Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdawaw ja miałam i miewam. Lekarz mi powiedział że tak może być. Wiadomo jam za dużo i za często to najlepiej skontaktować się z lekarzem. Ja mam tak po jakimś wysiłku.
Pati bardzo się cieszę,że wszysko jest dobrze z Malenstwem! Super
Jakieś wielkie mi to foto wyszło ;( -
Korcia wrote:Jakieś wielkie mi to foto wyszło ;(
W takim razie życzę ci chłopca. Mi to wygląda na jajka, ale ja tam się nie znam, więc nie chce robić niepotrzebnej nadzieji
-
Hej dziewczyny... rano tu byłam a tyle do nadrobienia miałam... niestety nie moglam wczesniej bo od 9 do 17 bylam na uczelni, wrocilam kolo 18 i teraz czytałam dłuuuugoo
Justyna Sz
gratuluju synka ! no i torcik pięknyaż mnie ochota naszła żeby jakiś upiec mmm
co do mnie to ja płci jeszcze nie znam... za 18 dni mam wizyte wiec wtedy mam nadzieje dowiem sie co mi w brzuszku fikapóki co raz lekarz napomnkął, że wyglada mu na chłopca ale to bylo w 12 tygodniu wiec jeszcze roznie moze byc
skrycie licze na córeczke, ale wiadomo aby było zdrowe to najwazniejsze
mrik
łał bliźniakiależ Ci zazdroszcze
też bym chciała hihi
Niebieskaa
aniołkowa mama
ja tez mam brzuszek dosc malychetnie sie zmierze w pojedynku na brzuchy
Reni1982
ok, bede pamietac jak mnie doł dopadnie
co do ruchów ja nie czuje jeszcze, albo myle je z jelitami.. czasem cos smiesznie bulgocze lub sie przesuwa ale sie nie chce nakrecac,ze to juz to... chociaz tez pukam niecierpliwie do dzidziolka, czasami sie krece, przybieram rozne glupi pozycje zeby go jakos sprowokowacale nikt mi nie odpowiada
sallvie sliczne ciuszkichetnie bym sie wybrała ale ja juz kurde przesadzam ostatnio... udało mi się do tej pory juz tyle uzbierac xD
a do tej pory wszystko neutralne wiec juz wariuje,ze nie moge nic konkretnego kupic
co do sesji to i ja bym chciała - brzuszkową a po narodzinach z dzidziusiem wspolna, albumy na pewno i u nas będa i jakies wielgachne pudlo z pamiatkami)
Milka1991
pewnie masz racje, jest nas tu faktycznie bardzo duzo, ale takie ciążowe humory czasem nachodzą i wtedy czy 10,100 czy milion to i tak jakis foszek nachodzi,ze nikt nie odpisał hehe
karolyn
a gdzie sie jeszcze udzielasz? bo ja procz tego forum to jeszcze jestem na dwoch kwietniowych watkach na innych forach + watki z mojej miejscowosci
Venice
fajna sprawa z takim spotkaniemja mam nadzieje,ze kiedys tez takiego doczekam.. najfajniej byloby razem z maluszkami ale jak to w praktyce by sie sprawdzilo to nie wiem
Różowy_kordonek
i ja czekam na skierowanie na krzywą... ale nie wiem jak ja przeżyje... jeszcze do laba takie kolejki że hoho a i posiedziec sobie trzeba... no cóz. jak znow bedzie przede mna 10 osob to chyba pierwszy raz sie zdecyduje zeby wykorzystac swoją tajną broń-ciążę (tajną bo niewidoczna) i sie jakos tam wepchne, chociaz juz widze ten entuzjazm starszych pań, ktore ochoczo mnie przepuszczaja
))
Aga1991
fajny pomysl faktycznietez chetnie dam znac bliskim wlasnie poprzez kolorek
albo wymysle cos innego zeby mieli pewna zagwostke hmm
goooga1991
haha mój facet tez ma swietne.. jak mowie o zakupach czegos co bedzie wiecej kosztowac np wozeczek, meble to odpowiada,ze jest czasu duzo jeszcze itp itd... ale wpadl na pomysl zeby juz teraz co tydzien chodzic do sklepu po pare paczek pieluch... to ja bym chyba utonęla w tych pieluchach...
nutella_
gratki synkaale smieszne to zdjecie jajeczek
wyglada to na zdjeciu jak motylek albo mi sie tak skojarzylo hehe
Ewelina 3
gratuluje dziewczynki
* widze znaczna przewaga małych mężczyzn na forum bedzie
* a co do imion ja dla dziewczynki mam milion pomysłów, choc numerem 1 na mojej liscie jest cały czas Różajeszcze myslalam nad Nadią,Marceliną, Malwiną, Niną, Rozalią, Mirellą i pare innych jeszcze bylo...
dla chłopca za bardzo nie mam pomysłu, chciałam Maxa... Maxymiliana... ale moj facet stwierdzil,ze brzydko... pffmoze cos jeszcze wymysle ale ogolnie wiem,ze i tak by w koncu dał sie przekonac ];-> siła perswazji
chyba odpisałam na wszystkoufff
sallvie, Niebieskaa, Reni1982, Justyna Sz, Aga1991 lubią tę wiadomość
-
Aga1991
moja mam też zachomikowała po mnie i po siostrze ubrania, niedlugo je przejrze, powinny byc nienaruszonechociaz leza tam juz 21 lat
ta sama sprawa z łóżeczkiem i koszem mojżesza.. też stoją na strychu
jesli beda w dobrym stanie to chyba je wykorzystam tylko odmaluje, odświeze, nadam nowe życie
Aga1991 lubi tę wiadomość
-
anjouek - Ale kolekcja. Też mam sporą ale aż tylu ciuszkow to ja chyba nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 20:27
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Anjouek no ubranek to masz sporo i z góry widzę miętę, biel i szarości
Uwielbiam. Fajnie tak poczytać, że ktoś się na uczelnie wybiera :p Bardzo dobrze wspominam swoją, a raczej ludzi, których tam poznałam bo ani uczelnia ani kierunek nie rozpieszczały. Do mnie też można pisać śmiało na priv ale o zaproszeniach do przyjaciółek uprzedzajcie proszę tutaj bo rzadko to sprawdzam
Ja niestety nie mam żadnych ubranek po nikim z rodzinyu nas jakoś mało maluchów teraz a sprzed 20 lat nie mieliby gdzie trzymać
ja to mam może z 10 rzeczy w sumie, same ciuszki + butelkę, smoczek i inne gadżety, które dostałam u lekarza ale to raczej drobiazgi. No i oliwki johnson's, które będą dla dzidzi jeśli ja nie wykorzystam na brzuszek i piersi
Co do oleju kokosowego, o którym była dziś (i nie tylko) mowa, poza tym, że jest dobry dla nas na skórę też podobno jest super dla dziecka do nawilżania ciałkaNaturalny itp. itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 20:53
Reni1982 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Kahaska
Dzis byl straszny kolchoz w przychodni jeszcze jakas pacjentka zrobila afere ze dlugo czekam. Nawet nie dostalam wyniku bafania na kartce. Ale dr pow ze z polowkowych dostane.
Jutro mam zadzwonic sie zapisac bo dzis nie bylo jak. Dr Kucinska pow ze do niej w piatki jest luz. Dzis mimo ze do dr Kucinskiej bylamzapisana to tylko dr Roszkowski mi robil Usg.
Teraz tez mam wybor do kogo sie zapisac ale zapisze sie do dr Kucinskiej na jakis piatek bo do dr Roszkowskiego to na 6 bym musiala byc w rejestracji potem czekac nie wiadomo ile a mam przyjechac w grudniu wiec nie wiadomo jak z pogoda bo przeciez mam daleko do Warszawy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 20:59
-
SheWolf jutro wytluszcze te daty i dopisze resztę dziewczyn bo już dziś się pozegnalam z laptopem
a bardzo fajnie mi się wstawia te bobasy
Anjouek Ty wariacie zakupowy !też myślę o takim pudełku żeby sobie powoli coś zbierać, na razie mam tylko body i dwie pary skarpetek ale po polowkowych zacznę się powoli kompletować
U mnie dzisiaj hormony dały się we znaki. Poprosiłam o coś męża a On coś chamsko odburknął i się rozpłakałam, w sekundzie ! Nie mogłam opanować łez choć wiedziałam że nic się nie stało. No szok
Dziewczyny pisalyscie kiedyś o takiej twardej wypuklosci na brzuchu, coś a'la wypięty tyłek malucha. Miałam tak ze trzy razy ostatnio i się zastanawiałam o co chodzi bo niemożliwe żeby to było dziecko. Czytałam o tych skurczach przepowiadajacych i stawianiu się macicy, hmm, muszę zapytać gina na wizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 20:56
She Wolf lubi tę wiadomość
-
sallvie nadrobisz jeszcze haha :d
kahaśka jak w dobrym stanie do dlaczego by niefajnie tak w sumie ubierac dziecko w cos w co nas kiedys nasze mamy ubierały
taki sentyment jest
aniołkowa mama ah no ja się zakochałam w mięcie.. a dokladnie wlasnie w polączeniu miety i szarosci, wózeczek dlatego tez bym chciala jakis szaro bialy lub szaro mietowyno i te kolory sa neutralne wiec zarowno dla dziewczynki jak i chlopca pasuja moim zdaniem
choc kolezanka sie mnie spytala ostatnio jak jej pokazałam ten miętowy zestawik 'dlaczego na chlopca kupujesz?' no cóż
widac dla niektorych dziewczyna to tylko i wylacznie róż
eh
no ja mam nadzieje,ze dam rade na uczelniteraz to sie nie martwie ale w drugi semestrze z duuuużo wiekszym brzuszkiem nie wiem jak ja tam bede człapac
mam nadzieje,ze uda mi sie zalatwić IOS bo jednak chcialabym dociagnac do konca ten rok a od kwietnia do czerwca troszke czasu jeszcze jest
trzymajcie kciuki za mniemoze z pomoca faceta i rodziny sie uda
a olej kokosowy i ja mam zamiar uzywac bo mam go w domu akurat
tylko jakos sie nie moge zabrac do tego smarowania
i tak mam juz rozstępy takie wzrostowe wiec moze dlatego jakos tak sie ślimacze z tym...
a potem bedzie płacz, ze przybylo
ogólnie nigdy nie mialam cierpliwosci do stosowania balsamow.. i zawsze pamietam jak dostawalam pod choinke w jakims zestawie kosmetyków to staly staly az tracily waznosc a ja raz dwa moze uzywalam na poczatku tylko
Milka1991
ojjj ja to juz kufer musze szykowac haha bo pudło sie skonczylo wlasnie
nie moge sie powstrzymac, jestem niczym w transie :d juz wiecej kupuje dla malenstwa niz dla samej siebie
ja mialam raz chyba taka wypuklosc ale nie wiem co to jest... chociaz na innym forum na ktorym siedze wydaje mi sie,ze wlasnie jakas dziewczyna pisala,ze to macica no ale ręki sobie uciac nie dam, jestem zielona w tych tematach ;dMilka1991, kahaśka lubią tę wiadomość
-
a wiec wizyta ok, szyjka 5cm
i napewno chłopak
))
Anjouek, ilae, Korcia, sallvie, Milka1991, nutella_, MyHappy, niania.ogg, IGA.G, kahaśka, Kjopa3, She Wolf, lis87, Donia12, neharika, Justyna Sz, Taśka22, Aga1991 lubią tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Milka1991 wrote:U mnie dzisiaj hormony dały się we znaki. Poprosiłam o coś męża a On coś chamsko odburknął i się rozpłakałam, w sekundzie ! Nie mogłam opanować łez choć wiedziałam że nic się nie stało. No szok
Ja to się czasem muszę powstrzymywać, bo jak mój coś powie nie tak albo właśnie odburknie, to wtedy od razu mam łzy w oczach
Jak z tym ciśnieniem mi się przedwczoraj zaczęło, to ryczałam jak bóbr. Nawet jak się mnie pielęgniarka pytała jakie ciśnienie mam, skoro przyjechałam na IP, to się prawie tam poryczałamMilka1991 lubi tę wiadomość
-
dziekuje
ja hustawek nie mam ale od paru tygodni mam mojego faceta po dziurki w nosie, nic mi nie robi slowo daje a mimo to bym go na ksiezyc wyslala najchetniej.. w sumie mu troche wspolczuje nawet ale nie poradze nic... hormony za pewnewczesniej za nim szalałam a teraz to czasami jak pisze,ze teskni (pracuje w delegacji,w domu jest tylko w weekendy) to ciezko mi odpowiedziec,ze czuje to samo
tylko o dzidziolku mysle, jestem tego swiadoma,ze on moze czuc sie przez to zaniedbany ale nie umiem w zaden sposob wplynac na to bo mnie wkurza czasami nawet tym ze zacznie mnie miziac kiedy zawsze uwielbialam łaskotanie po ręce:O