Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czytalam opinie w necie a takze kolezanek i jednak jesli lozysko jest na tylniej sciane to szybciej i wyrazniej czuc ruchy w poczatkowej fazie bo poznoej jak dzidzius duzy to juz raczej bez roznicy:)
Zazdroszcze posiadaczka thermomixa:) mialam kupic ale zdecydowalam sie jednak na robota kenwood prospero;) tez wygodabardzo sie polubilismy;)
-
Teklaa wrote:Itania ja sie przymierzam do kupna tego cuda
Super!!aż zazdroszczę tego powiewu świeżości, jak nowy sprzęt staje się nasza własnością
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur
-
Dzień dobry
ja juz nie śpię. Synuś przyszedł do nas o 5.40 i jakoś mi się za ciasno łóżku zrobiło. Przeniosłam się teraz do niego ale już nie opłaca się zasypiać bo zaraz trzeba do roboty wstawać.
Trzymam kciuki za wizytujacace dzisiaj a tym, które wizytuja w tym tygodniu życzę żeby czas szybko zleciał -
hej ja wczoraj zwymiotowalam te śledzie ...a dawno nie miałam wymiotow a od 2dni nawet nie miałam już mdłości a tu masz
nawet myślam że coś nie tak z nimi ale wszystkim smakowaly i nikomu nic po nich nie było.
Posiadaczki derektora jak często go uzywacie ?
Ogólnie trudno mi uwierzyć że jestem z wami w 14dc ale dalej się boję jak fix. Wczoraj impreza rodzinna ale nie mówiłam nic trzy osoby same się domyslily.
Ogólnie powiem wam, że uwielbiam święta bożego narodzenia wiem daleko jeszcze ale jakos mnie na sentymenty wzięło. Zimno się robi to się święta kojarzą hehhe i jeśli dotrwam to będą jedne z najpiękniejszych świat w życiu:)
aha jeszcze kupowalyscie spodnie ciazowe na necie ? macie jakieś sprawdzone ?Milka1991 lubi tę wiadomość
Monika34 -
Hej dziewczyny
umordował mnie ten weekend strasznie. przez wyjazd musiałam przełożyć endokrynologausg dalej nie mam zaklepanego, jutro pójde prywatnie bo to ostatni dzwonek.
W niedziele byłam na obiedzie u Teściowej i jeszcze do tej pory boli mnie głowa, Nie wiem czy tylko ja mam teściową które tak działa mi na nerwy. -
Chyba Ja mam gorzej gorzej teściowa ;p codziennie 5 telefonów dziennie jak się czuje czy jem zdrowo i td masakra.
A jeszcze przedemna bhp szkolenia od 9 do 14 masakra 5h słuchania i bezpieczeństwie pracy a najgorzej ze me za mnie mdłości ; (Balbinka0406 -
Ja też dziś wcześnie wstałam, bo małżon obudził małą o 6
Potem pojechałam do Lidla, bo dziś buciki zimowe dla maluchów. Co tam się działo. Ludzie jak wściekli. Mało się nie potratowali
Na szczęście udało mi się złapać to co chciałam i wyszłam jak najprędzej.
Powodzenia na wizytach -
Balbinka0406 o matko codziennych telefonów to bym nie zniosła
na szczęście nie mam aż tak bliskich relacji z moja i do siebie nie dzwonimy.
Słuchanie jeszcze przez telefon tych głupot i przytakiwanie było by już przesadą. Raz na ruski rok grzecznie posłucham i pokiwam głową.
Balbinka0406 ja dziś w pracy też do 14więc rozumiem
-
Monika34 wrote:Posiadaczki derektora jak często go uzywacie ?13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡
-
Monika34 wrote:hej ja wczoraj zwymiotowalam te śledzie ...a dawno nie miałam wymiotow a od 2dni nawet nie miałam już mdłości a tu masz
nawet myślam że coś nie tak z nimi ale wszystkim smakowaly i nikomu nic po nich nie było.
Posiadaczki derektora jak często go uzywacie ?
Ogólnie trudno mi uwierzyć że jestem z wami w 14dc ale dalej się boję jak fix. Wczoraj impreza rodzinna ale nie mówiłam nic trzy osoby same się domyslily.
Ogólnie powiem wam, że uwielbiam święta bożego narodzenia wiem daleko jeszcze ale jakos mnie na sentymenty wzięło. Zimno się robi to się święta kojarzą hehhe i jeśli dotrwam to będą jedne z najpiękniejszych świat w życiu:)
aha jeszcze kupowalyscie spodnie ciazowe na necie ? macie jakieś sprawdzone ?Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Was tez juz meczy bol plecow? Mnie juz nawet w nocy dopada... gin uprzedzal ze beda bolec z racji tego ze mam te 172 cm wzrostu ale nie myslalam ze tak wczesnie mnie to dopadnie. Ogolnie mam problemy z plecami ale teraz to juz przesada. No ale dla malenstwa zniese wdzystko:) milego dnia. Trzymajcie za mije prenatalne kciuki
-
duśkaaa wrote:Dziewczyny czy Was tez juz meczy bol plecow? Mnie juz nawet w nocy dopada... gin uprzedzal ze beda bolec z racji tego ze mam te 172 cm wzrostu ale nie myslalam ze tak wczesnie mnie to dopadnie. Ogolnie mam problemy z plecami ale teraz to juz przesada. No ale dla malenstwa zniese wdzystko:) milego dnia. Trzymajcie za mije prenatalne kciuki13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡
-
nick nieaktualnyMoniko34 Ja wcale nie używam , od kiedy mnie maleństwo łaskocze , to nie widzę potrzeby aby używać jest to się przyda
.
Nie nadrobię was znowu , trzymam mocno kciukasy za wizyty i za wasze szczęścia :*:*:*:*:*.
Ale pogoda strasznie mrzy , kupiłam chleb z rana i do domu apetyt w miarę , głowa trochę mnie boli , a Marysia ma kaszel skąd jej to się wzięło to nie wiem , ostatnio to ciepło było pewnie spociła się zawiało ją , i znowu to samo tym razem to kaszel z chrypą , zapisałam się do dentystki ale przygoda mnie spotkała ja chciałam coś przegryźć , i cały ząb i to przednia jedynka mi się ułamała , także strasznie wyglądam bez tego zęba , a jak byłam w Sobotę na wizycie to przedemną była taka Pani i ona tam mi mówi że mają 6 letnią córeczkę , że starają się o rodzeństwo dla niej tam mnie się pyta która to ciąża itp , tam wchodzi ta Pani na wiztę potem ja wchodzę i tam kładę się na kozetkę i tam w komputerze było USG tej Pani , co była przedemną i nie uwierzycie co widziałam na USG tej Pani dwa pęcherzyki ciążowe , ale się pewnie musiała ucieszyć , piękny to był widok :*:*:*:*:*:*.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 09:54