Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
anjouek - Oj nie wątpię tym bardziej jak na każdym kroku będę widziała takie ceny ciuszków jak 5 zł, 7 zł ... no jak tego nie kupić
Ja to czekam do wizyty i od razu jadę do Tesco w moim mieście bo tam są mega przeceny ale dużo ciuszków jest typowo dla chłopca i typowo dla dziewczynki więc raczej nie nakupię różowych ciuszków żeby potem synek chodził w samym różu
Wiecie co, od jakichś dwóch godzin czuję z lewej strony brzuszka takie dziwne uczucie jakby rozciąganie, ściskanie, no nie wiem jak to opisać, ale to wcale mnie nie boli co jest najlepsze... czyżby to maluszek ??
PS. co do tych humorków to i u mnie często się pojawiają, wystarczy że ukochany coś tam burknie a ja w płaczKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
no slyszalam,ze teraz w tesco przeceny
ja w carrefourze widzialam fajne body z logiem supermana i napisem ''super baby''musze je miec
kurka ja nie wwiem jak ja wytrzymam te 18 dni jeszczenajchetniej bym jutro poszla na wizyte podejrzec maluszka
ale jestem niecierpliwa
ja nadal czekam na ruchyto musi byc piekne uczucie
poki nie zaczną dzieciory kopac po zebrach
-
Ewelina 3 wrote:dziekuje dziewczyny
wymarzyłam Moja laleczke
superancko... jedyne co mnie martwi to to że łożysko mam dość nisko ale lekarz kazał nie nosić oszczedzac sie i mowi ze pojdzie do gory..
ja marze tez o córeczcemoze wymarze :p jak nie to bedziemy majstrowac do skutku haha
-
Anjouek wrote:no slyszalam,ze teraz w tesco przeceny
ja w carrefourze widzialam fajne body z logiem supermana i napisem ''super baby''musze je miec
kurka ja nie wwiem jak ja wytrzymam te 18 dni jeszczenajchetniej bym jutro poszla na wizyte podejrzec maluszka
ale jestem niecierpliwa
ja nadal czekam na ruchyto musi byc piekne uczucie
poki nie zaczną dzieciory kopac po zebrach
Wiem coś o tym też już jutro bym wizytę chciała mieć a tu 12 dni trzeba jeszcze czekać. No patrząc na godzinę prawie 11 dni zostałodobrze ze wizyta jest na 9 rano to przynajmniej nie będę cały dzień chodziła w tą i tamtą z niecierpliwością
Anjouek lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Anjouek ale masz dużo tych rzeczy! Kolory super!
Ja dopiero dzisiaj kupiłam pierwsze ciuszki. Faktycznie z dziewczynkami jest zazwyczaj tak, że są ubrane na różowo. Jak moja córka była malutka miała bardzo mało różowych rzeczy. Ubierałam ją często w granat, wiadomo ubranka typowo dziewczęce miałam, ale i tak często słyszałam od obcych " o jaki śliczny chłopczyk". Pamiętam, że strasznie mnie to denerwowało. Nawet teściowie kiedyś stwierdzili, że moja córka zawsze ubrana jest w smutne kolory. Ale oni są starszej daty więc mają takie dziwne podejście.
-
Zalecenia mojej lekarki takie: wiecej soli jesc , wiecej pic, jedna kawa dziennie- to dlaego ze moje cisnienie dzis wynosilo 90/50.. i sie pytali czy napewno sie dobrze czuje.. w sumie czulam sie jakbym miala mega wysokie, ale to dlatego ze puls mega szybki a cisnienie niskie;/
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Anjouek, na bank dostaniesz indywidualny tok studiów ale staraj się jak najszybciej. Ja też mam już trochę miętowych ciuszków i nie uważam, że to dla chłopca
Bardzo uniwersalne
Co do humorów ja się dziś poryczałam i nakrzyczałam na męża, że zrobił zakupy w złym sklepie spożywczym ;p... a kupił wszystko co trzeba w tym toffifee i chipsy dla mnieTakie połączenie
kahaśka, sallvie, Anjouek lubią tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Venice wrote:Anjouek ale masz dużo tych rzeczy! Kolory super!
Ja dopiero dzisiaj kupiłam pierwsze ciuszki. Faktycznie z dziewczynkami jest zazwyczaj tak, że są ubrane na różowo. Jak moja córka była malutka miała bardzo mało różowych rzeczy. Ubierałam ją często w granat, wiadomo ubranka typowo dziewczęce miałam, ale i tak często słyszałam od obcych " o jaki śliczny chłopczyk". Pamiętam, że strasznie mnie to denerwowało. Nawet teściowie kiedyś stwierdzili, że moja córka zawsze ubrana jest w smutne kolory. Ale oni są starszej daty więc mają takie dziwne podejście.
tez by mnie to wkurzalo... poki co tylko super kumpela uważa, ze mietowe body w sówki jest chlopiece... nastepnym razem ją trzepne normalniemama to np mi podsuwa pod nos jakies jasne ubranka z napisem rozowym i mówi,ze neutralne jej zdaniem:D
chlopca bym jednak w róz nie chciala owijać ale mysle,ze wszystkie inne kolory sa zarówno dla chlopca i dziewczynki -
Wanda - Też mam niskie ciśnienie od 70/50 do maks 95/60
a jak jest ponad 100 to wielkie łaa
i tak właśnie w karcie ciąży moje ciśnienia to zazwyczaj ponad 100 bo wiadomo - ten stres przed wizytą robi swoje
Anjouek - Stałaś się moją inspiracją gdzie ulokować ciuszki maluszkamiałam pusty karton taki ozdobny więc postanowiłam wszystko do niego wrzucić bo podczas przeprowadzki nie będę musiała się przynajmniej bawić we wrzucanie tych ciuszkow w jakiś worek. Teraz mają swoje miejsce do czasu urządzenia pokoju maluszka
Anjouek lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Zazdroszczę Wam takiego ciśnienia. Ja od dwóch dni mierzę i biorę tabletki, ale zazwyczaj mam 130/90, czasem 130/100 się pojawi, ale to przed tabletką.
Zobaczymy, czy będę je brać cały czas, czy może po wizycie w środę odstawimy. Uciążliwe jest wstawanie o 7 na tabletkę i czekanie do 23, żeby wziąć, a muszę co 8h -
Gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści.odnośnie imion u nas nie wiem wogole co wymyslimy, ostatnio mieliśmy jeden typ Marta i tak wybraliśmy dla córki. A teraz nie wiem, Aleksandra, Alicja, Krzysztof, Adam, nie wiem, ale myślę że to będzie raczej dziewczynka
-
Olej kokosowy nierafiniwany pachnie kokosami.kupuje w sklepie agnex online duży słoik za około35-39zł. Lepszy na pewno niż wszystkie oliwki dla dzieci itp. Na ciemieniuche nam też posłużył, teraz nawet używam to przy dyrektorze tętna ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 00:54
-
Mam pytanie bo temat pewnie już był poruszany a ja nie widziałam. W mojej grupie w której byłam w poprzednich ciążących utworzono tajne grupy na fb, nie widoczne dla nikogo i tam sobie rozmawiamy już od kilku lat. Czy mysla£yście o tym żeby utworzyć taką grupę na fb? Byłby porządek chyba większy, łatwiej byłoby odszukać jakieś wpisy.co Wy o tym myślicie?
aniołkowa mama, Magni lubią tę wiadomość