Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lokokoko wrote:Aprilova ha ha ha
Sie dosmialameh.. u nas uwaga HALNY!!!!!!!!!!!
W TYM WIETRZE MOJA NADZIEJA :-du mnie dziś od rana był seks, skakanie na piłce i spacer. Jak na razie jedyne co uzyskałam to ból pleców
skurcze były przez chwilę, ale się rozeszły. W planach mam jeszcze odkurzanie i mopa. Ale i tak nie wierzę, że się cokolwiek ruszy.
Monna lubi tę wiadomość
-
Ja mam butelki medeli + lovi + jakąś tam jeszcze co dostałam. Na razie nie używamy ale mała jest na świecie od czwartku... będę używać jak będę musiała iść np. na zakupy (kupić stanik do karmienia
) wtedy mąż będzie karmił z butli. Do soboty ma non stop u mnie badać... buuu. pewnie spacerek pierwszy będzie w sobotę
Mamusie, karmicie na dworze z cyca? Widziałam, że Milka nie, a pozostałe?
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Jestem świeżo po wizycie doradcy laktacyjnego. Pytałam ile mam dawać w butli i mówiła, że dzieciaczki potrzebują ok 140 ml/kg masy ciała/ dobę. Trzeba to podzielić na jakieś 8 karmień. Efektywnie odciąga się laktatorem ok 20 min. Później już zdecydowanie gorzej.
-
Bobas gratulacje i całuski dla Piotrusia!
ja mleko odciągam jak mała zje i widzę, że w piersi jeszcze dużo jest. mam zamrożone ze dwie porcje, bo na weekend majowy mąż zabiera mnie na randkę ;p i Aniela zostaję z babcią. jeszcze muszę odciągnąć. laktator mam ręczny i nawet daje radę. z prawej piersi leci dużo więcej
dzisiaj uczyłam się przystawiać małą z pod pachy i zrobiła mi tylko małego kriwaka na otoczce, bo źle ją przystawiłam. a chciałam tak bo przy zapaleniu najlepiej zmieniać pozycje i bródka dziecka powinna znajdować się od strony zapalenia. -
Czujemy się świetnie. Karmienie tez super. W ogóle jestem zachwycona sytuacja na ta chwile.
IGA.G, nutella_, MyHappy, mada87, Biszkopciki, Milka1991, Jagah, Monna, Teklaa, eforts, pati87, Donia12 lubią tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
aniołkowa mama wrote:Mamusie, karmicie na dworze z cyca? Widziałam, że Milka nie, a pozostałe?
-
Ja mam podgrzewacz avent I jest super zabieramy na weekendy 3min i butla podgrzana sprawdzam na nadgarstku nie używam termometru, jak wychodzę odciagam ( tez laktator z aventu elektryczny butelki tak samo ) jestem np w restauracji to proszę o gorąca wodę wkładam do środka butle i sie podgrzewa sprawdzam na nadgarstku i tyle.17.03.2017
Sofia
-
Melduje się na stanowisku
i oświadczam, że o godz 12:05 przyszedł na świat Olek
3310g, 51 cm długości, 10/10, cały mój świat.
Jestem mega zakochana i szczęśliwa
Pozniej opowiem jak to się działo, teraz tylko napiszę, że poród był naturalny ale nie obyło się bez nacinania.ilae, sallvie, Biszkopciki, atat, IGA.G, Milka1991, Jagah, bobas2015, Monna, Teklaa, nutella_, mada87, Taśka22, lis87, itania, Vero, Kasialudek, She Wolf, Justyna Sz, pati87, Donia12, niania.ogg, slodka100, koniczynkaa, Kjopa3, sy__la, Marsylia lubią tę wiadomość
-
Bobas serdeczne gratulacje :* Trzymałam za Ciebie kciuki wyjątkowo
Teraz tylko przetrwać najgorsze chwile na położnictwie i do domku.
MyHappy również gratulacje i dużo zdrówka dla Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 15:30
MyHappy lubi tę wiadomość
13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡ -
Biszkopciki wrote:Bobas serdeczne gratulacje :* Trzymałam za Ciebie kciuki wyjątkowo
Teraz tylko przetrwać najgorsze chwile na położnictwie i do domku.
MyHappy również gratulacje i dużo zdrówka dla Was.
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualny