Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
vitae13 wrote:Dziś moja praca nie ma za dużo wspólnego z pracą i mam jeszcze jedną promocję
W F&F do niedzieli można dostać 20% rabatu na zakupy powyżej 30zł:
http://www.ffmoda.com/pl/oferty/20-rabatu-na-caly-asortyment/13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡ -
Ja niestety też..w ogóle sklepów typu sieciówki dla dzieci mam malutko.
Coccodrillo (rewelacyjna jakosć, ciuszki nie do zdarcia, ceny też są spore ale warto),
reserved, 5.10.15 i reszta to już prywatne sklepy.
Dobrze, ze jeżdze na studia do miasta wojewódzkiegoa tam obok niedaleko uczelni wielka Galeria <juupiiii>
iiii...zara ,H&m - uwielbiam stamtąd ciuchy dla synka.
C&a dla mnie gorszy jakościowo jednak....ale też można fajne rzeczy kupić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 13:50
-
Rany jak ja dawno nie byłam na zakupach albo przynajmniej żeby się przejść i rozeznać co jest, gdzie i po ile...
Trapery by mi się przydały ale w dzień praca a po pracy synek który jak rasowy mężczyzna nienawidzi sklepów
Czekam na Styczeń i L4 i już nie mogę się doczekać
Do Tesco mam kawałek ale dziś na setę nie pojadę bo ludzie szaleją z zakupami przed jednym dniem wolnym. Może w niedzielę zobaczę czy jest na czym oko zawiesić. -
Wiecie co.. już dwa razy spotkałam się z informacją, że dzieci w brzuszku bardzo lubią muzykę klasyczną i dobrze na nie działa. Kiedy im się puszcza często to łatwiej np. później zasypiają przy takiej muzyce niż bez, ale nie to było ciekawe. Przeczytałam na dwóch różnych stronach, że bardzo dobry wpływ na dzidzie ma.. MOZART! Czemu akurat on, nie wiem, ale ponoć dzieci, które słuchały Mozarta są później świetnymi matematykami i ogólnie lubią liczby
Także mój Tymek właśnie słucha Mozarta xD Matematyki nigdy nie lubiłam, więc ode mnie w przyszłości pomocy nie uzyska
Od taty owszem, ale może dzięki Mozartowi będzie matematycznym geniuszem
Aga1991, Milka1991, MyHappy lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Cześć. Juz po wizycie. Nic nie uroslo między nogami. Więc będę mieć córcie. Musze zrobić badania między innymi próby wątrobowe. Swędzi mnie skóra. Nie wiem czy nie po mandarynkach. Pytałam się czy mogę wapno pić pani doktor bez przekonania powiedziała ze tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 14:09
Aga1991, Milka1991, Justyna Sz, karolyn, nutella_, pati87, Donia12, Szczęśliwa Mamusia, Anjouek, sallvie, IGA.G, Kjopa3, niania.ogg lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/sl-72637.png
-
o widzisz! Ja muzyki klasycznej słuchałam tylko do nauki, bo mój M. musiał akurat oglądać tv czy robić coś innego głośnego, więc nakładałam słuchawki i potrzebowałam muzyki bez słów, żeby zagłuszyć hałas ale żeby mnie słowa nie rozpraszały w nauceNajbliższa wizyta 15.03
-
She Wolf wrote:Milka trzymaj sie tam :*
Jastin widze ze do nas zawitalas.
Ostatnio mi lekarz mowil ze sluz nie powinien byc lejacy, miec przykrego zapachu i nie powinien byc zabarwiony na brazowo, zielono, czy zolto.
Jedz do lekarza, bo moze to infekcja?
She Ciągle coś krwawienie minęło to znów wodyoszaleje chyba
Dziękuję dziewczyny , pakuje się i jadę na IP mam nadzieje ze wrócę do domu ...
-
Dziewczyny jak to jest z tym adapterami? czy jeśli np. mam adaptery do cybexa to one będą pasować do każdego stelaża wózka?
Podoba mi się wózek (i cena:)) camarelo sport, niestety jest do kupienia tylko z ich fotelikiem, nie ma informacji o innym typie fotelika
-
Kurczę tak piszecie o tych sklepach i dobrych cenach. Ja na razie omijam sklepy jak mogę bo jak wpadnę w szał to oj cała wypłata pójdzie. Na szczęście coraz bliżej świąt więc napewno zrobię sobie prezent na mikołaja i kupi coś maluszkowi. Ja buszuje po necie i tylko oglądam
-
U mnie 17 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a06abcf7e451.jpg
Dopiero w niedziele, wybieram sie na pierwsze(!) zakupy odziezowe z przyjaciolka to licze, ze upoluje cos fajnego dla siebie i OrzeszkaWasze upolowane bodziaki, spodenki i cala reszta jest po prostu kapitalna, bardzo lubie takie rzeczy
kasieniaczek- w kwestii pajacykow to polecam welurowe, bo dluzej trzymaja sie i wygladaja dobrze jakosciowo, i nie martw sie, dziecko sie w takich nie zapoci, a dobrze trzymaja cieplo. Na poczatku taki maluszek glownie spi, to jak lezy to trudno o wielkie spocenie, no.. chyba ze przesadzisz z warstwa ubrac to zmienia stan rzeczyA co do bodziakow nie rozpinanych z przodu to na poczatek odradzam, mnie bylo bardzo ciezko ubierac takie ubranka, musialam sie duzo wiecej napracowac i spocic z nerwow, bo tu raczki, tu trzeba dobrze glowke podtrzymac, a takto klade otwierane body, siup dziecko do srodka i spokojnie dopinam reszte
Taka zabawna historia mi sie przypomina, jak pojechalismy do znajomych w odwiedziny i ubralam wlasnie zwykle body. Spotkanie trwa, i nagle slychac dwa glosne baki z gondoli i placz dziecka. Normalnie nie uwierzycie, Mala zrobila taka niespodzianke w pampersa, ze wyszla kazdym katem, w ten sposob kupa byla nawet na plecachI teraz jak tu sciagnac ubranie, nie brudzac przy okazji glowy i reszta ciala?!
Owinelismy glowke pielucha i jakos poszlo, a moj genialny Maz chcial wtedy przecinac body nozyczkami, bo nigdy nie widzial takiej gownianej sprawy
RozowyKordonek- a ja akurat w pierwszej ciazy sluchalam rytmow disco i radiowych wersji i moja corka uwielbia takie klimaty, ma niesamowite wyczucie rytmu. Teraz podobnie, przy kazdej pielegnacji brzucha zapodaje sobie taneczne dzwieki
Aga1991, Milka1991, Donia12, Szczęśliwa Mamusia, Kjopa3, niania.ogg lubią tę wiadomość