Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sallvie wrote:Karolyn - Mam to samo co Ty co do popularnych imion dlatego jak mi tatuś maluszka wyjechał z Kacperkiem to nie byłam zadowolona. No ale się uparł ... Więc wymyśliłam sobie zamienić "c" na "s" no i teraz jestem zadowolona bo Kaspra to ja jeszcze nigdy w życiu nie spotkałam
To samo z dziewczynką moi rodzice bardzo się na Majkę upierali ale powiedziałam nie i koniec
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nutella_ wrote:dla porównania zdjęcie aukcji z allegro i z alliexpress. Nie dosyć, że przebitka na ubraniu to jeszcze wysyłka 17 zl
także ten.. nawet sobie nie zdajemy sprawę co kupujemy
ile razy ja kupiłam coś na allegro z taką przebitką cenową i nawet nie wiedziałam. I czekałam na wysyłkę miesiąc
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy_la - Domyślam się, że się myliłaś no i wcale się nie dziwie jak mój syn będzie kiedyś sam zmuszony poprawiać wszystkich. Ale nie przekonam się do Kacpra nigdy !
A mógł zostać Daniel tak jak to sobie wymyslilismy jeszcze przed ciąża a właściwie w 3-cim tygodniu jej trwania kiedy jeszcze nie wiedzieliśmy o maluszku to musiało zacząć się wymyslanie z imieniem
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie- moja wrozka-tarocistka, powiedziala mi ze obraczka/igla pokazuje wszystkie dzieci, w tym rowniez poronienia. U mnie w rodzinie, zrobilam wrozbe kazdej matce i u wszystkich sie zgadzala kolejnosc, plec, jak i straty.
kasieniaczek- no i wlasnie takiego psikusa obawiam sie na swoim badaniu polowkowym, ze nie poznam plci, a kolejne USG mam dopiero w 28tcUparciucha nosisz w sobie
Donia- widze, ze nasze zakupy wygladaja podobniepo ostatnim szybkim wypadzie nabylam legginsy, kilka bluzek i sweterek dla corki, a ja mam nowe cieple skarpetki, mega szalenstwo
ACHA, i znalazlam wieczorny zamiennik popcornu na marchewkeRosnie we mnie chyba przedstawiciel zdrowej zywnosci, na sniadanie salata, a na kolacje marchew, bedzie BIO BABY
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 21:33
kasieniaczek, Aga1991, Omon lubią tę wiadomość
-
witam po usg połówkowym
mamy zdrową, silną Anielkęwszystko w normie, waga około 420 gram
długość około 26 cm
nutella_, Jagah, karolyn, Magni, sallvie, ilae, Omon, bobas2015, Kjopa3, kasieniaczek, Peg, She Wolf, misKolorowy, Donia12, atat, Antonelka, lis87, Korcia, Justyna Sz, Milka1991, sunshine, Lokokoko, Aga1991, Taśka22, pati87, Teklaa, Reni1982, Anjouek lubią tę wiadomość
-
Jagah - Czyli wychodzi na to, że faktycznie miałam mieć drugiego brata
U mnie w rodzinie też ktokolwiek nie miał zrobionej tej wróżby wszystko się sprawdziło
Dziewczyny a do tej wróżby mogę użyć pierścionka zaręczynowego? Ponoć najlepiej jest wróżyć z czegoś, co nosi się długo, bo niby ma większą moc
A moja obrączka to jeszcze w pudełeczku czekają na swój dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 21:57
pati87 lubi tę wiadomość
-
Magni wrote:a jak wróżycie? Kółka dziewczynka, wahadło chłopak, czy na odwrót?
W mojej rodzinie się przyjęło właśnie tak jak piszesz wahadło chłopak a okrężnie dziewczynka
Chociaż na internecie czytałam odwrotną wersję
PS igła też ma się ruszać tak jak obrączka czyli wahadło chłopak a okrężnie dziewczynka? Bo jeśli tak to i igłą mi chłopak wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 22:09
Magni lubi tę wiadomość
sy_la - Bo tatusiowi się marzyło zawsze mieć Kacperka więc cóż powiedziałam że się zgadzam ale do drugiego dzidziusia ja wybieram imię i ma zarejestrować tak jak ja chcę bo jak zrobi po swojemu to pójdę i osobiście zmienie to imię
Chociaż w sumie pierwsze i tak idę ja rejestrować to może zrobię po swojemu? Haha
sy__la lubi tę wiadomość
Kto wie czy nie skończy się tak że tylko w dokumentach zostanie Kasprem z czasem
Moja kuzynka np jest Wiktoria Michalina ale tylko w papierach bo całe życie wszyscy mówią na nią Misia - nawet jej rodziceKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
IGA.G wrote:witam po usg połówkowym
mamy zdrową, silną Anielkęwszystko w normie, waga około 420 gram
długość około 26 cm
-
aniołkowa mama - Ja mam siarę zauważyłam ją tydzień temu dokładnie pierwszego dnia 18 tygodnia
aniołkowa mama lubi tę wiadomość