Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cosatto śliczne te wzory
ale kurczę boje sie wózków 3kolowych, szwagierka tez miała wydała troche piniedzy i wymieniła jak mały okazał sie bardziej żywy przewracał wózek
i nie było bezpiecznie przy zjazdach pomimo zapewnień ze bedzie ok raz jej prawie wózek niefortunnie poleciałby na ulicy kiedy spieszyła sie no nie wiem macie dziewczyny jakieś doświadczenie?
Edit - znalazłam wersje na 4kolka ale mało opcji wzorów i cena tez innajest tez sama gondola cena mnie zabiła
ale wzory - love
bedzie to inspiracja dodatków do wózka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 15:54
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
też jestem w szoku, ze macie mebelki. Mój mąż to nawet wózek chce po narodzinach kupować
Chyba śni.. Moja dzidzia niestety nie będzie mieć swojego pokoju, więc nie mam co planować. Po Nowym Roku schodzimy do babci na parter, gdzie będziemy mieć dwa pokoje -salon i sypialnię, w której będzie też dzidziuś, wiec z mebli planuję kupić tylko łóżeczko, przewijak, ewentualnie małą komodę z ikea seria Hemnes i dokupić szafę z Hemnes bo takie meble mamy w pokoju. Oczywiście jakieś dodatki nad łóżeczko itp. W dodatku musimy kupić meble do salonu i częściowo wyposażyć kuchnię
A dzidziuś będzie mieć swój pokoik za kilkaaaa ładnych lat, jak wybudujemy dom, bo taki mamy zamiar xD Dlatego pomieszkujemy z teściami żeby odłożyć trochę grosza i nie płacić za zbędny wynajem
lis87 - piękne te rzeczy ale podejrzewam, ze taka wyprawka koszmarnie droga, skoro sama sowa 40 złMyślę, że takie mniej skomplikowane dodatki można by uszyć samemu
Ja mam przynajmniej taki zamiar chociaż z maszyną do szycia nigdy nie miałam styczności xD Ale teraz siedzę w domu, mam czas, to czemu nie
A siostra ma mi za tydzień sprezentować swoją maszynę, bo sobie chce kupić nową
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 15:59
She Wolf lubi tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Kordonku mnie tez sie marzy uszycie czegos dla dzidzi, ale nigdy tego nie robilam
musze zobaczyc jakies filmiki, moze sie zainspiruje
My tez nie mamy pokoju dla dziecka. Na dole mamy salon a na gorze sypialnie. Tez planuje kupic lozeczko, komode i moze fotel do karmienia. Planujemy sie przeprowadzic, moze nawet uda sie kupic jakis domek, ale poki dzidzia mala to i tak spalaby z nami przez pare dobrych miesiecy, wiec na spokojnie pomyslimyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 16:27
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Wiesz różowy kordonku, ja niestety nie mam talentu ani cierpliwości jesli chodzi o robótki ręczne. Nidy mi to nie wychodziło, ani na zajęciach w szkole ani pozniej
zamówiłam tam zaraz Ci powiem dokładnie : 2x pościel, 2x prześcieradło, rożek, otulacz, ochraniacz modułowy na szczebelki, 2x lambrekin, girlandy duże, organizer na łóżko, kosz na zabawki duży, kocyk minky, poduszka motyl, rogal do karmienia, kostka sensoryczna duża, dwie poduszki, dwa misie, dwie gwiazdki, dwie chmurki chyba wszystko i za całość zapłaciłam 1200zl. sa to wszystkie rzeczy, które potrzebuje do pokoju plus dodatki dla dziecka. Patrzyłam wcześniej na ceny w innych sklepach-przeliczając, sadze ze za to wszystko zapłaciłabym dużo drożej.
-
Lis to rzeczywiście nie wyszło tak drogo
ja musze poczytwać co mi będzie potrzebne
i przejrzeć rzeczy od rodziny i znajomych, ale dopiero w grudniu po przeprowadzce. teściowa zaoferowała kupno fotelika
mamy jej przesłać link, a siostra męża też chce coś kupić, mam wymyślić co
lis87 lubi tę wiadomość
-
Ja to meble planuje na marzec nawet lozeczko.
Wlasnie pól godziny temu wrocilam do domu z zajęć i zasypiam prawie na stojaco. Rosół nastawilam wiec sie nie zdrzemne chyba.
Jesli chodzi o ubranka to pewnie w grudniu zacznę kupowacWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 16:15
-
tez miałam czekać z meblami po nowym roku, ale trafił nam się darmowy transport:)i trzeba było skorzystać
to było dobre posuniecie, bo teraz wszystko co będziemy kupować będziemy mogli od razu gdzieś upychać. Mąż tez już chciał mieć meble i od razu zaczął skręcać... nie może się doczekać dziecka:) on to najchętniej już by wszystko pokupował
Planuje kupować w każdym miesiącu coś żeby rozłożyć wydatki, bo jest ich strasznie dużo,a tak to tak się tego nie odczuje. Zresztą już mam taki charakter ze muszę mieć wszystko wcześniej zaplanowane i w ogóle... sama się mecze ze sobą:)dziecko na pewno mi powywraca mój świat.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
IGA.G wrote:Lis to rzeczywiście nie wyszło tak drogo
ja musze poczytwać co mi będzie potrzebne
i przejrzeć rzeczy od rodziny i znajomych, ale dopiero w grudniu po przeprowadzce. teściowa zaoferowała kupno fotelika
mamy jej przesłać link, a siostra męża też chce coś kupić, mam wymyślić co
-
Niebieskaa wrote:Lis, wyślesz adres sklepu?
to nie reklama, bo ja ta Panią nie jestem ani to nie moja rodzina, żeby nikt nie pomyślał
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Justyna Sz wrote:Korzystaj:) każdy prezent się przyda i odciąży rodzinny budżet:)Fotelik to duży wydatek wiec fajnie ze się zaoferowała. ja liczę ze dziadkowie tez coś będą chcieli kupić pierwszemu wnukowi:)
) powiedzieli, ze kupią nam łóżeczko i komodę z przewijakiem. Moi rodzice zaś kupią wózek. Ogromna pomoc z każdej strony, przez co możemy teraz szaleć z pokoikowi i dodatkami oraz jakaś ciekawa kołyska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 16:31
Justyna Sz lubi tę wiadomość
-
Dzieki lisku, zaraz obczajam. Nawet gdybys chciala kogos polecic to mi to w ogole nie przeszkadza. Zbieram ciekawe stronki, bo tez szukam inspiracji. Pokoik chrupkowy niezaleznie od plci bedzie w jasnych kolorach, surowe drewniane lozeczko, tipi, poduszka z jezem, takie indiansko-boho-lesne klimaty. Tak to wstepnie widze. Podaje niektore stronki, z ktorych na pewno cos zamowie. U mnie w Norwegii to posucha, nie ma takich utalentowanych osob, ktore otwieralyby swoje male firmy z niepowtarzalnymi rzeczami. Na szczescie w Polsce nie brakuje kreatywnych osob. Stronki rozne, ktore mam zapisane to:
http://pozachodzie.com
http://www.nununu.pl/pl/
https://www.facebook.com/Baśniowy-Dom-119430931560546/timeline/?ref=ts
http://www.lamillou.com
http://www.fabrykawafelkow.pl
http://www.littlegoldking.eu
i jeszcze mam zapisane: h&home, dzial dla dzieci
to rowniez zadna reklama, nie znam wlascicieli tych firm.
Podzielcie sie tez kochane jakimis ciekawymi adresami.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 18:52
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Teklaa wrote:Dziewczyny podesle mi któraś z Was listę tych rzeczy do kupienia? [email protected] - dziękuje