Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nutella gratki. Ale wysyp chłopców! Czad! Nutella widząc Twoje zdjęcie Dajesz mi nadzieję. Ja nadal z tel nie mogę wstawić foto.
Atat uwielbiam imię Aleksander,tak ma mój chrzesniak syn siostry, ja mam na imię Aleksandra.
U.mnie wyróżnienia uda w drugą stronę. Parę razy dziennie. Ale niestety też boli.
-
atat wrote:Pati, czy już troszkę odetchnelas?
Jesta jakas minimalna ulga czy dopiero po 28?Milka1991, Peg, atat, sunshine, Donia12, mada87, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
To nasze dziewczynki beda mialy do wyboru kawalerow.
Ciesze sie, ze dobre wiesci z wizyt przynosicie.
Venice pisalas, ze ludzie dziwnie reaguja na wybor imienia przez rodzicow.
Ja rozumiem komentarz dziadkow ale dalsza rodzina i znajomi to jest brak taktu.
Ja nigdy nie skrytykowalam czyjegos wyboru - moze mnie nie podobac sie imie a zachowuje to dla siebie albo dla swoich cztrech scian.
Co do ciuszkowja mam juz sporo body, spodenki, skarpetki, pajacykow ale jak Nutela pisze o 1000 to widze, ze mam jeszcze przestrzen. Ja poprostu nie wiem ile tego kupic - 10 body i polspiochy, 10'pajacow...? A moze po 20 sztuk...nie mam pojecia.
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Ja wózek już mam wybrany Anex Sport z fotelikiem Kiddy Evolution Pro 2, bo przyszli teściowie bardzo chcą się dołożyć do wózka. Stwierdzilismy, że skoro się dokładają, to fotelik bierzemy ten
tylko za bardzo próbują nam narzucić swój wymarzony kolor, który nam się średnio podoba.
Od jutra zaczynam brać witaminki, wcześniej brałam tylko Falvit Mama, teraz kupiłam sobie Femibion Natal 2 PLUS. Lekarz nic mi nie zalecił, musiałam sobie sama dać radę
Co do ciuszków... Ja mam jedynie małe skarpecioszkimój się upiera, że bez sensu kupować teraz, skoro nie wiadomo jakie się urodzi maleństwo. Twierdzi, że po 2 sztuki, a później kupi się resztę. Chyba sama będę musiała się zainteresować, bo po 2 sztuki mieć i później latać i szukać to jakoś mało mi się usmiecha
Body/śpioszki myślicie, że spokojnie można kupić używane np. w paczkach na allegro? Przecież jak jakieś dzieciątko miało 10 par, to ile razy jedne konkretne np śpioszki mogło mieć na sobie? A sprzedają ludzie często po 1/3 ceny.
Ale jak się urodzi przed świętami, to kupimy strój zajączka malusi na WielkanocMilka1991, Justyna Sz lubią tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Co do ciuszkow
ja mam juz sporo body, spodenki, skarpetki, pajacykow ale jak Nutela pisze o 1000 to widze, ze mam jeszcze przestrzen. Ja poprostu nie wiem ile tego kupic - 10 body i polspiochy, 10'pajacow...? A moze po 20 sztuk...nie mam pojecia.
po prostu ja sama sobie skompletowalam wyprawkę, a w dodatku później jeszcze dostałam kilkanaście worków ciuchów. Pewnie gdybym wiedziała, to bym nie kupowała tyle. A tak to mam z 50 sukienek, z których mała ubierałam tylko w 5.. w dalszym ciągu dostaje ubrania i rzadko coś kupuje dla małej. Problem będzie przy chlopczyku, bo nie mam od kogo dostać.
-
Korcia wrote:Nutella gratki. Ale wysyp chłopców! Czad! Nutella widząc Twoje zdjęcie Dajesz mi nadzieję. Ja nadal z tel nie mogę wstawić foto.
bo ja trochę nie w temacie.
Ja korzystam ze strony tinypic.com i skopiuj drugi link -
Ilae a widziałaś już ten wózek na żywo? Ma wysoko rączkę? (oboje jesteśmy wysocy) Ja się nad nim zastanawiam (z fotelikiem nam się nie spieszy bo nie mamy auta). Justyna mówi, że oglądałą na żywo i bardzo jej się podoba. Ja widziałam tylko w necie niestety
Nutella, jak coś to pamiętaj potem o mnieco do ciuszków. Tylko jeszcze nie wiem czy chłopczyk czy dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 18:40
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
ja już po wizycie... bedzie uwaga CÓRECZKA wazy 194g wszystko jest oki...
aniołkowa mama, nutella_, MyHappy, Milka1991, ilae, Antonelka, karolyn, Peg, Venice, IGA.G, atat, Taśka22, Donia12, mada87, Anjouek, sallvie, pati87, niania.ogg, lis87, Korcia, misKolorowy, Kjopa3, Jagah, Niebieskaa, neharika, Justyna Sz lubią tę wiadomość
córeczko czekamy na Ciebie
-
aniołkowa mama wrote:Ilae a widziałaś już ten wózek na żywo? Ma wysoko rączkę? (oboje jesteśmy wysocy) Ja się nad nim zastanawiam (z fotelikiem nam się nie spieszy bo nie mamy auta). Justyna mówi, że oglądałą na żywo i bardzo jej się podoba. Ja widziałam tylko w necie niestety
Na żywo nie widziałam jeszcze, ale czytałam opinie. Wygrany konkurs na Wózek 2016 roku też mówi samo za siebie. Na allegro na aukcjach często jest opis wózka ze wszystkimi wymiarami, nawet wysokość rączki.
Np. tu: http://allegro.pl/anex-sport-3w1-fotelik-nowosc-atrakcyjne-kolory-i6193101417.html może coś Ci zdjęcia pomogą. Jak będziemy kiedyś w Rybniku, to podjedziemy do sklepu, w którym fizycznie te wózki mają.
Idę robić sałatkę z zupek chińskich. Wyprosiłam mojego przyszłego męża, bo bronił mi jeść ten makaron, bo niezdrowya nie jadłam już tej sałatki wieeeeki. Aż mi ślinka cieknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 18:45
-
Nutella gratuluję synka!
Ewelina Tobie gratuluję córeczki.
ANtonelka to jest kwestia kultury osobistej...Jak ktoś ma z tym problem to nie umie zachować się w pewnych sytuacjach. Ja osobiście też komuś bym nie powiedziała, że mi się imię nie podoba.Aga1991, Antonelka lubią tę wiadomość
-
goooga1991 wrote:Mój mąż ma jeszcze lepsze podejście- po co się spieszyć, kupimy wszystko w ostatnim tygodniu. Do niego chyba nie dociera że wtedy już bardziej będę się toczyć niż chodzić, o ile w ogóle do tego czasu dotrwam w dwupaku.
Oooooo to dokładnie jak mój mążAga1991 lubi tę wiadomość
-
Ja też już po wizycie. Ułożenie nie pozwalało potwierdzić płci
Muszę poczekać do przyszłego piątku na połówkowe.
Dzidziol waży 360g
Kręcił sobie stopą podczas podglądu heheMilka1991, Antonelka, IGA.G, Donia12, Taśka22, pati87, kasieniaczek, lis87, nutella_, atat, Anjouek, Kjopa3, MyHappy, Niebieskaa, She Wolf, neharika, Justyna Sz lubią tę wiadomość
-
Ewelina gratuluje córeczki .
Ja mam pełno ciuszków dla chłopca po kuzynach. Odziwo okazalo sie ze mama schowała ciuszki po mojej siostrze i sa w idealnym stanie po 20 latachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 19:43