Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny,widze ze przenosicie sie na inne forum,nie jestem zadnym szpiegiem,ale lubilam was podczytywac jako bardziej doswiadczone mamuski i dzieki temu jakos przenosilam to do swojego zycia. Pewnie juz nie bedziecie tu zagladac wiec zycze wszystkim Waszym dzieciaczkom zdrowka i swietnego rozwoju wam oczywiscie super przespanych nocek i szczescia z pociech )
Miriam,zagladaj czasem i pokazuj Zojke w pamietniku chociaz! Dobrze ze chociaz jeszcze na fejsie Cie mam go nie zapomne jak wygladacie )Miriam lubi tę wiadomość
-
NataliaK ale nic nie stoi na przeszkodzie abys do nas dolączyła
I nikomu nawet przez mysl by nie przeszlo ze jestes szpiegem
Tu nei chodzi o jakakolwiek dziewczyne z forum tylko ogolnie ze mozna szybko w google znalezc nasz nick a my jednak opisujemy tu swoje dosc intymne przezycia i doswiadczenia do ktorych jednak nie chcemy dopuszczac kazdego uzytkownika internetu -
Czesc dziewczyny, wiem ze moze nie powinnam sie udzielac (jako cicha podczytywaczka), ale chce zebyscie wiedzialy ze bylyscie cennym źródłem informacji i bardzo wam dziekuje za to ze bylyscie;) Szkoda, ze wczzesniej brakowalo mi odwagi, aby sie czynnie udzielac i wymieniac z wami skromnym doswiadczeniem... Mam nadzieje, że wasze nowe forum przetrwa wiele lat, zycze wam tego z calego serca.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny