Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane byłam dziś u gina wszystko z moją szyjką jest dobrze , szczelna i zamknięta na 4 spusty
mam brać magnez , porobić badania i być spokojna , maluszek ruszał się jak szalony niestety płci nie znam nadal a to zdjęcie maleństwa jak rączkami mnie dotka :*:*:*:*.https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8909ff4f0760.jpg
Niebieskaa, Milka1991, Justyna Sz, IGA.G, lis87, Antonelka, vitae13, pati87, Omon, misKolorowy, Reni1982, Donia12, Teklaa, niania.ogg, Kjopa3, Dusia86, Hashija, kasieniaczek lubią tę wiadomość
-
nutella_, Milka1991, Justyna Sz, lis87, Antonelka, Szczęśliwa Mamusia, vitae13, pati87, kahaśka, Omon, misKolorowy, Donia12, Teklaa, Kjopa3, Peg lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
IGA.G wrote:Lis zamówiłam kocyk Minky z poduszką (polarek szary, bo jestem fanatyczką szarego,a wzorek jeszcze do dogadania), uniwersalne body, śliniaczki, dresiki ale już większe. ogólnie mam się jeszcze zastanowić nad wzorami, ma mi pzresłać w grudniu materiały jakie kupi. bo nie zawsze ma takie same
pozniej robiłam tabele, co do czego jak połączyć, reszta to twórczość Pani
ja rownież zamówiłam kocyk, ale ciuszków jeszcze nie brałam. Wzięłam kocyk, prześcieradła, pościele, rożek, otulacz, rozek do karmienia, ochraniacz na szczebelki, bardziej takie pokojowe plus misie, gwiazdki, chmurki i inne takie duperele. Ale powiem Ci, ze te szyte ciuchy są śliczne, całe kompleciki w jakieś sówki, gwiazdki, chmurki. Poczekam w czwartek ide na wizytę, moze maluch pokaże co ma miedzy nogami i bede mogła cos zamówić
-
lis87 wrote:Materiały to był nasz największy problem, siedzielismy z mężem dogra godzinę
pozniej robiłam tabele, co do czego jak połączyć, reszta to twórczość Pani
ja rownież zamówiłam kocyk, ale ciuszków jeszcze nie brałam. Wzięłam kocyk, prześcieradła, pościele, rożek, otulacz, rozek do karmienia, ochraniacz na szczebelki, bardziej takie pokojowe plus misie, gwiazdki, chmurki i inne takie duperele. Ale powiem Ci, ze te szyte ciuchy są śliczne, całe kompleciki w jakieś sówki, gwiazdki, chmurki. Poczekam w czwartek ide na wizytę, moze maluch pokaże co ma miedzy nogami i bede mogła cos zamówić
ja czekam na potwierdzenie córeczki 17 listopadaja zamówiłam też skrzyneczki drewniane, pomaluje na rózne kolory
chce też napis z imieniem, ale najpierw musi Anielka okazać się na pewno Anielką
Justyna Sz, Niebieskaa lubią tę wiadomość
-
IGA.G wrote:ja czekam na potwierdzenie córeczki 17 listopada
ja zamówiłam też skrzyneczki drewniane, pomaluje na rózne kolory
chce też napis z imieniem, ale najpierw musi Anielka okazać się na pewno Anielką
ja sama nie wiem, nie przypuszczam. Choć moze bardziej myśle, ze synek. Jak chodzę po sklepach to patrzę na niebieskie rzeczy, moze to nieładnie. Teraz w ogóle tak sie zastanawiam, czy nie za szybko zaczęłam moje zakupy. Ale chyba nie można być cały czas w strachu, ze cos sie stanie i sie nie uda. Trochę trzeba sie cieszyć, a te dodatki do pokoju są tak piękne, ze nie da sie oprzeć
Niebieskaa, niania.ogg, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
U nas pokój właśnie będzie w chmurki, krople deszczu, gwiazdki, wszystko co z mieniem związane
mamy biel, czerń i szarość
a jakie rozmiary wzięłaś dresikow? Czytałam, ze dziewczyny mówiły o nie kupowani zbyt dużej ilości ciuszków na 56/62 i sama nie wiem na jakie najlepiej kupić.
-
lis87 wrote:To trzymam kciuki za potwierdzenie
ja sama nie wiem, nie przypuszczam. Choć moze bardziej myśle, ze synek. Jak chodzę po sklepach to patrzę na niebieskie rzeczy, moze to nieładnie. Teraz w ogóle tak sie zastanawiam, czy nie za szybko zaczęłam moje zakupy. Ale chyba nie można być cały czas w strachu, ze cos sie stanie i sie nie uda. Trochę trzeba sie cieszyć, a te dodatki do pokoju są tak piękne, ze nie da sie oprzeć
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Do mnie przyjdzie pan od remontow na przelomie listopada/grudnia odswiezyc pokoj i pomalowac.
Potem zamowie mebelki bo grudzien krotki a te ktore wybralam to 30 dni oczekiwania a pewnie przez swieta i nowy rok wszystko przesunie sie.
Potem bede juz dekorowala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 14:10
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Vitae13 wiem kolory maja piękne
miałam duży problem, bo żaden wózek mi sie nie podoba. jak zobaczyłam te kolorowe wózki to od razu sie w nich zakochałam. Wybraliśmy z mężem niebieski w czerwone gwiazdki, będzie psowac i do dziewczynki i do chłopca no i będzie można go jeszcze wykorzystać
jednak najpierw musimy poczekać jak sprowadza go do sklepu. Jesli sie nie uda, mamy podróż do Warszawy bo tam oczywiście są
Justyna wiem to trudne, ale nie da sie przejść obojętnie obok tak pięknych rzeczy dla dzieci. Mebelki juz zamówione to chyba niedługo bedą? W sumie lepiej, bo co kupisz to będziesz od razu miała miejsce gdzie położyć. Ja jeszcze bede upychać do szafy a po nowym roku juz zakupimy meble, jak na razie wybrałam fotel do karmienia, który jest tak wygodny, ze maź teraz go sobie zabrał i siedzi w nim grając w xboxachociaż nie będzie stal bezczynnie do kwietnia
-
lis87 wrote:U nas pokój właśnie będzie w chmurki, krople deszczu, gwiazdki, wszystko co z mieniem związane
mamy biel, czerń i szarość
a jakie rozmiary wzięłaś dresikow? Czytałam, ze dziewczyny mówiły o nie kupowani zbyt dużej ilości ciuszków na 56/62 i sama nie wiem na jakie najlepiej kupić.
ja tez się bałam kupować rzeczy, ale moje przyjaciółki przyleciały i mnie już obdarowały, bo następnym razem zobaczymy się na wakacje dopiero. kupiłam już kombinezon na pierwsze dni, i kilka bodziaków. teraz powstrzymuje mnie tylko remont mieszkania. jak się przeprowadzimy to będę kupowała. mi ostatnio na usg powiedział, że dziewczynka ale kazał się wstrzymać z zakupami różowych rzeczy do 17 listopadaco do strachu, to nie ma sensu bać się, ja już odetchnęłam, i czuje się lepiej kupując, wybierając, nastawiam się tym pozytywnie
drsiki zamówiłam jednek 86, drugie 68. na razie tyle. bodziaki itp upie ilka sztuk malusztki, a reszte już od 62. zresztą ja mam dużo ubranek po siostrzenicach, jeśli będzie córeczka to wezmę od nich na pewno, dla chłopca zresztą też, bo dużo jest uniwersalnych. jedna sostra nie wiedziała długo że będzie córa i kupowała uniwersalne.
a pokoik dla dziecka będzie szary, jedna ściana albo miętowa, albo miodowaJustyna Sz, Antonelka, lis87 lubią tę wiadomość
-
lis87 wrote:A jakie meble zamawiajcie, w sensie co sie w nich zawiera oprócz łóżeczka
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 14:50
nutella_, Niebieskaa, Antonelka, mada87, lis87, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Peg lubią tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
lis87 wrote:A jakie meble zamawiajcie, w sensie co sie w nich zawiera oprócz łóżeczka
?
Ja dwie komody oraz lozko, ktore bedzie spelnialo funkcje kanapy lub lozka do spania.
I pewnie jakas ozdobna skrzynie, polki.Justyna Sz, lis87 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Dziewczyny! WOW, WOW, WOW to juz macie mebelki! Serio?
Szok
czuje sie meeeega mocno do tylu, jedyne o czym sobie myśle to o wózku i foteliku
nawet przez chwile jeszcze o pokoiku nie myślałam a moze juz powinnam? rany to pierwsza ciaza i nie wiem co i kiedy planować
myślałam że dopiero po nowym roku bede sie tym zajmować hmmmmmm moze mi sie zmieni po kolejnej wizycie w czwartek? Albo po polowkowych? Standardowo im bliżej wizyty to boje czy wszystko ok eh same wiecie
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Ja tez jestem w szoku, ze juz macie meble
Ja nie mam ani jednej rzeczy i mam nadzieje ze wytrwam do polowkowych z zakupamito bedzie akurat w Black Friday, wiec juz zapowiedzialam mojemu, ze jak wszystko bedzie ok, to idziemy na pierwsze zakupy
Wogole mnie wczoraj zaskoczyl pozytywnie, bo sam zaproponowal zebysmy jeszcze przed polowkowym poszli na USG zobaczyc czy bedzie widac plec. A jeszcze kilka tygodni temu mnie ostrzegal, ze mam nie planowac czestych wizyt, bo mamy inne wydatki, a tu nagle taka propozycjano wiec zamiast 5 tyg. czekam jeszcze 2 tyg. tylko
Teklaa, lis87, Reni1982, Antonelka, Szczęśliwa Mamusia, Justyna Sz, kahaśka, kasieniaczek lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty