Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:Jutro. Boli mnie jedna zyla bo wkula sie pani drugi raz i chciała dobrze wziela cienka igle i byla przytkana i musiala jeszcze raz. Gratis 1 uklucie :p
mnie na prenatalnych wkłuwały się chyba z 15 razy... albo krew nie leciała albo żyła pękała... pół h siedziałam aż w końcu się udało... próbowały ze zgięcia ręki, z dłoni, z nadgarstka... w końcu się udałoprzed prenatalnymi przebiegł mi czarny kot drogę, niby nie jestem przesądna ale miałam stresa przed wynikami... myślę, że problem z pobraniem to właśnie sprawka tego kotka
będziesz żyłaDaffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:A co do fotelików ja się wogole nie znam bo nie mamy samochodu...
Ale chętnie bym taki co do wózka można wpiąć kupiła
https://dziecisawazne.pl/podroz-foteliku-spacer-gondoli-czyli-czeste-korzystanie-fotelika-wplywa-rozwoj-dziecka/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 11:13
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Mam problem, bo kompletnie nie mam pojęcia jaki rozmiar koszuli zamówić ...
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Mam problem, bo kompletnie nie mam pojęcia jaki rozmiar koszuli zamówić ...
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
Karola, ja właśnie mam z Italian i wzięłam S. Wcześniej nosiłam XS. Kup typowo koszulę ciążową, ona ma wtedy miejsce na brzuch a reszta będzie w miarę dopasowana.
Sansi, u Ciebie tak samo. Rozmiar większa max, jeśli kupujesz ciążową.
Ja mam już sprawdzone na sobie. Tam jest tyle miejsca na brzuszek jeszcze, mimo że mam duży. A reszta przynajmniej nie wisi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 11:37
Karollinax26, DorotaAnna, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:U nas w zachodniopomorskim też śniegu nasypało
skad jestes? blisko morza? u nas duuuzo sniegu juz 3 razy od rana plug jechal....ubieram sie ide grzebac auto...musze do pracy jechac jakis podpis potrzebuja ....gdybym chodzila do pracy to od 1 stycznia mialam bym 15% wiecej wyplaty bo poprawili...ale siedzenie w domu bezcenne -
Fasolka77 wrote:za 3 tygodnie??? mówiłaś, że jesteś w ciąży? ja idę normalnie na badania do przychodzi... powinni pobrać "od ręki"... dziwne
no babka sie 3 razy pytala ktory tydzien.....jakas przyglucha chyba byla....no i w koncu taka date ustalila..ja sie tam nie bronilam......nie chce mi sie 3 godziny siedziec, nie cierpie poczekalni -
Estrella dziękuje za odpowiedz
Karmelka super materiały ciekawe czy ja na szkole rodzenia tez dostanę tak wszystko w pigułce, zaczynam we wtorekNajbardziej rozbawiło mnie żeby wziąć Jasia pachnącego domem
ja żyć nie umiem bez swojego Jasia ale wolałabym nie zbierać na nim szpitalnych bakterii. I czy jestem w grupie ryzyka (tam przy ćwiczeniach dna) czy oddajesz mocz 7-8 razy dziennie? Boże ja z 50! Plus w nocy te dwa razy na pewno idę jeszcze
Paula mój pies czasem szczeka więc dzieć przyzwyczajonyale w drugi dzień świat byliśmy w kinie i jak była jakaś głośniejsza muyka albo odgłosy walki (byliśmy na aquamenie) to się ruszał bardzo mocno aż się uśmiechałam sama do siebie
my ogólnie często chodzimy do kina i wcześniej tak nie reagował, widocznie coś mu się rozwinęło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 12:13
Paula 90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Wiewióreczka wrote:Karola, ja właśnie mam z Italian i wzięłam S. Wcześniej nosiłam XS. Kup typowo koszulę ciążową, ona ma wtedy miejsce na brzuch a reszta będzie w miarę dopasowana.
Sansi, u Ciebie tak samo. Rozmiar większa max, jeśli kupujesz ciążową.
Ja mam już sprawdzone na sobie. Tam jest tyle miejsca na brzuszek jeszcze, mimo że mam duży. A reszta przynajmniej nie wisi.
Ja też nosze xs/s ogólnie brałam m (ale janprzymierzalam i po prostu na oko sprawdzałam czy brzuszek większy wejdzie) czekam tylko jeszcze trochę żeby kupić jakaś do porodu myśle, że na początku lutego zamówię żeby już mieć pewność że na pewno w nią wejdę👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi fajnie, że się dobrze czujesz. Ja się okropnie boje tego badania specjalnie jadę w sobotę żeby mąż mógł być ze mną
Daffi lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi dobrze ze skończyło się bez sensacji
Mistella współczuję stresu, mam nadzieję że dzisiaj na wizycie się wszystko wyjaśni i nie będziesz musiała iść do szpitala. Historie dziewczyn są budujące, skoro krwawienie nie oznaczało niczego złego to Twoje plamienie tym bardziej. Trzymaj się
Stresant dzięki za materiaływszystko sobie pokopiowalam
Dziewczyny pytałam wczoraj a że to dla mnie ważne więc spytam znowukupujecie laktator? Jaki? Jak nie to dlaczego?
Dzisiaj ja mam STUDNIÓWKĘWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 12:24
DorotaAnna, Daffi, martusiawp lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:
Dziewczyny pytałam wczoraj a że to dla mnie ważne więc spytam znowukupujecie laktator? Jaki? Jak nie to dlaczego?
Gdzieś mi umknęło Twoje pytanieja już mam laktator z tommee tippee wybór był taki, że polecały mi go koleżanki i kuzynki i bardzo zależało mi na butelkach z tej firmy. Ja mam laktator bo: zdaża się, że jest pomocny w rozhulaniu laktacji (zwłaszcza po cc) a poza tym chciałabym gdzieś wychodzić sama i żeby mąż mógł nakarmić małego moim mlekiem z butelki
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Paula 90 wrote:Nie wolno dziecka wozić w foteliku jeśli miałby on zastepować gondolę:
https://dziecisawazne.pl/podroz-foteliku-spacer-gondoli-czyli-czeste-korzystanie-fotelika-wplywa-rozwoj-dziecka/