Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Dzięki
B 002 katar mi nie przeszkadza, tylko nie chce żeby się to w coś gorszego przerodzić więc chciałabym zadziałac wcześniej. Na razie mam gorącą herbatę i cytryne, najwyżej wieczorem pójdę do apteki.
Ja robię herbatę z miodem i cytryną zazwyczaj, prenalen ma też syropy, piłam też gripovitę dla dzieci bo ciążę z synem zaczęłam od kaszlu i choroby. Z córką zresztą też zaczęłam od takiego choróbska, że myślałam, że umrę.
-
Zrobiłam kanapki na wyjście, idziemy z dzieciakami na zakupy a potem jedziemy na plac zabaw nad rzekę. Mam zamiar robić nic do popołudnia potem wrócimy na obiad.
Pierwszy raz od dawna spałam do po 8. Poduszka się sprawdza, ale nie umiem tu dodać zdjęcia a przeważnie piszę z telefonu. Trzymanie tajemnicy nie jest moją mocną stroną i normalnie boli mnie to, że nikomu nic nie mówię a moja babcia już coś podejrzewa - nie wiem w jaki sposób?!
Mam takie trochę śmieszne odczucia odnośnie babć bo... w pierwszej i drugiej ciąży w dniu robienia tetu przyśniła mi się babcia a w dniu wyjazdu z wakacji przyśniła mi się druga babcia. Na nast dzień - dwie kreski. Nigdy nie wierzyłam w takie zabobony, ale u mnie to już chyba tradycja. Może to telepatia? -
nick nieaktualnyTeż mnie korci, żeby komuś powiedzieć, ale cały czas się wstrzymuje. Dzisiaj moja mama dzwoniła i też wyskoczyła z pytaniem czy czasem babcia nie zostanie?! Kurcze nie widziałyśmy sie 2miesiace, a ta zawsze coś na łączach telefonicznych wyczuje. Nie wiem jak ona to robi, może jak zostanę mamą to też będę miała takie super zdolności. Jakoś wybrnęłam, ale nie wiem na jak długo odpuści
-
Dzień dobry:)
Chciałabym do Was dołączyć, niedawno zobaczyłam 2 kreseczki. Termin wychpdzi na 29.04, więc chyba mam najmłodszą ciążę z Was wszystkich. Zobaczymy jaki termin wyjdzie z usg za 3 tygodnie
Teraz wie tylko Emek, rodzicom chciałabym powiedzieć po serduszku, ale nie wiem czy się nie wygadam wcześniej;p
Vilte89, B_002, DoCelu 3, Wojna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj iduna.
Ja też milczę aż Do wizyty. Lekko nie jest, bo mam ochotę całemu światu wykrzyczec moja mama mieszka na parterze. Widywalysmy się kilka razy dziennie, ale teraz wyjechała na trzy tygodnie. Jak wróci będzie już po wizycie. A do teściowej jeździmy w każdą niedzielę, ale jakoś się wstrzymujemy :S -
Wczoraj znalazłam ten portal! Dziewczyny również jestem kwietnia, przypuszczalny termin na 15.04.
Pierwsza wizyta juz za mną, ciągle jestem w euforii. Nie przeszkadza mi nawet ciągłe zmęczenie i zgaga do tego dochodzi osłabienie, wrażliwość piersi i bóle w podbrzuszu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 13:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta931217 wrote:Czes dziewczynki , właśnie opuściły mnie 3 dniowe mdłości i silna migrena całe szczęście ja siedzę już jak na szpilkach i wyczekuje poniedziałkowej wizyty Chce zobaczyć już mojego kropka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 15:04
-
Marta931217 wrote:Czes dziewczynki , właśnie opuściły mnie 3 dniowe mdłości i silna migrena całe szczęście ja siedzę już jak na szpilkach i wyczekuje poniedziałkowej wizyty Chce zobaczyć już mojego kropka
Marta931217 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe dziewczyny
U mnie dzien sprzątania, rano zrobilam 6 km z dziecmi. Teraz chlop pojechal na ryby a ja koncze sprzatac.
Wczoraj zamowilam sobie 2 pary spodni ciazowych w h&m bo podejrzewam ze za 2-3 tyg nie upchne sie w moje jeansy -
nick nieaktualny
-
Ja bede chciala znac chocby dlatego by ogarnąc wyprawke. Ale ogolnie dopiero jak wiem kogo nosze pod sercem jestem w stanie sobie to jakos wizualizowac i przywiazywac sie do dziecka jeszcze w brzuszku
-
nick nieaktualny
-
Peppa ja też się dziś na zakupy wybrałam bo w zwykłych jeansach jest mi trochę ciasno jak siedzę. Na razie nie kupiłam jeszcze ciążawych ale te o rozmiar większe i na gumce Na początek będą super.
Dzisiaj odzyskałam trochę energii, wyspałam się i brzuch mnie nie boli. Nawet wróciła mi ochota na przytulanie z mężem Oby ta energia trochę dłużej została ze mną
Jeśli chodzi i płeć to chciałabym się dowiedzieć. Nie muszę mieć niespodzianki, a ciekawość jest większa. Z resztą moment dowiadywania się to też niespodzianka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 17:03
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Rub chyba nikt ci nie odpowie. Ja w kazdej ciazy krwawie. Z córką panikowalam i bylam na IP co drugi dzien. Z synkiem panika byla ale juz nie latalam po lrkarzach. Teraz tez plamilam. Beta rosnie, ja plamie co ktorys dzien. Taki urok