Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagah
E wiesz, roznie jest.. Raz sie ladnie bawia, raz sie tlukanajwieksze problemy mam teraz z "mamoza", bo jak jedno na kolana/na rece to drugie od razu tez i zadno nie ustapi ani nie poczeka. Julian nauczyl sie walczyc o swoje i potrafi tak piszczec i histeryzowac na zawolanie, ze sciany chodza i tylko jednym oczkiem zerka na moja reakcje
albo rzuca sie na Helenke jak mu sie cos nie podoba, szarpie ja, skarpetki jej sciaga ( ma na te jej skarpetki jakas manie), bardzo sie chlopak wyrobil
A jak Twoje dziewczynki? I czy w pracy juz spokojniej? Sciskam!Jagah lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Kamiliia24 wrote:Hej dziewczyny,
U nas nastroje średnie. Podejrzewamy autyzm u Piotrka. Jedziemy 23 do neuro. Zobaczymy
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualny
-
niania- to widze, ze bywa u Was wesolo
u nas wieksza roznica wieku, a i tak sie czasem z Mezem zastanawiamy, kiedy opieka spoleczna zapuka do drzwi
Ogolnie Diabolina jest calym sercem za Hania, jednak czasem zmeczenie i kumulacja emocji ze szkoly - tworza taki chaos w domu, ze atmosfera jest trudna. Mini potrafi sie bardzo ladnie bawic sama na macie, czasem wystarczaja Jej ksiazki na zmiane z kontaktem wzrokowym na linii salon-kuchnia, a mimo to, ciagle musze zerkac i poprawiac Starsza, wbila sobie do glowy, ze bedzie siostrze pomagac sie przemieszczac, i codziennie tlumaczymy, wyjasniamy, zabraniamy, bo Mini jest taka osaczona, malo ma swobody, a Diabolina uwielbia sciskanie i calowanie, i tak w kolko
Atmosfere w pracy, lepiej pozostawic bez komentarza. Szef w ostatecznosci, okazal sie skonczonym dupkiem. W ostatnim dniu pracy w biurze, nie powiedzial nawet grzecznosciowego - dowidzenia, powodzenianiania.ogg, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Ale grzeczna Mini... Julian to taki typ dziecka, ze tez by sie soba pozajmowal, ale siada ciagle w literke "w" i trzeba byc stale w poblizu i korygowac.. No i ruchowo sie nam wyrobil ( do niedawna tylko pelzal) - teraz czworakuje i nauczyl sie wspinac. Chwilka nieuwagi, podnosze wzrok a Julian sobie siedzi na krzesle.. Teraz gdzies odejsc czy cos zrobic w domu to rzecz niepodobna, wszystko w chacie lezy i kwiczy.
Ja wracam do pracy od lipca. Tez pewnie bede miala wesolobedzie armagedon i tam i w domu.. Hela taka mamoza, ze ojcu nie pozwala nawet farbek odkrecic, bo tylko mama moze takiego zaszczytu dostapic..
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Najlepszego Dziewczyny z okazji Dnia Kobiet
Przykra sprawa, że bez słowa wyrzuciłyście mnie ze swojego grona. No ale widocznie sobie zasłużyłamchciałabym aby z grupy zniknęły wszystkie zdjęcia mojego dziecka, o które same się upominałyście (nie piszę personalnie, nie pamiętam kto o nie prosił ale usunąć je może tylko administracja - obawiam się jednak ze w gąszczu wątków dziennych bedzie to niewykonalne) Mam nauczkę na przyszłość aby nie publikować w żadnej grupie zdjęć mojego dziecka, nawet na prośbę mam jego rówieśników... Bo z dnia na dzień mogę zostać bez słowa usunięta, bez zdania wyjaśnienia, ot tak.
Pozdrawiam Was Wszystkie serdecznie
Ojejku -
oyeykova wrote:Najlepszego Dziewczyny z okazji Dnia Kobiet
Przykra sprawa, że bez słowa wyrzuciłyście mnie ze swojego grona. No ale widocznie sobie zasłużyłamchciałabym aby z grupy zniknęły wszystkie zdjęcia mojego dziecka, o które same się upominałyście (nie piszę personalnie, nie pamiętam kto o nie prosił ale usunąć je może tylko administracja - obawiam się jednak ze w gąszczu wątków dziennych bedzie to niewykonalne) Mam nauczkę na przyszłość aby nie publikować w żadnej grupie zdjęć mojego dziecka, nawet na prośbę mam jego rówieśników... Bo z dnia na dzień mogę zostać bez słowa usunięta, bez zdania wyjaśnienia, ot tak.
Pozdrawiam Was Wszystkie serdecznie
Ojejku
Ojejku przede wszystkim Gratulacje !
Niech kolejny ojejek rośnie silny i zdrowy.
Co do fb napisze tylko że wszystkie dziewczyny zdecydowały o usunięciu z grupy osób których udział był na niej znikomy. Chodziło o to że chcialysmy stworzyć fajna kameralna grupę w której wszystkie bierzemy udział, dzielimy się prywatnoscia itd. Założenie było abyśmy stanowili małe zaufane grono, zupełnie inacZej niż tu na bbf.
Przykro mi również że źle się z tym poczulas...
Co do zdjęć, to postaram się je wyszukać i usunąć na Twoją prośbęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 19:48
oyeykova, Jagah lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny !
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaków!!:*:*
Dużo radości i słodkości!!! I zdrowia!
A dla nas kobietek! Satysfakcji i samych wspaniałych chwil. !
Ojejku gratuluję mocno
My też już myślimy o drugim bobasie!:*Milka1991, oyeykova, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
oyeykova wrote:tak o fejsie
nie chce tego rozstrząsać. Jest mi zwyczajnie przykro. Ale aktualnie mam nowe rzeczy ma głowie - suwaczek ,)oyeykova lubi tę wiadomość
niania sto lat dla Julianka :*
ojejku gratulacje
koko o proszę kochana a kiedy planujecie zacząć starania ? z tego co pamiętam chciałaś troszkę odczekać żeby urodzić sn tym razem nie ?
My starania w przyszłym roku zaczynamy a kiedy to zobaczymy jak umowę dostanę na stałe jak dobrze pójdzie to już jakoś w lipcu zaczniemy
Kornela ma już wszystkie pierwsze 8 zębów ładnie widocznych.
Zaczyna biegać. Lubi się tulić do mojej nogi i za 3,5 tygodnia kończy roczekoyeykova lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ah wiesz Sallvie, właśnie dlatego napisałam że myślimy, a nie staramy się
bo właśnie powód A.) Chce rodzić naturalnie. Powód B.) Jeszcze nie powinnam zachodzić w ciążę.
Chociaż słyszałam że nie da kobietki zaszły szybko po cc i rodziły sn.Ale wiesz kazdy organizm jest inny.
Zresztą czeka nas remont. Więc noworodek nie czułby się komfortowo w takim bałaganie okoloremontowym:)
Ale chciałabym zaczac starania jakoś tak ok Lipca przyszłego roku i będziemy celować w chłopcatak żeby też był jakoś tak na wiosnę ahha.
sallvie lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
koko to grzejemy sobie miejsce na kwietniówkach 2020
My też spróbujemy typowo w chłopca wycelować. Jestem pod opieką dobrego ginekologa więc jestem dobrej myśli że tym razem uda się szybko zajść w ciążę
Super by było z kimś "znajomym" się gdzieś jeszcze spotkać
No i oczywiście piszę się na drugie snKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs