Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Loko, Sallvie może się spotkamy na tych kwietniowkach 2020
co prAwda wolałabym wrzesniowki ze wzgledu na mozliwisc wysłania Kornelki do przedszkola no ale zobaczymy jak to wyjdzie. Bo starania też rusza wcześniej, myślę że koło lata jak u Was
sallvie, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Milka Ja to bym chciała kwiecień/maj bo na prawdę fajna pora na ciążę. Latem gdy jest początek można jeszcze co nieco skorzystać bo brzuszka nie ma. Zimą kiedy i tak si z domu nie wychodzi brzuch duży więc nie trzeba się męczyć przy upałach no a poród już na wiosnę kiedy jest w miarę ciepło
Ps my chyba Kornelkę do żłobka/przedszkola poślemy już we wrześniu tego rokuMilka1991, Szczęśliwa Mamusia, nutella_ lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Milka, Sallvie. Super oby się udało
Dziewczyny byłam w końcu na wyczucie u ginekologa. I doktor powiedziała mi że na dzień dzisiejszy wszystko jest ok, ale że może mi się zrobić endometeioza.
Nie wiem czy ona to jakoś widzi? CZY każdej kobiecie po cc tak mówią ? CZY k co. ChodziKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Milka, Sallvie. Super oby się udało
Dziewczyny byłam w końcu na wyczucie u ginekologa. I doktor powiedziała mi że na dzień dzisiejszy wszystko jest ok, ale że może mi się zrobić endometeioza.
Nie wiem czy ona to jakoś widzi? CZY każdej kobiecie po cc tak mówią ? CZY k co. Chodzi
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Lokokoko wrote:Milka, Sallvie. Super oby się udało
Nie wiem czy ona to jakoś widzi? CZY każdej kobiecie po cc tak mówią ? CZY k co. Chodzi
No może być. U mnie w rodzinie jedna po cc ma.
-
Bobas jestem jestem
nie czuje żeby jakoś mnie to miało dotknąć
Bobas, a można wiedzieć kim Ty jesteś z zawodu ? Bądź wykształcenia? Kończyłas coś związanego ze zdrowiem?
Dużo wiesz na każdy temat. Żeby nie było nie pytam złośliwie, tylko czysta BABSKA ciekawośćKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Bobas jestem jestem
nie czuje żeby jakoś mnie to miało dotknąć
Bobas, a można wiedzieć kim Ty jesteś z zawodu ? Bądź wykształcenia? Kończyłas coś związanego ze zdrowiem?
Dużo wiesz na każdy temat. Żeby nie było nie pytam złośliwie, tylko czysta BABSKA ciekawośćSzczęśliwa Mamusia, Lokokoko lubią tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Po długich walkach z przypomnieniem hasła i e-maila.... witam się z wami po roku ? nieobecności
Zygzakowa dziękuje za pozdrowienia niania.ogg u ciebie Julek tłucze Helenke, a u mnie Jula tłucze Antosia. Własnie chodzi z zarysowanym okiem. Nic do niej nie dociera. Jak wpadnie w furie tak koniec. Ale Antoś ma coraz więcej siły, wiec może jej pokaże ze sobie sam z nią poradzi i odpusci ? Nie żebym była za przemocą, no ale...
Jak wy dziewczyny znajdujecie czas na dwa forum ?
Najpisałam całkiem długi post i mi ucięło. To chyba znak, że mam jednak nie pisacMilka1991, Szczęśliwa Mamusia, Lokokoko, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
Nutella ja na razie mam jedno dziecko i nie pracuje więc zaglądam i tu i tu
Pisać pisać
Niania urodziny w piątek a impreza w niedzielę. Skromne przyjęcie w restauracjino i balony z helem oczywiście będą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 09:12
-
Jagah wrote:Ale druga na porodowce!
Zaciskaj nózki do listopada
Jak Ojejek, zdrowy, piekny i usmiechniety?ma fuksa bo jak tylko potwierdzę
to go stamtad wypiszę, ale tak się fajnie aaklimatyzował ze az mi trochę szkoda go zabierać. Jednak to jest 900zl miesięcznie więc posiedzi ze mną w domu
Jagah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNutelko Ja czytam bbf codziennie patrzę , z grubsza , co u dziewczyn tu na bbf słychać przy 4 dzieci mam ograniczony czas . Na tyle ile mogę to jestem trochę tu na bbf i na FB .
Ojejku Gratuluję z całego serca moja droga, rośnijcie zdrowo :*:*:*:*:*.
Hej hej kochane :*:*:*:*:*.
Korzystam z wolnej chwili i do Was wpadłam :-p , co ja tu widzę już macie plany ciążowe na 2020 rok , przyznam się że i ja chyba, do Was dołączę Maj i Kwiecień są pięknymi miesiącami , choć nie ukrywam że przymierzam się do Lipca/Sierpnia zawsze marzyłam aby w tych miesiącach urodzić. Ania codziennie ćwiczy chodzenie puszcza się i idzie i zaraz bah na pupę, przesypia mi całe nice choc czasami budzi się na mm lub dlatego że smoczka nie ma . Dziś Ania kończy 11 msc kiedy to minęło to ja nie wiem , odpukać dosyć łagodnie przechodzi ząbkowanie mamy prawie 4 ząbki dwa na dole wyszły prawie Ani górne jedynki .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31ce9b0b360a.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 14:04
oyeykova, Lokokoko, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Ah to już wszystko wiem, Bobas
Ja też miałam jako jeden z przedmiotów p.zdrowiaTy jako ogólny kierunek studiów?
I tak w ogóle to miło że się odzezwalysfie JAGAH, NIANIA, NUTELLA, OJEJEK :*
Haha. Jakoś to tak słodko zabawnie brzmi jak rodzeństwo się tłucze, ale Nutellą to że młodsze tłucze straszęhaha.
Co u Nas? Rozwój malca mego przez 10 miesięcy. Raczkuje, wstaje przy czymś. Mówi mama, tata, baba, taptap, bam bam, tak, nie.
Krecie głową na nie nie nie.
Mówi AM mniam,
Bije prawo robi papa, robi bam bam.
Poza tym co. Chyba. Tyle.
Wiadomo że te słowa to tak bardziej bez rozumienia. Prócz ram niektórych
Ładnie się bawi, lubi "rysować".
I dwa razy obcinalam mu już włosy.
Obecnie mamy katar. Normalnie dla mnie to fenomen. Zimno jak cholera to mały nic, a jak ciepłej to zaraz łapie.
Jak gra muzyka to się buja. Tanczy.
Tylko nie wiem kiedy on złapie równowagę ?
Bo w ogóle jej nie ma
Franio! Zdrówka
Milka, super są te balony z helem. My też chcemy taka jedynkę na bank z helem. Ale powiedz mi to Ci już przyjdzie takie " zatankowane" helem? Czy jak?Milka1991, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
"Zygzakowa"
Gdybym napisala do Basi "Nutella" to by juz pewnie nie zajarzyla kto zacz
a nie chcialam uzywac prawdziwego nazwiska, kiepska jestem w te fejsbuki i netykiety..
To Julcia teraz takaa artystka?a puszczasz od wrzesnia do publicznego przedszkola czy zostawiasz w klubiku?
No i ogromne gratulacje za uruchomienie sklepu i prowadzenie fb - pieknie to wyglada. Brawo. Masz gwarantowane lajki od wszystkich moich kont fikcyjnychdozywotnio
nutella_ lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png