Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
My właśnie złożyliśmy łóżeczko, idziemy składać komodę. Jutro będę je dokładnie myć i układać ubranka już w środku
jak to wszystko realnie już zaczyna wyglądać...
Gakin mi drętwieją dłonie. Głównie prawa, ale na tyle mocno, że mam zdrętwiałe palce w niej przez cały czas, a po nocy dodatkowo do zdrętwienia dochodzi okropny ból stawów, nie mogę zgiąć palców, dopóki ich nie rozruszam. Ponoć maluszek uciska na kręgosłup w którymś tam miejscu.Kjopa3, Antonelka, Gakin lubią tę wiadomość
-
Vero dzięki o tym cc
co ma byc to bedzie nie ma co na zaś myślec
Edit. ja sie boje wlasnie tego pełnego znieczuleniem bo takie najprawdopodobniej bym miała nie w plecy, no i ze bede taka obolała po cc, bardzo bym chciala aby była jakaś akcja porodowa a nie na zimno ale na razie o tym nie myśleniech sie obraca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 21:05
Kjopa3 lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Tekla r trzymam kciuki,aby maleństwo się odwróciło
nam się udało!
Vero to długo was trzymają,ale najważniejsze,żeby było wszystko dobrze!
Gratuluję udanych wizyt
U nas dobrze, wszysktko poprasowane i pochowane, torby do połowy spakowane. Uffff po 12 marca ciąża będzie donoszona, a po 20 spokojnie mogę już rodzic.Teklaa lubi tę wiadomość
-
Te ktore mają cc na zaplanowany termin to mogą prawdziwe dni odliczać do porodu.
Ja jezeli u mnie wszystko samo się zacznie to chce urodzic sn. Natomiast jesli bedzie po terminie to nie chcę miec wywolanego porodu tylko cc.
Więc wszystko wyjdzie w trakcie.
Poki co odliczam do tp z om.
51dni mi zostalo. Najbardziej lubię jak cyferka z przodu się zmienia na mniejszą, najblizsza zmiana w czwartek -
Sunshine, ja nie jestem po in vitro ale jestem wspomagana różnymi lekami od początku. Moja babcia o tym nic nie wie ale nie ze względu na jakieś jej przekonania czy cokolwiek tylko po prostu nie wie nic o poprzednich ciążach i poronieniach (chciałam jej oszczędzić nerwów). No ja osobom, które mają jakieś ale do in vitro to bym krzywdę zrobiła.. może nie jestem za taką ingerencją jak wybór płci czy koloru oczu u przyszłego dziecka (słyszałam już o takich praktykach, choć nie w Polsce) ale samo in vitro uważam za wspaniałą sprawę. Co do sąsiadów to mój sąsiad z góry gra na pianinie, gitarze i trąbce
Na szczęście słychać to tlyko jak w domu cisza, stare budownictwo i jakoś się nie niesie mocno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 21:17
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
lacze sie w bolu- mala sasiadka cwiczy spiew operowy- na szczescie nie jest to cyklicznie ale znowu jej sie przypomnialo
GBS bedzie pobierany jednym czy dwoma patyczkami? bo nie pamietam, a podejrzewam ze czeka mnie to w czwartek
dziewczyny, ktore wybieraja sie na CC niezaleznie od przyczyny jakie macie koszule na sale operacyjna miec??? bo jeszcze nie mam, a do porodu zostalo 36 dni -
Agga wrote:lacze sie w bolu- mala sasiadka cwiczy spiew operowy- na szczescie nie jest to cyklicznie ale znowu jej sie przypomnialo
GBS bedzie pobierany jednym czy dwoma patyczkami? bo nie pamietam, a podejrzewam ze czeka mnie to w czwartek
dziewczyny, ktore wybieraja sie na CC niezaleznie od przyczyny jakie macie koszule na sale operacyjna miec??? bo jeszcze nie mam, a do porodu zostalo 36 dni
Choc moge sie mylićFilipek - 09.03.17 -
Nie wiem jak jest teraz i czy to nie zależy od szpitala, ale 6 lat temu do cesarki miałam swoją koszulę,
GBS miałam dzisiaj pobierany- jeden patyczek, z odbytu nie robił wymazu.
Dostałam skierowanie na powtórzenie badań takich jak HIV, żółtaczka itp.. Dziwne, bo w pierwszej ciąży nie musiałam ich powtarzać.
Miałam USG dzisiaj i malutka waży ok 2200 g, szyjka skróciła się znowu o 0.5 cm. Za tydzień mam przyjść na KTG i mierzenie szyjki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 22:10
Jagah lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/rozowy-bialy-koc-kocyk-dzianinowy-ok-90x90-i6547123416.html
http://allegro.pl/kocyk-niemowlecy-dzianinowy-bawelniany-warkocze-i6678508122.html
zamawiałyście kocyki z tych aukcji? Jeśli tak, to polecacie?
Gbs będę miała na nast. wizycie pobierany z pochwy i odbytu.Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
aniab2205 wrote:Antonelka, czy my się czasem nie znamy z forum gamety?
Z lodzi znane mi salve bylam tam na jednej konsultacji i dzieki niej podjelam decyzje dzieki, ktorym tu jestem.
Pojechalam na konsultacje bo wiele osob chwailio salve i lekarze wskazal kilka badan, ktore wskazaly w czym moze byc problem.
Z wynikami pojechalam do kolejnej kliniki - novum, wczesniej bylam w inviccie, i dzieki novum i troszke dzieki salve mam swoje szczescie w brzuchu
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Ilae super,że łóżeczko złożone i dalej meble idą. U mnie jeszcze daleko do tego.
Tekla trzymam kciuki żeby się obrócił maluch. A czemu pełne znieczulenie u Ciebie? Jakieś wskazania? Też się martwię najbardziej o ból "po". Takie cyrkowce mamy bo u Ciebie też niedawno się obrócił pupką w dół?
Vero masz rację CC czy SN damy radę,nie ma innej opcji
Co do GBS to dziewczyna która chodziła do mojej lekarki twierdzi,że jej nie robiła wymazuCiekawe. Wizyta za dwa tyg. więc się zapytam.
-
Agga wrote:lacze sie w bolu- mala sasiadka cwiczy spiew operowy- na szczescie nie jest to cyklicznie ale znowu jej sie przypomnialo
dziewczyny, ktore wybieraja sie na CC niezaleznie od przyczyny jakie macie koszule na sale operacyjna miec??? bo jeszcze nie mam, a do porodu zostalo 36 dniAgga lubi tę wiadomość
-
pati87 wrote:Te ktore mają cc na zaplanowany termin to mogą prawdziwe dni odliczać do porodu.
Ja jezeli u mnie wszystko samo się zacznie to chce urodzic sn. Natomiast jesli bedzie po terminie to nie chcę miec wywolanego porodu tylko cc.
Więc wszystko wyjdzie w trakcie.
Poki co odliczam do tp z om.
51dni mi zostalo. Najbardziej lubię jak cyferka z przodu się zmienia na mniejszą, najblizsza zmiana w czwartek