Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj wiele się dzieje. Najpierw usg oceniające torbiel. Pan dr przyłożył głowice do brzucha i mowi: nooo tu jest ciąża
uffff użyło mi. Potem miałam jeszcze mieć wizytę u mojej giny z powodu tego nędznego badania moczu. Dzisiaj je powtórzyłam i wyszlo ok wiec myślę sobie : nie idę. Ale moje kochanie mowi: jest to idziemy. Poszliśmy a pani dr niespodziewanie mowi: na leżanke! "Ooo tu jest 3.9 mm człowieka. Pan patrzy - widzi pan jak się rusza? To serce". Ja tam nic nie widzialam ale skoro i lekarka i tatuś widzieli niech tak będzie
Kolejna wizyta za tydzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 21:06
IGA.G, slodka100, niania.ogg, pati87, Teklaa, Maniuś, Omon, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Taśka22 wrote:Cześć dziewczyny
Jak Was ciężko nadgonić jak się na bierząco nie czyta...Chyba już straciłam połowę wątków bo tylko kilka ostatnich stron udaje mi się podczytać
Ogólnie to u mnie nadal zmęczenie na pierwszym planie, niedosypiam, ciągle zmęczona ciągle bym spała. Jem na zmianę jeden dzień normalnie drugiego w ogóle się jeść nie chce. Mdli od czasu do czasu i tyle. Piersi bym najchęniej zdjęła i odłożyła na te kilka miesięcy bo strasznie bolą, okropnie, szczególnie wieczorem jak się człowiek chce położyć odpocząć...
Odliczam dni do wizyty tylko jużno i może do weekendu
Hahaha z tymi cyckami to jakbym wczoraj wieczorem słyszala siebie"Misiek czemu ja nie moge tych cycków ściągnąć na noc, bo rano czuje się jakby mi miały odpaść i z ciężaru zgnieść stopy"
-
pati87 to baw się do białego rana i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !
Nutella trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo. Mam nadzieje, że wkrótce przyniesiesz dobre wieści :*
U mnie dziś objawów brak. Pierwszy raz od tygodnia podniosłam tyłek o normalnej porze i jeszcze przed nocką w pracy zrobiłam praktycznie generalne porządki. Poniosło mnie dzisiaj
Wczoraj zaś na noc dopadł mnie mega kompleks. Wydawało mi się, że przez to wydęcie, które czuje, bolące piersi i senność moja atrakcyjność jest zerowa. A jak pomyslałam o tym co będzie za 4-5 miesięcy, gdy ledwo bede wstawać, non stop marudzić to miałam już dosyćryczec mi się chciało, aż się nie poznaje.
Kobitki czy ja jakąś równolatkę mam tu? :> przyznać się proszę, która 22 lata na karku?
Nie moge na tel dodać załącznika, więc zdjecia kruszynki dziś nie dodam, chyba że któraś oświeci jak tu podziałać w tej kwestii ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 21:47
pati87 lubi tę wiadomość
-
Sunshine ale cudne zdjęcie - toż to prawdziwy już człowiek, wszystko ma na swoim miejscu - Śliczny/a. Mam nadzieję, że i ja doczekam takiej fotki.
Pati no to udanego ślubu, weselicha i oczywiście małżeństwawszystkiego najlepszego!
pati87, sunshine lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Można się dołączyć?
zaczynam dziś 6ty tydzień. W poniedziałek zrobiłam test, w wtorek betę - wynik 2226. Jest to moja pierwsza ciąża i w dodatku trochę z zaskoczenia
termin wychodzi na 27 kwietnia, pierwszą wizytę mam we wtorek
IGA.G, Teklaa, Donia12, zofiiia, niania.ogg, Maniuś, Peg, nutella_, Antonelka, sy__la, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati 87 My nasz Ślub Cywilny mieliśmy o 16.30
, piękną pogodę mieliśmy
a było to we wrześniu
. I takiej pięknej pogody , życzę wam w tym jutrzejszym pięknym i ważnym dla was dniu :* . Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :* , szanujcie się, kochajcie niech szczęście, miłość i nadzieja prowadzi was przez życie :*.
pati87 lubi tę wiadomość
-
mam ochotę iść dzisiaj do lekarza. moje piersi już nie bolą, tylko brzuch czasem... a na weekend wyjeżdżam i chyba żeby głowę mieć spokojną to się wybiorę.
Pati wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. mamusie które mają piękne zdjęcia dzidzi zazdroszczę i gratuluję!!pati87 lubi tę wiadomość