, wiem co mówięDoCelu 3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Nieśmiało się witam
Zrobiłam beta w 26dc. I wynik 22,01.
Wg ostatniej miesiączki mam 4tydzień i 6 dzień.
Cykle zawsze miałam po 33dni więc zrobiłam troszke przed czasem. w 24dc zrobiłam test. Na chwile byla kreska i po chwili zniknęła. Później beta a dzisiaj zrobiłam test i wyszła piękna kreseczka widczna więc myslę że beta rośnie
Mamy już syna. Ma 7 lat, ma na imie Kasper.
A teraz to 3 cykl starań. 1 cs był CB. Imiona wybrane - Zuzia albo HubertWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 22:58
DoCelu 3, Mama360, Wojna, DorotaAnna, Adonis_26 lubią tę wiadomość
-
melunia91 wrote:Hej. Nieśmiało się witam
Zrobiłam beta w 26dc. I wynik 22,01.
Wg ostatniej miesiączki mam 4tydzień i 6 dzień.
Cykle zawsze miałam po 33dni więc zrobiłam troszke przed czasem. w 24dc zrobiłam test. Na chwile byla kreska i po chwili zniknęła. Później beta a dzisiaj zrobiłam test i wyszła piękna kreseczka widczna więc myslę że beta rośnie
Mamy już syna. Ma 7 lat, ma na imie Kasper.
A teraz to 3 cykl starań. 1 cs był CB. Imiona wybrane - Zuzia albo Hubert -
nick nieaktualnyTak w poniedziałek z rana jade i po 16 powinnam mieć wynik
Boję się tylko żeby przyrost był a nie spadek tak jak dwa miesiące temu. W tedy zrobiłam hcg w dniu spodziewanej miesiączki i wynik był 18.
A teraz do @ mam 6dni i mam nadzieje że będzie rosnąćDoCelu 3 lubi tę wiadomość
-
DoCelu 3 wrote:Dorotka, Hania lub Lena
Remigiusz, Tymoteusz lub Eryk
Ograniczyłam do trzech. Mam sporo czasu na wybór. Może i jeszcze coś nowego wpadnie do głowy...
Dorotka piękne imię i dość rzadkie tak naprawdę, polecamDoCelu 3 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Melunia kochana witaj
Mnie dzis znow łapią bole podbrzusza ale tak mocne że az w klebek sie zwijam. Mam nadzieje ze to ma związek z rozciaganiem macicy. W pierwszej ciąży nie odczuwalam nic podobnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 08:40
-
nick nieaktualnyDaffi moze my nie pamietamy hehe to juz troche czasu temu bylo ja na razie oprocz wzdecia, odbijania, lekkiego rozciagania i strasznie ale to strasznie bolacych piersi nie mam nic wiecej.
Chociaz wczoraj jak nioslam siatke z ciezkimi zakupami to mnie jajnik bolal mocno. I musialam stawac na schodach a na 4 pietro szlam
Na staraczkach nikt sie nie zglosil ale... Oddan cycyki w dobre rece -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was
Mnie piersi nadal nie bolą. I jakieś takie miękkie i wcale nie większe... A już bym chciała mieć takie ładne, pełne
Brzuch czasami zakluje delikatnie. Ale cały czas go czuję, jakbym tam coś miała no bo w końcu mam.. Takie dziwne uczucie. Nic mnie nie boli, czasami mnie zemdli, ale na tym się kończy. Oby tak dalej -
Witam, wszystkie przyszłe mamusie.
Zgodnie z wyliczeniamj termin mam na około 25.04.
Bhcg 16.08- 300.8
Bhcg 18.08- 750.3
Pierwsza wizyta u ginekologa zaplanowana na 30.08, bardzo się denerwuje i nie mogę się doczekać wizyty.
Za wszystkie trzymam mocno kciuki i liczę na to, że będziemy tu w licznym składzie do końca.
PS.: z mężem nie zabezpieczalismy się od 5 lat, to był pierwszy cykl z duphastonem i strzał w 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 11:12
Marta931217, B_002, Wojna, Adonis_26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny