Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lokokoko wrote:Dziewczyny przepraszam, ze psuje miła pogawędke ale strasznie boli mnie brzuch i plecy tak jakby krzyże i brzuszek na tej samej wysokości. Miałyscie tak może???Synek :* urodzony 1.04.2017
-
Lokokoko wrote:Dziewczyny przepraszam, ze psuje miła pogawędke ale strasznie boli mnie brzuch i plecy tak jakby krzyże i brzuszek na tej samej wysokości. Miałyscie tak może???
weź no spę, nawet dwie jak to mocniejszy ból i połóż się a najlepiej zdrzemnij, żeby nie myśleć o bólu -
Lolo, ale jaki to bol? Moze podjedz na IP?
Bol jest normalny, ale niezbyt mocny.25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Gakin wrote:Dziewczyny a mialyscie do czynienia z wózkami coneco? Bylam napalona na jedo ale coneco ma idealne dla mnie opcje kolorystyczne
ja póki co nic nie kupiłam o nawet jeszcze nie zaplanowałam. Jak nie ja normalnie
Moje kochanie zaproponowało dzisiaj wizytę w jeszcze jednym sklepie dziecięcym. Ojoj... to był błąd
Widziałam spacerowkę od bebetto Torino. Strasznie. .. badziewie - no nie bardzo mi się podobało wykończenie. Odniosłam wrażenie ze gondola dopracowana a wersja spacerowa na odpierdziel.
Następnie zobaczyłam Coneco p...coś tam. Kurde... ależ cudowne zawieszenie. Prowadzi się jak marzenie. Buja się jak marzenie. I jeszcze tańszy niż bebetto. I spacerówka dopracowana. Tylko kolory jak dla mnie trochę nie bardzo:) chyba że da się zamówić inną gondole a inna spacerowe
No i co jeszcze zobaczyłam. .. Chicco next2me. Cudowne łóżeczko. Jedyne 650 zł - wystarczy może na pół roku. Ehhh. Przestaje chodzić do tych sklepów bo będę musiała napaść na bank.
Aaa. Czytałam ten artykuł o przewożeniu dzieci na leżąco. Musze jeszcze poszukac jakiś innych artykułów na ten temat zanim bez sensu wydam kasę.
A dzisiaj pan mi wpial na wózek właśnie kiddy - różowyja nie przepadam za różem, ale... ten był piękny
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Ja dziś świruję. W nocy bolała mnie chwilę noga - łydka z tyłu. I teraz się zastanawiam czy to nie żyła, czy to nie jakieś zapalenie. Biorę clexane. Łydkla bolała mnie może przez 15 -20 min i wcale nie był to jakiś silny ból. Nic mi nie spuchło. Tłumaczę sobie, że to pewnie od tego, że przez tą niedomkniętą szyjkę muszę leżeć i mam mało ruchu, i że to na pewno nic złego, i że z dzidzią na pewno ok. Ale i tak świruję.
Kurde nie pojadę przecież teraz na IP i nie powiem "dobry wieczór, wczoraj w nocy bolała mnie chwilę noga"...
Jak się znowu powtórzy to od razu pojadę, a do czwartkowej wizyty zwariuję do reszty i mnie w psychiatryku chyba trzymać bedą... -
Jejku... ja to w ogóle nie patrzyłam na wózki itp. nie wiem o czym mówicie
w poprzednich ciążach miałam wyliczone gdzie łóżeczko stanie, gdzie komoda ale poroniłam... ale żeby nie było tak smutno dziś nakupowałam ubranek
z 5 zestawików, bodziaki, półśpiochy, śpiochy. Kolory uniwersalne. biały-beż-mięta-żółty
Sunshine, mi np. dość często drętwieje noga, na zmianę pogody bolą mnie obie...Miałam też wycinane żyły..
A zmienił się kolor? spuchło coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 18:12
Donia12 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
No właśnie nic nie spuchło, kolor się nie zmienił. Ale to też nie było drętwienie. Po tych 15-20 min samo przeszło. Może dziś podłoże coś pod nogi, żeby były wyżej.
Wydaje mi się, że jakby to coś poważnego było to sam ból by nie przeszedł... -
lis87 wrote:Niebieska to zobacz jeszcze na fb: Minky.Likable nie zamawiałam tam, ale troszkę motywów leśnych tam jest
pewnie jakbyś sie skontaktowała bezpośrednio to podesla więcej materiałów
Liiiiiiiiis! wlasnie czegos takiego szukam! las...tipi...niedzwiedz naklejka na drzwiach i te poduszki:
http://likable.pl/pl/c/Zwierzaki/67
wowowowow
dzieki:Dkahaśka lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Donia to daj znac jak znajdziesz jakis artykuł o tym przewożeniu na leżąco ja tylko ten jeden artykuł znam
Lokoko mnie tez czasami napierdziela ale dopóki nie ma skurczów, napięcia brzucha to ok, juz oswoiłam swoja psychikę ze to normalne bo sie rozciąga, a przyjaciółka powiedziała mi ze teraz to jest ok pózniej bedzie gorzej z plecami to mnie pocieszyła
Sunshine czytałam na temat obrzęków i jak rano juz jest ok to nie ma raczej obawiw do stresu, raczej jak po nocy nie ma zmiany na lepsze to szybciorem do lekarza lub IPsunshine lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Niebieskaa wrote:Liiiiiiiiis! wlasnie czegos takiego szukam! las...tipi...niedzwiedz naklejka na drzwiach i te poduszki:
http://likable.pl/pl/c/Zwierzaki/67
wowowowow
dzieki:Dmyśle ze jak sie z nimi skontaktujesz to bedą mieli więcej propozycji materiałów nic to na stronie
trzymam kciuki za owocne łowy
Ja sie szykuje, wybieramy sie z M na randkę. Mam w sumie do was pytanie, pozniej znajomy zaprosił nas do klubu, u mnie brzuch juz odstaje, jeszcze ide w takiej sukience, ze na bank będzie widać. M kazał mi sie zastanowić czy chce iść i czy bede sie dobrze czuła. Moje pytanie brzmi czy to nie będzie głupie? Sama nie wiem jak bym zareagowała na kobietę w ciąży w klubie. Nie wiem czy wypada paradować z brzuchem...z drugiej strony wiem, ze bardzo by chciał iść tam. I co z tym fantem zrobic? -
lis87 wrote:Ależ proszę
myśle ze jak sie z nimi skontaktujesz to bedą mieli więcej propozycji materiałów nic to na stronie
trzymam kciuki za owocne łowy
Ja sie szykuje, wybieramy sie z M na randkę. Mam w sumie do was pytanie, pozniej znajomy zaprosił nas do klubu, u mnie brzuch juz odstaje, jeszcze ide w takiej sukience, ze na bank będzie widać. M kazał mi sie zastanowić czy chce iść i czy bede sie dobrze czuła. Moje pytanie brzmi czy to nie będzie głupie? Sama nie wiem jak bym zareagowała na kobietę w ciąży w klubie. Nie wiem czy wypada paradować z brzuchem...z drugiej strony wiem, ze bardzo by chciał iść tam. I co z tym fantem zrobic?
Lis zależy jak ty się będziesz czułaja osobiście na czas ciąży rezygnuje z klubów i dużych barów
ale to moja decyzja, ja bym się źle czuła.