X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loko, Sallvie może się spotkamy na tych kwietniowkach 2020 ;) co prAwda wolałabym wrzesniowki ze wzgledu na mozliwisc wysłania Kornelki do przedszkola no ale zobaczymy jak to wyjdzie. Bo starania też rusza wcześniej, myślę że koło lata jak u Was :)

sallvie, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    2023💔Puste jajo płodowe 8tc
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka Ja to bym chciała kwiecień/maj bo na prawdę fajna pora na ciążę. Latem gdy jest początek można jeszcze co nieco skorzystać bo brzuszka nie ma. Zimą kiedy i tak si z domu nie wychodzi brzuch duży więc nie trzeba się męczyć przy upałach no a poród już na wiosnę kiedy jest w miarę ciepło :)
    Ps my chyba Kornelkę do żłobka/przedszkola poślemy już we wrześniu tego roku :)

Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, nutella_ lubią tę wiadomość

Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
    Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs

iv09jw4z732yf0w9.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oyeykova wielkie Gratulacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 15:18

oyeykova lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • oyeykova Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Dziewczyny za wszystkie gratulacje. Jaka powoli wpadam panikę jak dam sobie sama radę z dwójką urwisów ;) no i cisza bardzo młoda jeszcze ale mam ogromne nadzieje na to ze bedzie juz dobrze :)

Milka1991, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• oyeykova Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Salville, ojejek chodzi do żłobka od stycznia. No w tych okolicznościach g9 stamtad zabiorę ale juz sie pięknie zadomowił.

Milka1991 lubi tę wiadomość

• Jagah Autorytet

Wysłany: 11 marca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku, Marto :D gratulacje i niech rosnie zdrowa, piekna i silna Fasolina! <3 Druga ciazunia i co, spokoj w glowie? ;) Trzymam kciuki za Was :)

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 12 marca 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka, Sallvie. Super oby się udało :)
    Dziewczyny byłam w końcu na wyczucie u ginekologa. I doktor powiedziała mi że na dzień dzisiejszy wszystko jest ok, ale że może mi się zrobić endometeioza.
    Nie wiem czy ona to jakoś widzi? CZY każdej kobiecie po cc tak mówią ? CZY k co. Chodzi

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • bobas2015 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lokokoko wrote:
    Dziewczyny byłam w końcu na wyczucie u ginekologa. I doktor powiedziała mi że na dzień dzisiejszy wszystko jest ok, ale że może mi się zrobić endometeioza.
    Nie wiem czy ona to jakoś widzi? CZY każdej kobiecie po cc tak mówią ? CZY k co. Chodzi
    Tak po cc może się zrobić endonetroza niby ale nie wiem czemu. Tak też słyszałam. Bądź dobrej myśli pewnie to rzadkie.

k0kdpiqv0y1cvkk1.png
    zem3upjytbg3o3al.png
    Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm
  • Kamiliia24 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2018, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lokokoko wrote:

No może być. U mnie w rodzinie jedna po cc ma. :/

f2wl3e5ey0rxbebl.png

f2w3yx8d54ohfowx.png

• oyeykova Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    Ojejku, Marto :D gratulacje i niech rosnie zdrowa, piekna i silna Fasolina! <3 Druga ciazunia i co, spokoj w glowie? ;) Trzymam kciuki za Was :)
    Jagah, ale to już piąta :D

• Lokokoko Autorytet

Wysłany: 12 marca 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobas jestem jestem :) nie czuje żeby jakoś mnie to miało dotknąć :D
    Bobas, a można wiedzieć kim Ty jesteś z zawodu ? Bądź wykształcenia? Kończyłas coś związanego ze zdrowiem?
    Dużo wiesz na każdy temat. Żeby nie było nie pytam złośliwie, tylko czysta BABSKA ciekawość :D

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • bobas2015 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lokokoko wrote:
    Bobas jestem jestem :) nie czuje żeby jakoś mnie to miało dotknąć :D
    Bobas, a można wiedzieć kim Ty jesteś z zawodu ? Bądź wykształcenia? Kończyłas coś związanego ze zdrowiem?
    Dużo wiesz na każdy temat. Żeby nie było nie pytam złośliwie, tylko czysta BABSKA ciekawość :D
    Jestem pedagogiem ale robiłam tez promocje zdrowia. Przez rok studiowałem tez psychologię; ) zatem tematu z dziećmi i zdrowiem są mi bliskie; )

Szczęśliwa Mamusia, Lokokoko lubią tę wiadomość

k0kdpiqv0y1cvkk1.png
    zem3upjytbg3o3al.png
    Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm
  • niania.ogg Autorytet

Wysłany: 12 marca 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franio ma dzisiaj urodziny, serdecznosci!

Milka, za chwile wasza kolej. Impreza byla czy bedzie?

https://www.maluchy.pl/li-71898.png

https://www.maluchy.pl/li-72950.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 12 marca 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oyeykova wrote:
    Jagah, ale to już piąta :D

Ale druga na porodowce! :D Zaciskaj nózki do listopada :D
    Jak Ojejek, zdrowy, piekny i usmiechniety? :D

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nutella_ Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po długich walkach z przypomnieniem hasła i e-maila.... witam się z wami po roku ? nieobecności :)
    Zygzakowa dziękuje za pozdrowienia niania.ogg u ciebie Julek tłucze Helenke, a u mnie Jula tłucze Antosia. Własnie chodzi z zarysowanym okiem. Nic do niej nie dociera. Jak wpadnie w furie tak koniec. Ale Antoś ma coraz więcej siły, wiec może jej pokaże ze sobie sam z nią poradzi i odpusci ? Nie żebym była za przemocą, no ale...
    :)

Jak wy dziewczyny znajdujecie czas na dwa forum ?

Najpisałam całkiem długi post i mi ucięło. To chyba znak, że mam jednak nie pisac :P

Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, Lokokoko, niania.ogg lubią tę wiadomość

👩31 lat 👨‍🦱 35 lata
    2015 💔
    👶 Julia 9 lat
    👶Antoni 7 lat
    👶Zosia
    age.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutella ja na razie mam jedno dziecko i nie pracuje więc zaglądam i tu i tu ;)
    Pisać pisać :)

Niania urodziny w piątek a impreza w niedzielę. Skromne przyjęcie w restauracji ;) no i balony z helem oczywiście będą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 09:12

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    2023💔Puste jajo płodowe 8tc
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • oyeykova Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    Ale druga na porodowce! :D Zaciskaj nózki do listopada :D
    Jak Ojejek, zdrowy, piekny i usmiechniety? :D
    zdrowy piękny i uśmiechnięty właśnie rozrabia w żłobku :) ma fuksa bo jak tylko potwierdzę <3 to go stamtad wypiszę, ale tak się fajnie aaklimatyzował ze az mi trochę szkoda go zabierać. Jednak to jest 900zl miesięcznie więc posiedzi ze mną w domu :)

Jagah lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutelko Ja czytam bbf codziennie patrzę , z grubsza , co u dziewczyn tu na bbf słychać przy 4 dzieci mam ograniczony czas . Na tyle ile mogę to jestem trochę tu na bbf i na FB .

Ojejku Gratuluję z całego serca moja droga, rośnijcie zdrowo :*:*:*:*:*.

Hej hej kochane :*:*:*:*:*.

Korzystam z wolnej chwili i do Was wpadłam :-p , co ja tu widzę już macie plany ciążowe na 2020 rok , przyznam się że i ja chyba, do Was dołączę Maj i Kwiecień są pięknymi miesiącami , choć nie ukrywam że przymierzam się do Lipca/Sierpnia zawsze marzyłam aby w tych miesiącach urodzić. Ania codziennie ćwiczy chodzenie puszcza się i idzie i zaraz bah na pupę, przesypia mi całe nice choc czasami budzi się na mm lub dlatego że smoczka nie ma . Dziś Ania kończy 11 msc kiedy to minęło to ja nie wiem , odpukać dosyć łagodnie przechodzi ząbkowanie mamy prawie 4 ząbki dwa na dole wyszły prawie Ani górne jedynki .

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31ce9b0b360a.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 14:04

oyeykova, Lokokoko, Milka1991 lubią tę wiadomość

• Lokokoko Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah to już wszystko wiem, Bobas :)
    Ja też miałam jako jeden z przedmiotów p.zdrowia :D Ty jako ogólny kierunek studiów?

I tak w ogóle to miło że się odzezwalysfie JAGAH, NIANIA, NUTELLA, OJEJEK :*

Haha. Jakoś to tak słodko zabawnie brzmi jak rodzeństwo się tłucze, ale Nutellą to że młodsze tłucze straszę :D haha.

Co u Nas? Rozwój malca mego przez 10 miesięcy. Raczkuje, wstaje przy czymś. Mówi mama, tata, baba, taptap, bam bam, tak, nie.
    Krecie głową na nie nie nie.
    Mówi AM mniam,
    Bije prawo robi papa, robi bam bam.
    Poza tym co. Chyba. Tyle.
    Wiadomo że te słowa to tak bardziej bez rozumienia. Prócz ram niektórych ;)
    Ładnie się bawi, lubi "rysować".
    I dwa razy obcinalam mu już włosy.
    Obecnie mamy katar. Normalnie dla mnie to fenomen. Zimno jak cholera to mały nic, a jak ciepłej to zaraz łapie.
    Jak gra muzyka to się buja. Tanczy.
    Tylko nie wiem kiedy on złapie równowagę ?
    Bo w ogóle jej nie ma :/

Franio! Zdrówka <3

Milka, super są te balony z helem. My też chcemy taka jedynkę na bank z helem. Ale powiedz mi to Ci już przyjdzie takie " zatankowane" helem? Czy jak?:D

Milka1991, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • niania.ogg Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Zygzakowa" ;) Gdybym napisala do Basi "Nutella" to by juz pewnie nie zajarzyla kto zacz ;) a nie chcialam uzywac prawdziwego nazwiska, kiepska jestem w te fejsbuki i netykiety..
    To Julcia teraz takaa artystka? :D a puszczasz od wrzesnia do publicznego przedszkola czy zostawiasz w klubiku?
    No i ogromne gratulacje za uruchomienie sklepu i prowadzenie fb - pieknie to wyglada. Brawo. Masz gwarantowane lajki od wszystkich moich kont fikcyjnych ;) dozywotnio

nutella_ lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-71898.png

https://www.maluchy.pl/li-72950.png
‹‹ 2263 2264 2265 2266 2267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ