Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka1991 wrote:ooo stowtotka ! spadłaś mi z nieba, też się wybieram do proktologa po porodzie, też mam okropne hemoroidy, wszystkie wyszły, tyle szczęśia że nie bolą i nie krwawią, ale po porodzie się to może zmienić...poszłaś prywatnie czy na nfz ? ja raczej tylko prywatnie. też uważam że nie ominie mnie gumkowanie. co Ci mówił lekarz ?
Milka1991 lubi tę wiadomość
Czekamy na Mateusza
Clexane 0,8 Encorton 20mg, Utrogestan 3x1, globulki progesteron mikronizowany, (Prolutex 2x0,25 do 10tc)
10.1998 syn
7.2014 (*) 10 tydz.
4.2015 (*) 9 tydz.
2.2016 (*) 8 tydz. Amelia
homozygota CC A1298C MTHFR
-
Heeeej Mamusie! Mamy marzec- myślę, że dla części z nas zaczyna się właśnie jeden z najpiękniejszych miesięcy w naszym życiu!
sallvie, Kjopa3, Misiu2017, karolyn, Niebieskaa, Antonelka, Lokokoko, Jagah, Gakin, Milka1991, lis87, kasieniaczek, IGA.G, ilae, Omon lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki do porodu pozostało +/- 50 dni
Ja raczej marzec jeszcze przeczekam w dwupaku i dopiero za miesiąc poznam swoje szczęście osobiście, ale zdaję sobie sprawę, że niektóre z nas rozpakują się już w tym miesiącu !
Zobaczcie nawet z przykładu marcówek, dopiero dziś zaczął się ich miesiąc, a tam ? Już 10 rozpakowanych dziewczynAntonelka, Lokokoko, agadana, Reni1982, lis87, aniab2205 lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dzień dobry ☺ Ja mam nadzieję rozpakować się po świętach. Malutki wczoraj ważył 1900 i ciąża wychodzi wg tych wymiarów o tydzień starsza. 3D się nie dało zrobić bo Mati był odwrócony twarzą do kręgosłupa w położeniu miednicowym. Oczywiście dodarkowo wszystkie cztery kończyny przy twarzy. Za to klejnoty śmiało prezentował
Jagah, Antonelka, pati87, Taśka22, IGA.G, Kjopa3, Korcia, mada87 lubią tę wiadomość
Czekamy na Mateusza
Clexane 0,8 Encorton 20mg, Utrogestan 3x1, globulki progesteron mikronizowany, (Prolutex 2x0,25 do 10tc)
10.1998 syn
7.2014 (*) 10 tydz.
4.2015 (*) 9 tydz.
2.2016 (*) 8 tydz. Amelia
homozygota CC A1298C MTHFR
-
Dzien dobry wszystkim
po standardowej pobudzce w nocy nie udało sie dłużej pospać
Macie racje w marcu wiele sie pewnie rozpakuje, ja mam do porodu około 57 dni ALE juz mogę mowić ze rodzę w PRZYSZŁYM miesiącu(chyba ze mnie synek na maj przeciągnie)
Powiedzcie mi tylko czy wasza dzieci tez sie zdecydowanie leniwiej zachowują ??
Miłej postnej środy
-
Dzien dobry dziewczynki
Też podpinam się pod radośc z tego powodu,ze już Marzec
Ciekawe która pierwsza przywita swojego babelka po drugiej stronie brzuszka. Ajajaj.
Antonelka może być i tak. Ja mam termin na 28.04, ale mam nadzieję że Filipek nie zeche do maja czekac..
Obudziłem się dziś w okropnym następnie pierwsze co to wpadlam w płacz... teraz już mi lepiej. Ciągle wstawanie w nocy mnie męczy... Filipek cała noc szaleje. A ja czuję sie jak Fiona.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:
Obudziłem się dziś w okropnym następnie pierwsze co to wpadlam w płacz... teraz już mi lepiej. Ciągle wstawanie w nocy mnie męczy... Filipek cała noc szaleje. A ja czuję sie jak Fiona.
To zazdroszczę Ci trochę tylko tego kopania bo moj wlasnie jak na złość cos dwa dni kiepsko z ruchami
Czemu mi ciagle rano z nosa gdzies leci krewjuz sama nie wiem od czego.
-
Kamiliia Moja mała wczoraj jakaś lewniwa była, ale starałam się zachować zimną krew i tłumaczyłam sobie, że to już prawie 34 tydzień, że już nie ma miejsca na wariowanie, ale gdzieś w głębi było "jak jutro się to nie zmieni to jadę do szpitala"
Krew z nosa leci i mi szczególnie w trakcie kichania. Ale to podobno od zwiększenia objętości krwi w organizmie i przekrwienia czy coś takiego. Ale zawsze dla świętego spokoju możesz o tym powiedzieć lekarzowi
Ooo słoneczkp u mnie wychodzi, ale ładna pogodaWidać że wiosna idzie
Agga mi też brzuch wczoraj twardial...
ale dziś już mam normalnie.
Kamila krew z nosa w ciąży to podobno normalne sprawa. Tak jak Sallvie pisze po prostu mamy teraz więcej krwi. Mi raz się pod prysznicem normalnie strumieniem puściła,az mojego D zawołałam tak się przestraszylam.
Wstaje i zbieram się powol na wizytęKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Koko trzymam kciuki za wizytę !!
Daj znać ile tam już Filipek waży
A Nelka chciała się wam pochwalić swoim prawie 34 tygodniowym, marcowym apartamentem
https://zapodaj.net/093c442f0277f.jpg.html
https://zapodaj.net/1efe9cf352109.jpg.htmlagadana, Reni1982, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Kamiliia24-U mnie po 2 dniach szaleństw w brzuszku dzien spokoju...też miałam już zbierać się na IP
Lokokoko-ja też czuję się i wyglądam jak Fiona...
Już nie mogę się doczekać końca...
Mam wrażenie że cała jestem spuchnięta...albo tak bardzo przytyłam że nie widzę różnicy...
U nas dziś 34 tydzien
Kamiliia24, agadana, Taśka22, lis87 lubią tę wiadomość
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Pokaze Wam czapeczki
W roli modelek same gwiazdy
agadana, atat, sallvie, Milka1991, lis87, _tika, kasieniaczek, Donia12, Kjopa3, Niebieskaa, stowtotka, Jagah, Omon, Różowy_Kordonek, Lokokoko, mada87, aniab2205 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami