WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Donia12 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj wiele się dzieje. Najpierw usg oceniające torbiel. Pan dr przyłożył głowice do brzucha i mowi: nooo tu jest ciąża :) uffff użyło mi. Potem miałam jeszcze mieć wizytę u mojej giny z powodu tego nędznego badania moczu. Dzisiaj je powtórzyłam i wyszlo ok wiec myślę sobie : nie idę. Ale moje kochanie mowi: jest to idziemy. Poszliśmy a pani dr niespodziewanie mowi: na leżanke! "Ooo tu jest 3.9 mm człowieka. Pan patrzy - widzi pan jak się rusza? To serce". Ja tam nic nie widzialam ale skoro i lekarka i tatuś widzieli niech tak będzie :) Kolejna wizyta za tydzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 21:06

IGA.G, slodka100, niania.ogg, pati87, Teklaa, Maniuś, Omon, Milka1991 lubią tę wiadomość

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2hcmhs5.jpg

IGA.G, Kad, slodka100, Camille87, nutella_, sy__la, angelika1984, pati87, niania.ogg, Magni, Szczęśliwa Mamusia, Teklaa, zofiiia, Maniuś, Omon, Antonelka, Milka1991, Agga, Ainade lubią tę wiadomość

atdc2n0at8s9ecys.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też miałam się pochwalić zdjęciem, ale moje usg pojechało z mężem na wyjazd służbowy w teczce :)

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • Kad Ekspertka

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wkleić zdjęcie zeby nie było takie wielkie?

• Donia12 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine - mój to wyglądał jak przecinek :D

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • Marta1994 Debiutantka

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taśka22 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Jak Was ciężko nadgonić jak się na bierząco nie czyta...Chyba już straciłam połowę wątków bo tylko kilka ostatnich stron udaje mi się podczytać :D

Ogólnie to u mnie nadal zmęczenie na pierwszym planie, niedosypiam, ciągle zmęczona ciągle bym spała. Jem na zmianę jeden dzień normalnie drugiego w ogóle się jeść nie chce. Mdli od czasu do czasu i tyle. Piersi bym najchęniej zdjęła i odłożyła na te kilka miesięcy bo strasznie bolą, okropnie, szczególnie wieczorem jak się człowiek chce położyć odpocząć...
    Odliczam dni do wizyty tylko już :D no i może do weekendu :D

Hahaha z tymi cyckami to jakbym wczoraj wieczorem słyszala siebie :D "Misiek czemu ja nie moge tych cycków ściągnąć na noc, bo rano czuje się jakby mi miały odpaść i z ciężaru zgnieść stopy" :D

rfxgvfxm5tiq9ucs.png
  • Marta1994 Debiutantka

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 to baw się do białego rana i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ! :)

Nutella trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo. Mam nadzieje, że wkrótce przyniesiesz dobre wieści :*

U mnie dziś objawów brak. Pierwszy raz od tygodnia podniosłam tyłek o normalnej porze i jeszcze przed nocką w pracy zrobiłam praktycznie generalne porządki. Poniosło mnie dzisiaj :D

Wczoraj zaś na noc dopadł mnie mega kompleks. Wydawało mi się, że przez to wydęcie, które czuje, bolące piersi i senność moja atrakcyjność jest zerowa. A jak pomyslałam o tym co będzie za 4-5 miesięcy, gdy ledwo bede wstawać, non stop marudzić to miałam już dosyć :D ryczec mi się chciało, aż się nie poznaje.

Kobitki czy ja jakąś równolatkę mam tu? :> przyznać się proszę, która 22 lata na karku? :)

Nie moge na tel dodać załącznika, więc zdjecia kruszynki dziś nie dodam, chyba że któraś oświeci jak tu podziałać w tej kwestii ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 21:47

pati87 lubi tę wiadomość

rfxgvfxm5tiq9ucs.png
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia12 wrote:
    Sunshine - mój to wyglądał jak przecinek :D

Mój w zeszłym tygodniu wygladal jak ryba...

atdc2n0at8s9ecys.png
  • angelika1984 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine ale piękne zdjęcie. To już normalnie czlowieczek. Ja mam jutro wizytę ciekawa jestem.

sunshine lubi tę wiadomość

gannrjjgludxthfp.png[img][/img]tjkgv4f.pngwp12us3.png
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine ale cudne zdjęcie - toż to prawdziwy już człowiek, wszystko ma na swoim miejscu - Śliczny/a. Mam nadzieję, że i ja doczekam takiej fotki.

Pati no to udanego ślubu, weselicha i oczywiście małżeństwa :) wszystkiego najlepszego!

pati87, sunshine lubią tę wiadomość

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika u Ciebie pewnie będzie podobny widok :) życzę Ci tego z całego <3

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a można ser feta? Taki zwykly z supermarketu?

atdc2n0at8s9ecys.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slub o 13.30 mamy w USC.
    Wesele planowo do polnocy.

Mam nadzieję ze wyspie sie troche.

Teklaa, zofiiia, Maniuś lubią tę wiadomość

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• mada87 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można się dołączyć? :) zaczynam dziś 6ty tydzień. W poniedziałek zrobiłam test, w wtorek betę - wynik 2226. Jest to moja pierwsza ciąża i w dodatku trochę z zaskoczenia ;) termin wychodzi na 27 kwietnia, pierwszą wizytę mam we wtorek

IGA.G, Teklaa, Donia12, zofiiia, niania.ogg, Maniuś, Peg, nutella_, Antonelka, sy__la, Milka1991 lubią tę wiadomość

atdcqps62brd8znj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati 87 My nasz Ślub Cywilny mieliśmy o 16.30 :) , piękną pogodę mieliśmy :) a było to we wrześniu :) :D. I takiej pięknej pogody , życzę wam w tym jutrzejszym pięknym i ważnym dla was dniu :* . Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :* , szanujcie się, kochajcie niech szczęście, miłość i nadzieja prowadzi was przez życie :*.

pati87 lubi tę wiadomość

• sunshine Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kad wrote:
    Jak wkleić zdjęcie zeby nie było takie wielkie?

Musisz jeszcze wybrac odpowiedni rozmiar zdjęcia. Powinna byc taka opcja na stronie.

atdc2n0at8s9ecys.png
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po spaniu....obudziłam sie przed 5 i nie da rady spać dluzej

atdc2n0at8s9ecys.png
  • Donia12 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunshine wrote:
    Dziewczyny a można ser feta? Taki zwykly z supermarketu?
    Moja lekarka mówiła ze nie mozna.

A tak w ogóle to dzień dobry :)

sunshine lubi tę wiadomość

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • zofiiia Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam ochotę iść dzisiaj do lekarza. moje piersi już nie bolą, tylko brzuch czasem... a na weekend wyjeżdżam i chyba żeby głowę mieć spokojną to się wybiorę.
    Pati wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. mamusie które mają piękne zdjęcia dzidzi zazdroszczę i gratuluję!!

pati87 lubi tę wiadomość

atdc3e5ez7svjy5i.png
    km5scwa14pwrlpw1.png
‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ