Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
PowodzeniaLokokoko wrote:Aprilova ha ha ha

Sie dosmialam
eh.. u nas uwaga HALNY!!!!!!!!!!!
W TYM WIETRZE MOJA NADZIEJA :-d
u mnie dziś od rana był seks, skakanie na piłce i spacer. Jak na razie jedyne co uzyskałam to ból pleców
skurcze były przez chwilę, ale się rozeszły. W planach mam jeszcze odkurzanie i mopa. Ale i tak nie wierzę, że się cokolwiek ruszy.
Monna lubi tę wiadomość
-
Ja mam butelki medeli + lovi + jakąś tam jeszcze co dostałam. Na razie nie używamy ale mała jest na świecie od czwartku... będę używać jak będę musiała iść np. na zakupy (kupić stanik do karmienia
) wtedy mąż będzie karmił z butli. Do soboty ma non stop u mnie badać... buuu. pewnie spacerek pierwszy będzie w sobotę
Mamusie, karmicie na dworze z cyca? Widziałam, że Milka nie, a pozostałe?
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Jestem świeżo po wizycie doradcy laktacyjnego. Pytałam ile mam dawać w butli i mówiła, że dzieciaczki potrzebują ok 140 ml/kg masy ciała/ dobę. Trzeba to podzielić na jakieś 8 karmień. Efektywnie odciąga się laktatorem ok 20 min. Później już zdecydowanie gorzej.

-
Bobas gratulacje i całuski dla Piotrusia!
ja mleko odciągam jak mała zje i widzę, że w piersi jeszcze dużo jest. mam zamrożone ze dwie porcje, bo na weekend majowy mąż zabiera mnie na randkę ;p i Aniela zostaję z babcią. jeszcze muszę odciągnąć. laktator mam ręczny i nawet daje radę. z prawej piersi leci dużo więcej
dzisiaj uczyłam się przystawiać małą z pod pachy i zrobiła mi tylko małego kriwaka na otoczce, bo źle ją przystawiłam. a chciałam tak bo przy zapaleniu najlepiej zmieniać pozycje i bródka dziecka powinna znajdować się od strony zapalenia. -
Czujemy się świetnie. Karmienie tez super. W ogóle jestem zachwycona sytuacja na ta chwile.
IGA.G, nutella_, MyHappy, mada87, Biszkopciki, Milka1991, Jagah, Monna, Teklaa, eforts, pati87, Donia12 lubią tę wiadomość

Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Na dworze jeszcze nie karmiłam, ale w trasie, w samochodzie. Stawalismy gdzies na parkingu żebym mogła nakarmic. Dobrze ze mamy przyciemniane szyby to nie czułam się skrępowana:)aniołkowa mama wrote:Mamusie, karmicie na dworze z cyca? Widziałam, że Milka nie, a pozostałe?

-
Ja mam podgrzewacz avent I jest super zabieramy na weekendy 3min i butla podgrzana sprawdzam na nadgarstku nie używam termometru, jak wychodzę odciagam ( tez laktator z aventu elektryczny butelki tak samo ) jestem np w restauracji to proszę o gorąca wodę wkładam do środka butle i sie podgrzewa sprawdzam na nadgarstku i tyle.17.03.2017
Sofia

-
Melduje się na stanowisku
i oświadczam, że o godz 12:05 przyszedł na świat Olek
3310g, 51 cm długości, 10/10, cały mój świat.
Jestem mega zakochana i szczęśliwa 
Pozniej opowiem jak to się działo, teraz tylko napiszę, że poród był naturalny ale nie obyło się bez nacinania.
ilae, sallvie, Biszkopciki, atat, IGA.G, Milka1991, Jagah, bobas2015, Monna, Teklaa, nutella_, mada87, Taśka22, lis87, itania, Vero, Kasialudek, She Wolf, Justyna Sz, pati87, Donia12, niania.ogg, slodka100, koniczynkaa, Kjopa3, sy__la, Marsylia lubią tę wiadomość
-
Bobas serdeczne gratulacje :* Trzymałam za Ciebie kciuki wyjątkowo
Teraz tylko przetrwać najgorsze chwile na położnictwie i do domku.
MyHappy również gratulacje i dużo zdrówka dla Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 15:30
MyHappy lubi tę wiadomość
13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡ -
OOj Dziękuję... na IP na polnej wymierzyli go na 3500.. Pomyłka o 880 gram jedyne..Biszkopciki wrote:Bobas serdeczne gratulacje :* Trzymałam za Ciebie kciuki wyjątkowo
Teraz tylko przetrwać najgorsze chwile na położnictwie i do domku.
MyHappy również gratulacje i dużo zdrówka dla Was.

Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualny