Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
pati87 wrote:Dziewczyny zamierzam kupic sobie poduszke ciazowa taka jak na tym zdjeciu ponizej. Moje pytanie czy do karmienia jest taka poduszka wygodna? Chodzi mi o karmienie w domu. Bo w opisie producenta pisze ze nadaje sie do karmienia. Czy ktos was lub waszych znajomych z takich korzystal?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/676fad97d62c.jpg
Ja swoja poduszke sprzedalam bo nie moglam na tym spac ale pani w SR mowila, ze wlasnie taka duza jest lepsza do karmienia niz male ksiezyce. Jak jest w praktyce nie wiem. Ja mam do karmienia ta mniejsza.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Dziewczyny wpadla mi w ręce gazetka tchibo i są bardzo fajne artykuły niemowlęce od dzisiaj,ciuszki,pościel,śpiworki. W tchibo dobra jakośc,ja akurat już prawie wszystko mam.więc nie idę ale może Wam się coś przyda:)
mada87 lubi tę wiadomość
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny wpadla mi w ręce gazetka tchibo i są bardzo fajne artykuły niemowlęce od dzisiaj,ciuszki,pościel,śpiworki. W tchibo dobra jakośc,ja akurat już prawie wszystko mam.więc nie idę ale może Wam się coś przyda:)
Uwielbiam tchibo zaraz zajrze do netu7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Uwielbiam tchibo zaraz zajrze do netu
-
Też kochamy ulice czeresniowa
Ja bardzo polecam nieprzeczytane.pl też można w kiosku za 4 zł odebrać i zazwyczaj mają najtaniej.
Teraz zamawialam jakieś książki dla młodego do nauki mowy to dorzuciłem o nocniku
Od połowy lutego zabieram młodego że żłobka to ściągnę mu na stałe pieluche
-
Dziewczyny mi polozna ostatnio pokazywala jak ta duza poduszke ciazowa zwinac, żeby zrobic z niej potem taka do karmienia. Powiedziala ze spokojnie bliźniaki na niej nawet dwa naraz wykarmie.
Szybkie pytanie! Jakie rozmiary kombinezonow kupujecie? Ja nie wiem, czy lepiej większe 62, bo może na jesień jeszcze będą, czy lepiej 56,długo w nich nie pochodzą przecież. Ja chcę takie zwykłe z cienkiego polara, przejściówki.
-
Antonelka- a kupowalas kiedys w Tchibo posciel, moglabys cos ocenic? My mamy dwie koldry 140x200, bo ja owijam sie w ciasny kokon
karolyn- dzieki za ksiazki i strony, z pierwszego przegladu Kicia Kocia zapowiada sie ciekawie, bo lubimy krotkie ksiazeczki z przekazem.
U nas najlepiej sprawdzila sie seria z empiku: Pierwsza Encyklopedia. Moj dzien/Zwierzeta. Do czytania jest bardzo niewiele, ale swietnie poszerza zasob slow, kazdy rozdzial tlumaczy i wyjasnia poszczegolny watek dnia, etc. Fajne sa tez ksiazeczki z wyd. Biblioteczka Przedszkolaka - ladne ilustracje, krotkie wierszyki, fajna cena. U nas dlugie bajki i opowiadania odpadaja, bo staramy sie przed snem spedzic max 20 minut na czytaniu, im dluzszy czas - tym gorzej idzie zasypianie. W ciagu dnia lubi poczytac o 101 Dalmatynczykach albo Krolu LwieNo i rymowanki tez lubimy
No i wiersze ciagle w obiegu, Lokomotywa, Zosia Samosia, Idzie Grzes, etc
eforts, karolyn lubią tę wiadomość
-
Kombinezon to mój drugi problem po kocykach. Z jednej strony lepiej 62 bo pewniejsze - każde dziecko sie w niego zmieści
ale z drugiej strony mam obawy że jak mała będzie mała to mi się utopia w tym kombinezonie w drodze ze szpitala.
Natomiast nie łudzę się że starczy do jesieni -
Kurde nikt mi nie chce przepisac antybiotyku a kaszle z tchawicy mecze sue strasznie ataki dosc intensywne i gin i rodiznna twierdza ze sama sie wykuruje..ciekawe jak ?! W poneidzialek ide na steryd do szpitala jakos trgo nie widze:/ czym ja moge wyleczyc ten straszny kaszel. Gin kazal kupic acodin a wszedzie info zeby go nie stosowac wiec nie kupilam
Monika34 -
Monika34 wrote:Kurde nikt mi nie chce przepisac antybiotyku a kaszle z tchawicy mecze sue strasznie ataki dosc intensywne i gin i rodiznna twierdza ze sama sie wykuruje..ciekawe jak ?! W poneidzialek ide na steryd do szpitala jakos trgo nie widze:/ czym ja moge wyleczyc ten straszny kaszel. Gin kazal kupic acodin a wszedzie info zeby go nie stosowac wiec nie kupilam
-
_tika wrote:Dziewczyny mi polozna ostatnio pokazywala jak ta duza poduszke ciazowa zwinac, żeby zrobic z niej potem taka do karmienia. Powiedziala ze spokojnie bliźniaki na niej nawet dwa naraz wykarmie.
Szybkie pytanie! Jakie rozmiary kombinezonow kupujecie? Ja nie wiem, czy lepiej większe 62, bo może na jesień jeszcze będą, czy lepiej 56,długo w nich nie pochodzą przecież. Ja chcę takie zwykłe z cienkiego polara, przejściówki.
Ja kupilam 62 ale to jakies wielkie w porownaniu z 62 kolezanki....ataeb lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Mam kilka rzeczy z tchibo i naprawde fajne
kurcze ja nie mam zadnego kombinezonu musze jeden dokupic ale nie wiem jaki przeciez w kwietniu nie bedzie az tak cieplo zeby kupowac zmowy
Czy ktoras z was latala w 29 tygodniu ciazy, lot krotki 55minut... ?17.03.2017Sofia
-
Jagah wrote:Antonelka- a kupowalas kiedys w Tchibo posciel, moglabys cos ocenic? My mamy dwie koldry 140x200, bo ja owijam sie w ciasny kokon
Nie kupowalam - powciel kupuje w Ikea albow Zara Home. Tez mam dwie koldry i uwazam to za super rozwiazanieJagah lubi tę wiadomość
-
A ja jestem zdecydowana przeciwniczka dwoch kolder
oczywiscie co kto lubi ale ja lubie spac czujac meza zawsze dwie koldry kojarza mi sie z moimi dziadkami nawet w hotelach zawsze jedna daje na bok mowiac ze pod dwoma to sie jeszcze na starosc wyspimy hahah ale rozumiem ze to dla waszej wygody
17.03.2017Sofia
-
Monika acodinu bym nie kupowała. Tak się zawsze stresujesz a antybiotyku się nie boisz..? Przecież skoro dwóch lekarzy Ci odradza to muszą mieć jakieś podstawy do tego... a steryd masz mieć na wszelki wypadek? Chyba wszytsko było ok prawda?
U nas też zdecydowanie 1 kołdraJa się muszę tulić do męża.
Vero, zapomniałam wspomnieć, że mnie zmartwiłąś tą lidlowską sukienkąMoja dopiero wyszła z prania i nie ubierałam jeszcze... eh...
Kombinezony mam 2 takie zimowe, 56 i 62 oraz dwa takie misie 62/68. Dostałam to mamMam też grube pajacyki. Jeszcze nie myślałam co wezmę na wyjście bo to nie wiadomo jaka pogoda będzie. Może na sam przejazd do domu ten "zimowy" bo nie mamy żadnego śpiworka kupione tylko nie wiem jak w tym zapnę małą w foteliku choć nie powinno być problemu wielkiego, jest taki hmm.. że można rozpiąc na 2 osobne nóżki. Z szpitala do domu mamy chyba z 10-15 minut.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 18:12
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
To Wy Kochane dojrzejecie na starosc do osobnych kolder a ja bede "zaawansowana" i beda oddzielne lozka hi hi hi albo sypialnie....jak u krola i krolowej he he he
atat, Vero, Donia12, eforts, karolyn, ilae, Milka1991 lubią tę wiadomość