Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
7 stron do nadrobienia od 833...Nie jest źle ale do rana pewnie się narobi.Nie mam już siły na nic do 18 uczelnia a niedawno skończyłam robić projekt na kolejne zajęcia ;( zajade się... dobranoc wszystkim ;* zajrzę do Was pewnie jutro wieczorem dopiero....
-
Ja w szpitalu na noc zostaje na obserwacji
Wieczorem, dostalam silnych skurczy i brzuch mnie teraz pobolewa.
Dostalam zakaz brania nospy, bo dziala rozkurczowo na szyjke. Wiec jesli ktoras z Was ma problemy ze skracaniem, rozwarciem itp. to lepiej jej nie braca ja juz tyle czasu ja zarlam
Msm nadzieje ze pospie troche dzis
Dobranoc25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She, oby to tylko straszaki &&
Moja kuzynka miała bolesne skurcze od połowy ciąży i potrafiły być regularne. Dwa razy lądowała w szpitalu. Brała tony magnezu i relanium (działa wyciszająco). Od 30 tygodnia chodziła z rozwarciem na 1-2cm, ale to jej 2 ciąża, więc się zdarza. Urodziła w 40 tygodniu
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Misiu2017 wrote:Ty bierzesz clexane i acard ? Masz zakrzepicę ? Czy lekarz zlecił ci takie badanie profilaktycznie ? Przepraszam ze pytam ale nie pamietam
Misiu2017 lubi tę wiadomość
Monika34 -
Hej, wczoraj na wizycie się dowiedziałam ze raczej druga dziewczynka wszystko ok zdrowa po usg badanie na samolocie a tam... szyjka strasznie skrócona dlatego czułam maluszka tak nisko i nie mogłam nogi podnieść do brzucha.. i do szpitala.. obecne jestem na oddziale i czekam co dalej.szyjka gotowa do porodu... JESTEM PRZERAŻONA!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 07:44
Justyna Sz, sunshine, Aga1991, IGA.G, Szczęśliwa Mamusia, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
She Wolf mam nadzieję,że nic przespalas i skurcze się uspokoily i jest dobrze
ja nie mam siary,w poprzednich ciazach też nie miałam.
Niestety boli mnie gardło i znów nos zawalony. Ble. A wczoraj znajoma powiedziała.mi,że źle wyglądam bo niby brzuch mam a buzia i nogi takie dziwnie chude. Hehehe Ale mnie pocieszyla.
-
To ja i moj 21tygodniowy brzuchol! Zaczyna sie robic mocno widoczny! fotke cyknelam przed wyjsciem do pracy, no dobra troche sie wygielam do tylu zeby go uwidocznic:P Aniolkowa mama, widzisz? ciagle nie jest wieeeelki.
Korcia, Justyna Sz, Milka1991, karolyn, Donia12, Lokokoko, Peg, Jula222, Jagah, nutella_, Omon, lis87, pati87, aniołkowa mama, sallvie, ilae, sy__la, Szczęśliwa Mamusia, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Aniolkowa mamo ją jak narazie nie mam stary.
Dziewczyny jak robicie ta wrozbe z obrączka lub igłą to robicie sobie ją same? Czy musi to robić ktoś inny?
She wolf mam nadzieję, że skurcze się wyciszyly po lekach i przespalas spokojnie noc.
Jula trzymaj się, szpital to teraz najlepsze.miejsce. Daj znać po obchodzie co mówią lekarze.
Jula222, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Jula222 wrote:Hej, wczoraj na wizycie się dowiedziałam ze raczej druga dziewczynka wszystko ok zdrowa po usg badanie na samolocie a tam... szyjka strasznie skrócona dlatego czułam maluszka tak nisko i nie mogłam nogi podnieść do brzucha.. i do szpitala.. obecne jestem na oddziale i czekam co dalej.szyjka gotowa do porodu... JESTEM PRZERAŻONA!
Jula lubię za zdrową dziewczynkę. Trzymaj się. Będą zakładać ci szwy?Jula222 lubi tę wiadomość
-
Hej
Jula trzymam kciuki, zadawaj relacje w miarę możliwości !
Się Wolf jak tam u Ciebie sytuacja ?
Niebieska też mam taki mały okragly brzunio więc przybijam piątkę
A ja się zaraz biorę za robotę bo jutro wesele i trzeba by coś wcześniej ogarnąćJustyna Sz, Niebieskaa, Jula222 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje kochane :*
Milka...czy Ty zmodyfikowalas swoj suwaczek? bo my idziemy leb w leb i 20tydzien 2dni pokazuje moja tabelka na belly, ale wg suwaczka to jestem dalej (wg suwaczka ktory mierzy tygodnie,a nie ile zostalo do porodu). Ustawilam sobie na belly (zeby wiedziec w ktorym dokladnie jestem tygodniu i dniu) wg daty porodu a nie wg ostatniej miesiaczki. Denerwuja mnie te rozne wyniki, dlatego ustawilam juz wszystko pod date porodu.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Szyjka miękka 1.5 cm wg badania lekarza wg ups 1.2.. delikatne rozwarcie.. mam lezec. Wstać ewentualnie do WC zakaz siedzenia i stania.. MASAKRA. będą wyciszac lekami a w pon wraca główny ordynator i on podejmie decyzję o szwie
-
salvie powiedz mi mówisz, że u Twoich rodziców wychodzi chłopak, chłopak, dziewczyna. Jak rozróżniasz jednego chłopaka od drugiejgo? w między czasie igła się zatrzymuje czy jak?
Próbuje właśnie zrobić sobie tą wróżbę i nie wiem czy dobrze odczytuje na pewno widzę na chwile ruch wahadłowy potem okrąg i znów wahadłowy i po chwili już się gubie i nie wiem co widze. -
She Wolf wrote:Ja w szpitalu na noc zostaje na obserwacji
Wieczorem, dostalam silnych skurczy i brzuch mnie teraz pobolewa.
Dostalam zakaz brania nospy, bo dziala rozkurczowo na szyjke. Wiec jesli ktoras z Was ma problemy ze skracaniem, rozwarciem itp. to lepiej jej nie braca ja juz tyle czasu ja zarlam
Msm nadzieje ze pospie troche dzis
Dobranoc
Ja też mam nadzieję, że pośpisz i że wszystko się wyciszy i uspokoi!
Jula222 wrote:Szyjka miękka 1.5 cm wg badania lekarza wg ups 1.2.. delikatne rozwarcie.. mam lezec. Wstać ewentualnie do WC zakaz siedzenia i stania.. MASAKRA. będą wyciszac lekami a w pon wraca główny ordynator i on podejmie decyzję o szwie
Jula trzymam kciuki żeby i u Ciebie się wszystko wyprostowało. Szkoda, że na co dzień nie ma w szpitalu lekarza, który mógłby podjąć decyzję o szwie.
Chyba idzie do nas jakaś druga fala problemów. Najpierw plamienia, chwila spokoju i teraz kolejne problemy...She Wolf lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane!
Niebieskaaa piękny brzuszek! :* naprawdę!
Ja obudziłam się z bólem gardła głowy i jak zwykle nosaale najlepsze jest to,że dzisiaj bolało mnie też serce. Od razu pomyślałam,że to przez to iż leżę na plecach i uciekam żyle główna no i faktycznie zmiana pozycji na boczna przyniosą ulgę
))
Niebieskaa, Omon lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[