Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Super
gratulacje z udanych wizyt
Dziewczyny dzięki za informacje na temat brzuszka, już staram się normalnie myśleć brzusio ma swoje tempo rośnięcia i tylea teściowa niech sobie gada, wiem tylko że jak znowu usłyszę "czy rosnie mi brzuch, bo ja taka chuda jestem i mało jem" to odłożę telefon i tyle, stresuje mnie to bo ma dziwny tok myślenia, ze jak w ciazy to odrazu musze byc jak ciężarówka w 7miesiacu? doszło do tego ze wtedy pod koniec października porówywala moj brzuch do brzucha kuzynki męża, a ona rodzi w styczniu
ehhh... przekaże mężowi jak się z tym czuje i naprawdę dam tel mężowi aby powiedzial mamie, aby sobie darowała taka "troskę", ja wiem że to nie po złości tylko jakieś dziwne myślenie
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
A ja mam pytanie do Mamusiek, które już posiadają dzieci. Ile Wasze noworodki miały cm??? Oraz jak to się ma do wzrostu Waszego i Waszych partnerów/mężów???
Zastanawiam się nad rozmiarem dla Dzidziola, czy bawić się w 56 po kilka sztuk czy od razu 62. Bo najwięcej od bratowej mam ubranek 0-3 MC a jak te porównałam z 56 to 56 znacznie mniejsze od 0-3.
Z góry dzięki za odzewWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 23:08
Kad, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:A ja mam pytanie do Mamusiek, które już posiadają dzieci. Ile Wasze noworodki miały cm??? Oraz jak to się ma do wzrostu Waszego i Waszych partnerów/mężów???
Zastanawiam się nad rozmiarem dla Dzidziola, czy bawić się w 56 po kilka sztuk czy od razu 62. Bo najwięcej od bratowej mam ubranek 0-3 MC a jak te porównałam z 56 to 56 znacznie mniejsze od 0-3.
Z góry dzięki za odzewsy__la lubi tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
bobas2015 wrote:Mój miał 54 cm. Ka mam 163 wzrostu mąż 190. Nie urodził się długi ale szybko wystrzelił i 56 miałam ma 2 tyg. Lepiej 62.
A do mnie dzisiaj przyszła wyprawka w rozmiarze 56. Nie straszWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 23:17
-
No właśnie co raz częściej się zastanawiałam, bo przecież dzieci też się rodzą i 59 cm, to takie ubranka 56 to na wstępie za małe. Chyba jednak daruję sobie te 56 i od razu dokupię to co mi brakuje w rozmiarze 62, najwyżej się podwinie rękawek i starczy na dłużej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 23:30
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:A ja mam pytanie do Mamusiek, które już posiadają dzieci. Ile Wasze noworodki miały cm??? Oraz jak to się ma do wzrostu Waszego i Waszych partnerów/mężów???
Z góry dzięki za odzew
Hej moja miala 53cm, ja mam 163 maz 180 i musiałam dokupywać ciuchy na 56 bo moja w nich chodziła z miesiac jak nie dłużej -
To ja tez sie pochwale brzuszkiem - 19 tydzien wieczorem
http://pokazywarka.pl/7rhzu8/ Zdjęcia
Tak było w 9tc(( figuro wroc
http://pokazywarka.pl/uearv3/ Zdjęcia
A tak moze bedzie1 ciaza
http://pokazywarka.pl/ewk1hg/ Zdjęciavitae13, Justyna Sz, Donia12, Reni1982, Milka1991, sallvie, sy__la lubią tę wiadomość
-
Moja się urodziła 9 dni po tp i miała 55cm i w 56 chodziła długo (o ile można tak powiedzieć w przypadku noworodka
) Ja mam 169 a mąż koło 180.
Z reguły 62 jest szersze niż 56 i moja nie podobała mi się w takich workachsy__la lubi tę wiadomość
-
Z góry dzięki za odzewhttps://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
U mnie synek miał 57cm i 2950g wagi. Był dłuuugim szczypiorem. Nosił rozmiar 56 na początek ale wszystko na nim wisiało bo nie miał ciałka żeby te ciuszki wypełnić.
Ja mam 163cm, maz 173cm.
Sy_la, patrzyłam ostatnio w F&F i u nich odnośnikiem 56 był rozmiar Newborn, 62 to 0-3 miesiącasy__la lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny. ja już od 6 w pracy... nie chce mi się pracować
najpierw kawa i odniosę się do waszych postów:)Kreski na brzuch żadnej jeszcze nie mam, ale rzeczywiście nadmiar włosków mi doskwiera:)Rozmawiałyście wczoraj o obiedzie- ja miałam pierożki z mięsem i barszczyk czerwony...mniam mniam.
Co do olejowania włosów to zawsze chciałam ale przerażało mnie później zmywanie, bo włosów mam dużo i ogólnie mam problem z dokładnym spłukaniem czego kolwiek.
Antonelka gratuluje udanej wizyty i dziewczynki. Nina ma super fotkę
Donia12 u nas nadmiar chłopaków wiec dobrze ze twojej Lidce nic nie urosło:)
Jastin trzymaj się i nie poddawaj... musisz walczyć dla maleństwa.
ilae zazdroszczę wizyty fryzjera... sama się wybieram już z pol roku i jakoś dojść nie mogę... reszta nie mam pomysłu na żadna zmianę
Venice piękny brzuszek i figurka...widać ze ćwiczyłaś
pati87 twój brzuszek ma piękny kształt, nie jak mój jakiś taki ulany
Reni1982 już widać ze nosisz maleństwo w brzuszku- piękny
sallviepowodzenia w zdobyciu upragnionego lokum
nutella_ pochwal się zdjęciem metamorfozy włosków... może natchniesz inne do jakieś zmiany np. mnie:)ja w maju robiłam sombre i tak od tej pory moje włoski rosną i rosną, a ja z lenistwa nic z nimi nie robię...super ze zobaczysz nie długo męża... wycałuj go porządnie:)
aniołkowa mama zazdroszczę brzuszka, uwielbiam chudość,a twoja talia jest boska
Kjopa3 ciężarówka pełna para- pięknie
Milka1991 czekam na zdjęcie w czerwonej sukience:)
atat gratuluje udanej wizyty
Kad brzusio super...
wstawiam zdjęcie brzuszka. Waga wyjściowa 64kg, waga z wczoraj 71kg... aż boje się ile będę ważyć na końcu ciąży. Mam dużo wod wiec może być nie ciekawie z wielkością mojego brzucha... przynajmniej tak słyszałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 06:46
vitae13, nutella_, Donia12, sunshine, Milka1991, karolyn, pati87, aniołkowa mama, Reni1982, Aga1991, Jagah, Omon, Kjopa3, sallvie, Antonelka, lis87, sy__la lubią tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
sy__la lubi tę wiadomość
-
Z góry dzięki za odzewsy__la lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny od kiedy dni zauważyłam, że jak śpię np na prawym boku to budzi mnie dretwienie prawej ręki i tak samo jak śpię na lewym to lewej ręki. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam a teraz dzieje się tak jakiś 3-4 razy w nocy. Zdarzyło się Wam tak?
-
Moje dzieci miały po 50 cm i ważył 2700 i2500. Także 56 był dla nich za duży. Do kupiłam mniejsze aby nie wyglądały jak w workach. Ja mam 167 a mąż 185 cm.
Mi lekarz na połowkowych powiedział,że dziecko raczej duże nie będzie. Mi się wydaje,że warto mieć chociaż parę ciuszków 56, ale zawsze można dokupić pod koniec ciąży.
Koniczynka myślę ze uciskasz na jakiś nerw jak śpisz. -
atat wrote:Justyna, bardzo podobny brzuch mamy. Moja waga teraz to tez 71kg
Brzuszek piękny ale włosy!!!! Jakie masz przepiękne włosy!!
No zakochałam siębędziemy się ścigać
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Justyna śliczne włosy i kolor
Nie martw się zmywaniem oleju, ja też mam busz na głowie,fryzjerka zawsze się łapie za głowę jak widzi moją gęstośćjak zemulgujesz to wszystko maską do włosów i potrzymasz z 5 minutek to potem bez problemu szampon to zmyje