Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Brzuch... ja to do grudnia będę mogła sciemniac ze ciąży nie ma.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6db732f4e68d.jpg
Taaa ... jakbym wiedziała jeszcze jak to zdjęcie odwrócić. .. bo w tel wygląda normalnie
Edit. Podmiana zdjęcia. Może to będzie w lepsza stronęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 14:52
sallvie, karolyn, Kjopa3, Milka1991, vitae13, Omon, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
Różowy_Kordonek wrote:Dziewczyny wczoraj zauważyłam, że wychodzi mi linea nigra! Od pępka w dół zawsze miałam pasek ciemniejszych włosków, więc nie zwracałam na to uwagi, ale od pępka w górę tez mam taką delikatną linię.. Jestem w szoku i sama nie wiem czemu
Chyba myślałam, że nie będę jej mieć, w końcu brodawki mi wcale nie pociemniały, więc czemu akurat tylko na brzuchu miałby się odłożyć pigment
Starałam się zrobić jakieś zdjęcie, ale linia jest delikatna, nie wiem czy aparat uchwyci? Myślicie, że to to?
A przy okazji 16 tygodniowy brzuszekJest już co dźwigać xD
Hehe ja linie negra miałam w poprzedniej ciąży a wtej nie mam a pepuch mi wypycha a w poprzedniej nie wypychal
Monika34 -
Różowy_Kordonek wrote:Dziewczyny wczoraj zauważyłam, że wychodzi mi linea nigra! Od pępka w dół zawsze miałam pasek ciemniejszych włosków, więc nie zwracałam na to uwagi, ale od pępka w górę tez mam taką delikatną linię.. Jestem w szoku i sama nie wiem czemu
Chyba myślałam, że nie będę jej mieć, w końcu brodawki mi wcale nie pociemniały, więc czemu akurat tylko na brzuchu miałby się odłożyć pigment
Starałam się zrobić jakieś zdjęcie, ale linia jest delikatna, nie wiem czy aparat uchwyci? Myślicie, że to to?
A przy okazji 16 tygodniowy brzuszekJest już co dźwigać xD
Hehe ja linie negra miałam w poprzedniej ciąży a wtej nie mam a pepuch mi wypycha a w poprzedniej nie wypychal
Monika34 -
Hej dziewczyny
Ostatnio nic nie piszę, u mnie nic ciekawego się nie dzieje. Do wizyty jeszcze sporo czasu. Czuję się bardzo dobrze, jak nie w ciąży. Nic mnie nie boli, raz miałam lekki ból jak na okres i zaczęłam w związku z tym brać Aspragin. W pierwszej ciąży czułam ciągłe napięcie, rozciąganie i lekkie pobolewania. Chyba krótki odstęp między ciążami sprawił, że wszystko mam już bardziej elastyczne. Jedyne co daje się we znaki to zmęczenie pod koniec dnia i niestety zdarza się już bezsenność. W poprzedniej ciąży tez miałam z tym problem, ale raczej po półmetku. Teraz zdarza mi się jeszcze przespać całą noc, więc ok. Nie mogę doczekać się połówkowych i poznania płci. Widzę, że macie całkiem spore brzuszki, u mnie też już jest, ale przykryty moim prywatnym. Mam nadzieję, że będzie nieduży tak jak w pierwszej ciąży. Z moich obserwacji wynika, że im wcześniej zaczyna rosnąć brzuszek to tym większy jest pod koniec. Ale nie za bardzo mamy na to wpływ, więc się tym nie martwię. Czekam ciągle na pierwsze ruchy i na razie cisza. Może lada dzień. Bardzo się ciesze z kupna detektora, używam czasem na chwilkę i bardzo mnie uspokaja. Daje mi wiarę, że wszystko będzie dobrze. Ja jeszcze nie zdecydowałam się na kupno jakikolwiek rzeczy do wyprawki i raczej do wiosny nic nie kupię.13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡ -
Magduska strasznie mi przykro. To banalne slowa na to co teraz przezywasz.
Jestes w moich myslach
To takie niesprawiedliwe, ze tacimy dzieci
Tule Cie mocno :*25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Lokokoko wrote:Super brzuszek. W ogóle zazdroszczę Wam tego, że brzuszek tylko wam rosnir. Bo i mnie rośnie wszystko!
haha.. ja na pewno nie powiedziałam, że rośnie mi tylko brzuszek
sallvie - jaka Ty szczuplutka jesteś! Figura marzenie i piękny brzuszek
Antonelka - zazwyczaj piszę z komp. ale to bez znaczenia. Tekst, który chcesz pogrubić, musisz wstawić między [ b ] .... [ / b ] tylko bez spacji w nawiasach
Kjopa - masz bardzo ładny okrągły brzuszek
Taśka - hehe.. ja jestem honorowym dawcą ale nie zasłużonym jeszcze, więc wejście poza kolejką mnie nie obowiązuje, ale domyślam się reakcji i oburzeniaTylko później jakby te babcie krwi potrzebowały to pewnie myślą, że z nieba spadnie
bobas, nutella - super brzuszki!Widzę, ze wszystkie macie już okrąglutkie piłeczki a myślałam, że mój brzuszek to w większości spożywczy
Donia - świetnie się trzymasz!zaoszczędzisz przynajmniej na ubraniach ciążowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 15:14
Kjopa3, Lokokoko, AmyLeah lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Dziewczyny fajne macie brzuszki
A to moj wczorajszy na czczo. Wieczorem mam o wiele wiekszy. Ale z tego co mowicie to wiekszosc z Was tak ma
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf8b1e616e79.jpg isallvie, Kjopa3, karolyn, mrik, Różowy_Kordonek, nutella_, Omon, pati87, Milka1991, Donia12, Lokokoko lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Śliczne brzuszki dziewczyny. Tak jak piszecie nie ma regóły innym szybciej wychodzi, drugim później. Podobno u szczupłych dziewczyn szybciej widać. Mój brzuch w pierwszej ciąży zaczął się robić koło 6 miesiąca.
A to mój:
https://zapodaj.net/c50aa79e39ee0.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 15:23
Kjopa3, karolyn, Donia12, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
Venice wrote:Śliczne brzuszki dziewczyny. Tak jak piszecie nie ma regóły innym szybciej wychodzi, drugim później. Podobno u szczupłych dziewczyn szybciej widać. Mój brzuch w pierwszej ciąży zaczął się robić koło 6 miesiąca.
A to mój:
https://zapodaj.net/c50aa79e39ee0.jpg.html
Ale zgrabniutki brzuszek.. widać, że sporo ćwiczyłaś, więc mięśnie trzymają dobrzeNa pewno będziesz miała ładną piłeczkę
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Venice wrote:Podpowiecie mi jak się wkleja zdjęcie, żeby było widoczne na stronie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 15:54
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnyróżowy kordonku oliwki używam od razu po kąpieli na mokre ciało. Nadmiar wycieram ręcznikiem. Później jak juz leżę w łóżku to smaruje się Palmersem. Późno chodzę spać więc od posmarowania się oliwką mija zazwyczaj około 3 godzin. Brzuszek mam taki jak Ty
przytyłam 2 kg i jestem w szoku, że brzuch jest taki spory, zawsze miałam płaski
-
Dziewczyny piękne brzuszki
u mnie też już spory brzuszek, i oczywiście wieczorem większy.
a gdzie mniej więcej w 17tc znajduje się dno macicy? orientujecie się? bo mi lekarz powiedział, że jest dość wysoko, ale nie okreslił gdzie dokładnie i nie wiem czy to dobrze czy źle
co to oliwki to jak tak samo jak Peg, po kąpieli, na noc tylko brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 15:39
-
Jeju dziewczyny jakie piękne brzuszki
ja w 16tyg nie mam nic a nic. Jestem szczupla wiec myslalam ze bedzie widac a tu guzik. Ale to moze dlatego ze u mnie -7kg ciagle bez zmian. Na ciuchach ciazowych z pewnością zaoszczedze bo nie potrzebuje raz z racji zwolnienia a dwa ze mibrzuszek nie chce urosnac
Filipek - 09.03.17 -
ale macie cudowne te brzuszki
chcialam sie dzis pochwalic, ze tak fajnie znosze ciaze... nie wymiotuje ani nic, a tu bach... zaszlam do pracy a po godzine speed do lazienki... do tego bol glowy wrocil i zwolnilam sie do domu. Bede pichcic zeberka musztardowo miodowe i zrobie zupe krem z dyni z imbirem
Mam tez zalecenie brania aspiryny (odpowiednik polskiego Acardu bodajze) do konca ciazy juz.. by zapobiec podwyz. cisn. Jako ze sa dwa lozyska to i krew inaczej pracuje.. No nic, trzeba brac -
Zamiast Acardu jest jeszcze Acesan w mniejsza dawce od Acardu bodajże ma dawkę 50, a Acard 75 mg.
A ja właśnie zrobiłam zupkę krupnik z kaszą jaglanąmniam.... niestety nie wytrzymam do powrotu męża to sama zjem
mam zamiar jeszcze zrobić bigos, bo przygotowałam schabowe do usmażenia i tak się zastanawiam... a do pracy mój M jutro miałby superowe danie
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]