Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Mnie sie podobaja chusty, ale nie potrafie sie przekonac. Kilka razy mialam probnie zawiazana i ciagle asekuracyjnie podpieralam plecy dziecka, z obawy ze cos sie poluzuje i malenstwo spadnie. To zapewne kwestia przyzwyczajenia, ale to chyba siedzi w mojej glowie
żeby nauczyła mnie poprawnie wiązać, kupiłam trzy przepięknej urody chusty i nie ma bata, dziedzic musi się przekonać
Milka1991, Jagah lubią tę wiadomość
-
Różowy_Kordonek wrote:Nie znalazłam informacji, ale od jakiego wieku można dziecko nosić w takim nosidle Mei Tai albo w tych ergonomicznych? Czy dla noworodka dedykowane są tylko chusty czy są jakieś alternatywy? Kusi mnie chusta ale przeraża jej wiązanie..
Teklaa może jestem niedouczona ale jak dla mnie hemoglobina nie ma kompletnie nic wspólnego z cukrem..
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Hej
niebieska bardzo mi się podoba ten szaro różowy kombinezon. jaki wzięłaś rozmiar ? myślisz że ten 4-6 miesięcy będzie dobry na jesień ?
https://pl.aliexpress.com/item/2016-Autumn-Winter-Lovely-Baby-Girls-Floral-long-sleeve-Romper-Jumpsuit-Hat-Home-Outfits-Set-Clothes/32755193607.html?spm=2114.13010308.0.0.AxI8QK
u mnie waga też jakby stanęła w miejscu, a jak już idzie do przodu to bardzo powoli, i super, niech tak zostanie, a reszta kg idzie już w malutką
Iga w mojej SR też mówili żeby na karteczce spisać te najważniejsze info w razie szybkiej akcji, później przysiądę i to od razu załatwię
ja dziś mam ostatnie zajęcia w SR, ma być pielęgnacja niemowlaka, super, ciekawe czy mój m się zaangażuje
zbieram się zaraz na zakupy, bo nie mam dla małej nic w rozmiarze 56 ! a coś by wypadało mieć
aniołkowa mama, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny zaraz Was nadrobię, chciałabym Was prosić o szybka rade, który kolor leżaczka wybrać bo nie mogę sie zdecydować a oba sa dostępne na aukcji a bardzo ciezko dostać wlasnie w tym kolorze
http://www.fotosik.pl/zdjecie/89f1597b2712bcae
http://www.fotosik.pl/zdjecie/65830130c7306b5a
Pierwszy jest beżowy z szarym jerseyem a drugi różowy z szarym jerseyem. Z jednej strony podoba mi sie różowy ale chciałam odchodzić od tych różowych cukierkowatych rzeczy. Juz i tak mam kocyk pudrowy róż ten Color Stories i pare innych gadżetów w różu. Bedzie dziewczynka a mieszkanie mam szaro czarno białenormalnie problemy trzeciego świata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 11:34
kahaśka lubi tę wiadomość
-
Jeszcze podzielę się z Wami 1 wątpliwością bo chyba jestem jakaś bardzo dziwna. Mimo, że lekarz pokazywał, sprawdzał wiele razy itp. ja w 100% nie wierzę w określenie płci
Jestem jakaś dziwna? Boję się, że będzie jakiś psikus i zamiast dziewczynki wyjdzie chłopiec
A mała wciąż nawet imienia nie ma... Prawdopodobnie Emilka lub ALicja no ale nie wiemy na 100%, może przez te moje wątpliwości co do płci
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
A ja dziewczyny przeglądnełam mój koszyk Aliexpress i powyrzucalam od tych sprzedawców co mają bardzo mało opinie albo nie mają żadnych i dodałam inne rżyczy ale zwracając Już uwagę na sprzedającego:)
-
Dziewczyny powiedzcie mi zamawiała któraś z Was coś ze stronki http://slodkisen.com.pl?
Zamówienie złożyłam 14 (sobota) i od razu zrobiłam przelew, 18(środa) napisali, że dostali pieniądze i od tego czasu cisza. Wybrałam opcje paczkę piorytetową więc powinno już dawno być.
Poza tym na stonie jest numer do nich, jak próbowałam zadzwonić to od razu włączyła się poczta głosowa i komunikat że nie d się już nagrać żadnej wiadomości z powodu braku miejsca. Zaczynam się tym niepokoić kupiłam koszule i szlafrok do szpitala, na razie ich nie potrzebuje ale wolałabym, żeby leżały awaryjnie wyprane w szafie.
Jestem z Wami cały czas, choć ostatnio tylko czytam. Mój maluch w poniedziałek na wizycie 27+1 ważył 1100g, czyli wyprzedza o 5 dnimam nadzieje, że nie będzie w takim tempie rósł bo potem będzie gorzej przy porodzie.
Aniołkowa nawet nie wiesz jak CI zazdroszczę, że Twoja waga stanęła w miejscu. Moja idzie do przodu w takim tempie, że aż wstyd. Mam nadzieje,że też niedługo przystopuje.
Miałam kupić szumisia tego z mackami ale po poście któreś z Was weszłam na stronę ZAZU i kupiłam DEXA i jestem bardzo zadowolona, wygląd o niebo ładniejszy, bardzo miły w dotyku, dodatkowo ma melodyjki i bicie serca i co mi się też spodobało to to, że można go uruchomić poprzez potrzęsienie nim, bo wciskanie tych guziczków jest według mnie za głośne w przypadku gdy nie chcemy maluch całkiem rozbudzić -
aniołkowa mama wrote:Jeszcze podzielę się z Wami 1 wątpliwością bo chyba jestem jakaś bardzo dziwna. Mimo, że lekarz pokazywał, sprawdzał wiele razy itp. ja w 100% nie wierzę w określenie płci
Jestem jakaś dziwna? Boję się, że będzie jakiś psikus i zamiast dziewczynki wyjdzie chłopiec
A mała wciąż nawet imienia nie ma... Prawdopodobnie Emilka lub ALicja no ale nie wiemy na 100%, może przez te moje wątpliwości co do płci
ja dopiero w ten wtorek widziałam na własne oczywcześniej lekarz mówił, że chyba dziewczynka, później, że na pewno dziewczynka. ale ja nie widziałam płci. ostatnio go zapytałam czy to przypadkiem nie siurdaczek (jakieś zwidy miałam), to pokazał mi w pełnej okazałości dziewczyneczkę i przełączył na 3d
już nie mam wątpliwości
niby wyprawka dla dziewczynki kompletowana od początku prawie, ale na każdym usg czekałam czy psikusa nie będzie
aniołkowa mama lubi tę wiadomość
-
Reni nie ma sprawy, spiszę plan jak ogarnę obiad i z grubsza mieszkanie
dziewczyny, czy wy też macie taki apetyt duży??? ja zjem śniadania a za godzinę głodna jestem. a waga ciągle w górę... no ale przecież nie będę się głodzić. staram się unikać pustych kalorii, jeść warzywa, owoceReni1982 lubi tę wiadomość
-
koniczynkaa wrote:Dziewczyny powiedzcie mi zamawiała któraś z Was coś ze stronki http://slodkisen.com.pl?
Zamówienie złożyłam 14 (sobota) i od razu zrobiłam przelew, 18(środa) napisali, że dostali pieniądze i od tego czasu cisza. Wybrałam opcje paczkę piorytetową więc powinno już dawno być.
Poza tym na stonie jest numer do nich, jak próbowałam zadzwonić to od razu włączyła się poczta głosowa i komunikat że nie d się już nagrać żadnej wiadomości z powodu braku miejsca. Zaczynam się tym niepokoić kupiłam koszule i szlafrok do szpitala, na razie ich nie potrzebuje ale wolałabym, żeby leżały awaryjnie wyprane w szafie.
Ja robiłam u nich zakupy i z całego serca NIE polecam. Rzeczy zamówiłam 22.11.2016, a na początku tego tygodnia dopiero odzyskałam pieniądze po tym, jak wysłałam do nich pismo z wezwaniem do oddania należności. Na wysyłkę czekałam bardzo długo, nagle dostałam dziwnego sms, że paczka zaginęła na poczcie, ale oni wyślą jeszcze raz. Nic nie wysłali. Na pierwszego maila kierownik sklepu odpisał, potem cisza. Dopiero ten ostatni mail zadziałał. Ale co najlepsze... Koniec końców zamówiłam koszule na allegro u użytkownika DOLCE_SONNO. Po zapłaceniu, kiedy przyszedł mi mail od sprzedającego okazało się, że to jest ta sama firma co slodkisen. Ciekawa jestem, kiedy i czy doczekam się przesyłki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 12:08
-
koniczynkaa wrote:Dziewczyny powiedzcie mi zamawiała któraś z Was coś ze stronki http://slodkisen.com.pl?
Ja robiłam u nich zakupy i z całego serca NIE polecam. Rzeczy zamówiłam 22.11.2016, a na początku tego tygodnia dopiero odzyskałam pieniądze po tym, jak wysłałam do nich pismo z wezwaniem do oddania należności. Na wysyłkę czekałam bardzo długo, nagle dostałam dziwnego sms, że paczka zaginęła na poczcie, ale oni wyślą jeszcze raz. Nic nie wysłali. Na pierwszego maila kierownik sklepu odpisał, potem cisza. Dopiero ten ostatni mail zadziałał. Ale co najlepsze... Koniec końców zamówiłam koszule na allegro u użytkownika DOLCE_SONNO. Po zapłaceniu, kiedy przyszedł mi mail od sprzedającego okazało się, że to jest ta sama firma co slodkisen. Ciekawa jestem, kiedy i czy doczekam się przesyłki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 12:10
-
Venice wrote:Czytam, że wiele z Was ma Instagrama...Co Wy na to, żeby się dodać ? Chętnie zobaczę Wasze fotki, wyprawki, potem maleństwa jak się urodzą. Jak macie ochotę to dajcie znać. To podam do siebie namiary.
Chetnie
Ja to agata_karola na IGTaśka22 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnyaniołkowa mama Ja mam podobnie po perypetiach z USG w trzeciej ciąży , mam sceptyczne podejście co do płci , nie powiedział mój Pan gin że na 100% córka tylko że widzi zarys warg sromowych , ja widziałam tylko trzy kropki , już teraz uważam że jak wół będzie widać o ile pokaże co tam skrywa
, coś czuję że się przekręciła główką w dół i da się podejrzeć ile to można tak się ukrywać , mąż mówi , że na złość będzie się ukrywała i dopiero przekonamy się jak się urodzi
.
IGA.G Jak ostatnio bylam na wizycie to ważyłam 78 kg a tak aż się nie objadam raz na jakis czas jedziemy na fasfood, jem dużo owoców , warzyw , serków , dużo soków pije małego co nie co i nie wiem od czego tak duzo ważę chyba Ania tyle waży teraz to aż strach się ważyć.
aniołkowa mama lubi tę wiadomość