Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska no Ty chyba chcesz żebym się na Ciebie obrazila
cieszę się że masz to już za sobą.
Witam na świecie księżniczkę Mariankę !♡
Oczywiście gratuluję dzielnej mamie ♡
Określenie z kielbaska i brzoskwinka bardzo trafionezasmialam się w głos
Jeju co za magiczny dzień. 4 porody siłami natury zakończone sukcesem. 4 szczęśliwe maleństwa ze swoimi mamusiami. A dzień się jeszcze nie skończył
Niebieska jak znajdziesz chwilkę i oderwiesz wzrok od swojej miłości to opisz nam tu dokładnie cały trakt porodowyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 17:06
eforts, Niebieskaa lubią tę wiadomość
-
Niebieska gratulacje
Wracaj szybko do pełni sił. Buziaki dla twojej małej księżniczki Marianki :*
W poniedziałek wypis! Tylko jeszcze z samego rana konsultacja neurologiczna. Jestem szczęśliwa i przerażona jednocześnie.Milka1991, Lokokoko, Yammi, mada87, ilae, karolyn, Taśka22, Omon, Donia12, pati87, Kjopa3, Justyna Sz, eforts, Jagah, Niebieskaa, Leirion, Aga1991, aniab2205, vitae13, koniczynkaa, sy__la, Biszkopciki, niania.ogg, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
Donia12 wrote:Niebieska no cudownie ! Czwarte dzieciątko jednego dnia
A może i piąte będzie, bo Kasieniaczek coś milczy
Mówię Wam ... dziś jest pełnia
Cztery porody już mieliśmy jednego dnia. Może uda się pobić rekord dzisiaj i wypakowac jeszcze chociaz jednego malucha na piękną piątkę
Ktoś chętny ?
Ja już nie dam rady
Kjopka jak tam Twoje skurcze ?
Szczęśliwa Mamusia, eforts lubią tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:Cztery porody już mieliśmy jednego dnia. Może uda się pobić rekord dzisiaj i wypakowac jeszcze chociaz jednego malucha na piękną piątkę
Ktoś chętny ?
Ja już nie dam rady
My z Donią bierzemy się za cycki wieczorem, może przed 24 zdążymychyba, że kasieniaczek faktycznie tuli już maluszka
No i oczywiście Niebieskaa, serdeczne gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 17:26
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Niebieska serdecznie gratuluję!!
Jak tak dalej będzie szło to do pełni się większość dziewczyn rozpakuje.
Ja jednak wolałabym ten tydzień chociaż jeszcze przechodzić, żeby mały trochę jeszcze podrósł. Trochę się rano przestraszylam bo zaczęłam rano plamic na brązowo.Niebieskaa lubi tę wiadomość
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Niebieska, aaaa, suuuper!!
GRATULACJE!!
Nawet mój mąż jest na bieżąco i musi słuchać ile osób urodziło, jakie duże dzieciątka itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 18:27
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
ilae wrote:My z Donią bierzemy się za cycki wieczorem, może przed 24 zdążymy
chyba, że kasieniaczek faktycznie tuli już maluszka
w sumie już powinnam zacząć ale mam mamusie na pokładzie to może się dziwnie na mnie patrzeć jak się zacznę macać
Ilae Ty o seksach nie zapominaj bo dzisiaj czytałam że to naturalny masaż szyjkiilae, eforts lubią tę wiadomość
-
Niebieska gratuluję
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Donia12 wrote:Nie pójdziemy spać póki skurcze się nie rozkręcą
w sumie już powinnam zacząć ale mam mamusie na pokładzie to może się dziwnie na mnie patrzeć jak się zacznę macać
Ilae Ty o seksach nie zapominaj bo dzisiaj czytałam że to naturalny masaż szyjki
Haha no jak mamusia obok to mozesz poczekac chociaz do wieczoraja jak sie pojde kapac to cos podzialam. Na mokro moze nie bedzie to takie bolesne jak wtedy, gdy przypadkiem przejade po sutku
Seksy seksami, mezowi po kilkunastu dniach celibatu wczoraj sie innych seksow zachcialo, ale dzis mu w koncu nie odpuszcze
Tylko dzis mnie glowa boli caly dzien. Chyba na zmiane pogody. Albo na ta pelnie na dniach -
ilae wrote:My z Donią bierzemy się za cycki wieczorem, może przed 24 zdążymy
chyba, że kasieniaczek faktycznie tuli już maluszka
ja przy karmieniu mam takie skurcze, że słabo się robi. Także dziewczyny: do dzieła !
trzymam kciuki
-
Dziewczyny gratulacje!!!! Ale sie dzieje No No Zosia daje mało czasu na forum do tego pranie sprzątanie gotowanie spacerek , ale powoli uczymy sie innej organizacji czasu. Dziewczyny jak u was przede wszytskim te odciagajace pokarm ? Chętnie posłucham jak sobie czas planujecie.
Wiec takie krótkie podsumowanie co sie przydaje obecnie po 3 tyg ;
- bepanthen rewelacyjnie sie spisuje
- laktator avent bardzo dobry
- kokon!! Uwielbia Zosia w nim spać w ciągu dnia
- bambusowe pieluszki uwielbia sie w nie w tulac
Niebieskaa, pati87 lubią tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Milka1991 wrote:Cztery porody już mieliśmy jednego dnia. Może uda się pobić rekord dzisiaj i wypakowac jeszcze chociaz jednego malucha na piękną piątkę
Ktoś chętny ?
Ja już nie dam rady
Liczę na Kasieniaczka
U mnie skurcze męczą ale nie chce się rozjręcić. Może do poniedziałkowej wizyty wytrzymam.Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Jagah wrote:Niebieskaa- serdeczne gratulacje dla calej trojeczki!
Bardzo sie ciesze, ze Chrupka juz na Swiecie, ze juz tulisz w ramionach ta mala kruszynke
Zycze Wam duzo zdrowia i spokoju, no najwieksza Milosc juz z Wami
)))
Jagah lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017