Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Różowy_Kordonek wrote:karolyn o kurcze! To może faktycznie inne modele są dłuższe, porównam sobie na stronce, ale już domawiać nie będę. Trudno.. to tylko na parę godzin na poród gdzie przez większość czasu i tak koszulę będę miała zadartą pod szyję
gusi lubi tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Hej, od rana jestem zabiegana i nie mam czasu na razie Was nadgonić ale pozdrawiam i wysyłam do każdej z Was kawałek mojego urodzinowego torcika.
Jaka ja już stara jestem...
ilae, Milka1991, pati87, Justyna Sz, Jagah, Gakin, Misiu2017, kasieniaczek, sallvie, Omon, Venice, Niebieskaa, sunshine, Korcia, nutella_, Taśka22, Antonelka, Donia12, Vero, Kjopa3, atat, lis87, mamaaniołków3, Teklaa, mada87 lubią tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
aniolkowa mama wszystkiego co najlepsze...zdrowia, spelnienia marzeń, pociechy z męża i córeczki:)i oby poród był lekki, przyjemny i bez niespodzianek:) I oczywiście dużo zdrówka dla twojej córeczki:*
aniołkowa mama lubi tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Venice- podziwiam za miesiac bez slodyczy!
Co prawda, dzisiaj poratowalam sie rogalikiem francuskim z czekolada, ale, ale! LUTY nalezy do mnie
Rozowy Kordonek- dzieki za fotorelacje, i przy okazji zostaje mi nadzieja, ze jak koszula osiadzie na ciele to bedzie miala luzniejszy fason i nie bede wygladac w swoim rozmiarze jak wypierdekJak koszule mi sie przyjma to przerobie na dluzsze topy do karmienia u znajomej krawcowej.
Omon- moj Malzon tez robi sie specjalista od ulozenia dziecka, ostatnio jak fikala w brzuchu to pokazywal ruchy a'la karate, w sensie ze cwiczy przygotowanie do zycia w rodzinie
Teklaa- przy pierwszym dziecku tez kupilabym NOWY sprzet, to dobra inwestycja przy kolejnym maluszku. Poki co, wyhaczylam laktator od swiezo upieczonej mamy, ktora rozkrecila laktacje i sprzedaje, trafilo na polecany tutaj Canpol Easy Start
ilae- co zlego to nie ja!oby w cycki poszlo
aniolkowa mama- ohhh, pychotka! wszystkiego najlepszego i spelnienia Marzen!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 13:00
ilae, Omon, aniołkowa mama lubią tę wiadomość
-
pati87 wrote:Bobas
U mnie w szpitalu nie dają i nie dawali koszul do porodu od conajmniej 11lat.ale to jak lezalam na podaniu sterydu na rozwoj plucek dziecka. Takze no.. mozna? mozna:)
ilae wrote:Z tymi cyckami to mnie oszukali wszyscy. Z dużego B poszło na małe C. Gdzie moje chociaż D ja się pytam?!
zobaczysz bedziesz foty robic z wrazenia, ze moga byc takie duuze
moj maz nie wierzyl ze cycki moga tak zwiekszyc objetosc;) ))) ale ogolnie to nie bylo fajne .. bo ciezkie jak kamien i bolaly..
ilae lubi tę wiadomość
Omon dzięki za wskazowki
mnie dziś podbrzusze już nie boli, w nocy dobrze spałam poza tym że wstawalam siku pięć razy. Wczorajszy ból to pewnie efekt tego że Filip wyznaje mi miłość kopiąc w co popadnie
Ja dziś gotuje budyń mmm oby wyszedł smaczny mam oetkera i delecte nie wiem który lepszy. I mam jeszcze jogurty, chipsy i jabłka, chyba będzie rozpusta dzisiaj. Zwykle sie nie objadam ale raz możnaFilipek - 09.03.17 -
Dlaczego ma mi byc szkoda? Koszulka z poprzedniego porodu bez problemu sie sprala chociaz bylo troche krwi na niej:) mam ja do dzis bo nie jest typowo do karmienia tylko na lato na ramiaczkach:) poza tym 30 zl to kosztuje a nie chce tez na porodowce wyskoczyc w jakiejs brzydkiej starej:)
-
Lisku ja akurat wole wrocic do domu po zdjeciu szwu. Do szpitala mam 10 min, w korkach 15-20, wiec w razie czego szybko dojade. Ja sie w szpitalu mecze. W nocy spac nie daja, bo co 3 godz sprawdzaja cisnienie i monitoruja tentno dziecka, do tego nuuuda.
Ale zazdroszcze ze w Polsce sie Wami troche lepiej zajmuja w ciazy, bo ja czuje sie niedopieszczona
A no i faktycznie, szew wyjma za 1,5 miesiaca i wtedy wszystko moze sie zdarzyc
Trzeba sie z wyprawka sprezyc
Kordonku, po Twojej recenzji obejrzalam Road Bass i chyba jednak sie na niego zdecyduje z fotelikiem Cybex Cloud q i baza
Camalelo mi sie bardzo podobaja, ale nie ma o nich zbyt wiele w internetach i boje sie, bo jednak kupuje wozek bez macanka i ogladanka
Ale powiedz mi, widzialas te w wersji z eko skora? Bo nie moge sie zdecydowac. Wole ten denimowy, ale moze eko skora jest praktyczniejsza w utrzymaniu?
Marsylia, malutka jest cuuuudnajeszcze troche i bedziecie sie tulily
Ide doczytac co dzis nasmarowalyscielis87 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
A ja właśnie zakupilam opakowanie podpasek xxl do torby szpitalnej także coraz bardziej nam się torba zapełnia
za miesiąc czyli koło 35 tygodnia spakuje torbę dla małej
Mam nadzieję że szybciej nie ma w planach na świat przychodzić, bo nawet wózek będziemy mogli dopiero za miesiąc odkupić od szwagierki.
Lozeczko kupujemy w tym miesiącu po wypłacieKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Milka- ja mam 174 cm wzrostu, od Dolce Sono zamówiłam dwie koszule w rozmiarze M, jedną L/XL. Nie mogę zrobić fotki, bo właśnie je wyprałam, ale jak tylko wyschną to pstryknę. Nie są zbyt długie, te M tak do połowy uda, a L/XL troszkę większa. Tak czy siak, za tę cenę warto
Tylko trzeba mieć anielską cierpliwość do wysyłki, albo od samego początku zasypywać ich mailamiMilka1991 lubi tę wiadomość
-
kasieniaczek- ladnie pozowala, Panna Orzeszkowa lubi wspolpracowac, nie stwarza problemow z pomiarami, i naprawde na kazdej wizycie macha do Nas reka
Wiekszosc zdjec z USG to twarz i zblizona dlon, mnie to strasznie rozczula
Dzisiaj tak spojrzalam na wymiary wagowe, i wyglada na normalne dziecko, a ciagle slysze, ze kruszynka. Ciekawie bedzie, jak przy porodzie wyskoczy mi Orzeszek XXL
Dziewczyny, jak czytam o Waszym praniu i prasowaniu to sobie mysle, ze musze w koncu zaczac ogarniac temat. A potem zagladam na Wasze suwaczki, i mam jeszcze czas. Do konca lutego musze sie wstrzymac, nie mam innej opcji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 13:55
kasieniaczek lubi tę wiadomość
-
Aniolkowa wszystkiego najlepszego!!!!
I podczepiam się pod ten mówiący do mnie torcik
Teklaa kup nowy, ja kupiłam używany w pierwszej ciąży i odeslalam bo miał być super sprawny a w ogóle nie ciągnął, szkoda kasy, zachodu no i co swój nowy to swój. Na Gemini jest medela elektryczna w dobrej cenie.
Ja też uważam że koszula do porodu nie oznacza jednorazowaz moją też nic się nie stało
Wanda trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji!!!
Kurcze ja nie mam ciśnienia na torbę i pranie z prasowaniem ale termin mam na połowę kwietnia a prawie wszystkie moje ciuszki 56-62 pozyczylam kolezance do Francji i odda mi je na początku miesiąca!!
Na szczęście przyjaciółka obiecała mi popracowaćw ogóle śmieje się że jak trafię wcześniej do szpitala to będzie musiała mi wiele rzeczy ogarnąć!!
aniołkowa mama lubi tę wiadomość