X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Donia12 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj wiele się dzieje. Najpierw usg oceniające torbiel. Pan dr przyłożył głowice do brzucha i mowi: nooo tu jest ciąża :) uffff użyło mi. Potem miałam jeszcze mieć wizytę u mojej giny z powodu tego nędznego badania moczu. Dzisiaj je powtórzyłam i wyszlo ok wiec myślę sobie : nie idę. Ale moje kochanie mowi: jest to idziemy. Poszliśmy a pani dr niespodziewanie mowi: na leżanke! "Ooo tu jest 3.9 mm człowieka. Pan patrzy - widzi pan jak się rusza? To serce". Ja tam nic nie widzialam ale skoro i lekarka i tatuś widzieli niech tak będzie :) Kolejna wizyta za tydzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 21:06

IGA.G, slodka100, niania.ogg, pati87, Teklaa, Maniuś, Omon, Milka1991 lubią tę wiadomość

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2hcmhs5.jpg

IGA.G, Kad, slodka100, Camille87, nutella_, sy__la, angelika1984, pati87, niania.ogg, Magni, Szczęśliwa Mamusia, Teklaa, zofiiia, Maniuś, Omon, Antonelka, Milka1991, Agga, Ainade lubią tę wiadomość

atdc2n0at8s9ecys.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też miałam się pochwalić zdjęciem, ale moje usg pojechało z mężem na wyjazd służbowy w teczce :)

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • Kad Ekspertka

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wkleić zdjęcie zeby nie było takie wielkie?

• Donia12 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine - mój to wyglądał jak przecinek :D

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • Marta1994 Debiutantka

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taśka22 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Jak Was ciężko nadgonić jak się na bierząco nie czyta...Chyba już straciłam połowę wątków bo tylko kilka ostatnich stron udaje mi się podczytać :D

Ogólnie to u mnie nadal zmęczenie na pierwszym planie, niedosypiam, ciągle zmęczona ciągle bym spała. Jem na zmianę jeden dzień normalnie drugiego w ogóle się jeść nie chce. Mdli od czasu do czasu i tyle. Piersi bym najchęniej zdjęła i odłożyła na te kilka miesięcy bo strasznie bolą, okropnie, szczególnie wieczorem jak się człowiek chce położyć odpocząć...
    Odliczam dni do wizyty tylko już :D no i może do weekendu :D

Hahaha z tymi cyckami to jakbym wczoraj wieczorem słyszala siebie :D "Misiek czemu ja nie moge tych cycków ściągnąć na noc, bo rano czuje się jakby mi miały odpaść i z ciężaru zgnieść stopy" :D

rfxgvfxm5tiq9ucs.png
  • Marta1994 Debiutantka

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 to baw się do białego rana i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ! :)

Nutella trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo. Mam nadzieje, że wkrótce przyniesiesz dobre wieści :*

U mnie dziś objawów brak. Pierwszy raz od tygodnia podniosłam tyłek o normalnej porze i jeszcze przed nocką w pracy zrobiłam praktycznie generalne porządki. Poniosło mnie dzisiaj :D

Wczoraj zaś na noc dopadł mnie mega kompleks. Wydawało mi się, że przez to wydęcie, które czuje, bolące piersi i senność moja atrakcyjność jest zerowa. A jak pomyslałam o tym co będzie za 4-5 miesięcy, gdy ledwo bede wstawać, non stop marudzić to miałam już dosyć :D ryczec mi się chciało, aż się nie poznaje.

Kobitki czy ja jakąś równolatkę mam tu? :> przyznać się proszę, która 22 lata na karku? :)

Nie moge na tel dodać załącznika, więc zdjecia kruszynki dziś nie dodam, chyba że któraś oświeci jak tu podziałać w tej kwestii ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 21:47

pati87 lubi tę wiadomość

rfxgvfxm5tiq9ucs.png
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia12 wrote:
    Sunshine - mój to wyglądał jak przecinek :D

Mój w zeszłym tygodniu wygladal jak ryba...

atdc2n0at8s9ecys.png
  • angelika1984 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine ale piękne zdjęcie. To już normalnie czlowieczek. Ja mam jutro wizytę ciekawa jestem.

sunshine lubi tę wiadomość

gannrjjgludxthfp.png[img][/img]tjkgv4f.pngwp12us3.png
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine ale cudne zdjęcie - toż to prawdziwy już człowiek, wszystko ma na swoim miejscu - Śliczny/a. Mam nadzieję, że i ja doczekam takiej fotki.

Pati no to udanego ślubu, weselicha i oczywiście małżeństwa :) wszystkiego najlepszego!

pati87, sunshine lubią tę wiadomość

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika u Ciebie pewnie będzie podobny widok :) życzę Ci tego z całego <3

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a można ser feta? Taki zwykly z supermarketu?

atdc2n0at8s9ecys.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slub o 13.30 mamy w USC.
    Wesele planowo do polnocy.

Mam nadzieję ze wyspie sie troche.

Teklaa, zofiiia, Maniuś lubią tę wiadomość

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• mada87 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można się dołączyć? :) zaczynam dziś 6ty tydzień. W poniedziałek zrobiłam test, w wtorek betę - wynik 2226. Jest to moja pierwsza ciąża i w dodatku trochę z zaskoczenia ;) termin wychodzi na 27 kwietnia, pierwszą wizytę mam we wtorek

IGA.G, Teklaa, Donia12, zofiiia, niania.ogg, Maniuś, Peg, nutella_, Antonelka, sy__la, Milka1991 lubią tę wiadomość

atdcqps62brd8znj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati 87 My nasz Ślub Cywilny mieliśmy o 16.30 :) , piękną pogodę mieliśmy :) a było to we wrześniu :) :D. I takiej pięknej pogody , życzę wam w tym jutrzejszym pięknym i ważnym dla was dniu :* . Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :* , szanujcie się, kochajcie niech szczęście, miłość i nadzieja prowadzi was przez życie :*.

pati87 lubi tę wiadomość

• sunshine Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kad wrote:
    Jak wkleić zdjęcie zeby nie było takie wielkie?

Musisz jeszcze wybrac odpowiedni rozmiar zdjęcia. Powinna byc taka opcja na stronie.

atdc2n0at8s9ecys.png
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po spaniu....obudziłam sie przed 5 i nie da rady spać dluzej

atdc2n0at8s9ecys.png
  • Donia12 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunshine wrote:
    Dziewczyny a można ser feta? Taki zwykly z supermarketu?
    Moja lekarka mówiła ze nie mozna.

A tak w ogóle to dzień dobry :)

sunshine lubi tę wiadomość

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • zofiiia Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam ochotę iść dzisiaj do lekarza. moje piersi już nie bolą, tylko brzuch czasem... a na weekend wyjeżdżam i chyba żeby głowę mieć spokojną to się wybiorę.
    Pati wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. mamusie które mają piękne zdjęcia dzidzi zazdroszczę i gratuluję!!

pati87 lubi tę wiadomość

atdc3e5ez7svjy5i.png
    km5scwa14pwrlpw1.png
‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ