Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
karolyn wrote:Dziewczyny mam pytanie. 19 października przeszłam na ZUS, więc wyplata z zakładu pracy była niepełna. Wypłate miałam zawsze 26 dnia miesiąca +/-
Myslalam, że ZUS wypłaci mi te pare dni a tu kwota jest nieco wyższa, więc się nie zgadza. Myślę, że ZUS policzył gdzieś to pierwszego tygodnia listopada i nastepa wypłate będe miała w pierwszym tygodniu grudnia. Dobrze kumam? ktorego dostajecie wypłate z ZUS? w tym samym terminie co wypłate z zakładu pracy?
Ja tez mam białą cegłe gipsową w domumiędzy kuchnia, a przedpokojem:)
Zarejestruj sie do pue.zus i tam bedziesz miala podglad za jaki okres wyplata.
Ja mam wpisane do dnia kiedy mam l4, wiec moze stad masz więcej.
Czekam na wyplate za pazdziernik, zawsze mialam max do 5-10 kazdego m-ca, a ZUS nadal mi nie wyplacil...karolyn lubi tę wiadomość
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
sallvie wrote:Lokokoko - Ale fajnie, zazdroszczę
nie wiem czemu ale i mi się marzy już ten ciążowy pępek
coś już go wypchało niby do przodu, ale to jeszcze nie to
Kochana. Doczekasz sięja wolałabym ta atrakcje pępka" odroczyc w czasie, ale nie wszystko jest zależne od mojego widzi mi się
I ogólnie props za brak rozstępów!! Stosujesz coś? Bo tak jak mówisz,że jeszcze tydzirn-dwa temu miałaś mniejszy brzuszek i ze teraz poszedł do przodu. Wiec musiał być dobrze nawilżony!Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Sallvie piękny brzuszek
Aniołkowa i Ty nie masz brzusza? Pięknie widać,że w ciąży jesteś.
Lokokoko też ładny brzuszek.
Widziałam właśnie gdzieś ciemne panele i listwy białe i się nad tym zastanawiałam bo ładnie to wyglądało.Lokokoko, aniołkowa mama, IGA.G, sallvie lubią tę wiadomość
-
Salvie, lokokoko i aniolkowa piękne brzuszki. Każda ma inny i to jest takie noesamowite, a prawie ten sam etap ciąży
Za 4 dni mniej więcej o tej porze będę tulic wreszcie męża. I będziecie mieli spokój ode mnie na całe dwa dnisallvie, Lokokoko, aniołkowa mama, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
W ogole dziewczyny jakie wy zgrabne
te brzuszki macie cudne
kurcze ja to sie tak spadłam że masakra ... chyba doła mam
Zresztą kogo nie spotkam to mówią że strasznie spuchlam niestety mówią prawdę .
Jak pomyślę że z Sara jak byłam w ciąży 6 lat temu mój organizm reagował na ciążę całkiem inaczej już nie ta sama przemiana materii i w ogole samopoczucie inne teraz to ja na tym l4 jestem jeszcze bardziej zmęczona niż wcześniej a nic nie robię takiego) starość normalnie
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
Karolyn ja jestem na zusie i mi wyplacaja w cały świat, zazwyczaj kilka dni po dostarczeniu kolejnego zwolnienia, i kwoty też są różne. Nie ogarniam tego
Piękne brzuszki, te mniejsze i większe. Najważniejsze żeby ich mieszkańcowi było w środku dobrze
Kjopa ja na razie mieszkam u teściów więc wszystko robiliśmy po taniości. Ale juz sie nie moge doczekać tych dylematów jak się będziemy wyprowadzać do swojego domku. Jakie panele, kolor ścian, meble itd...super tak urządzać po swojemu gniazdko
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Nutella super!!!
cudownie jest się spotkać z ukochanym po tak.dlugiej przerwie
Mamaela- nic się nie martw. Na pewno wyolbrzymiasz!zresztą po ciąży wszystko ładnie stracisz i będziesz hot mammy!!
A co do zmęczenia to na mnie nie działa cudowny przypływ Energi drugiego trymestru. Jestem bardziej zmęczona niż e pierwszym;))Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
koko - Właśnie że nic nie stosuję na brzuszek żadnych maści a rozstepow zero
widać taka moja natura .. Może to dlatego że brzuszek w sumie w miarę stopniowo rośnie. Chociaż z drugiej strony jak mi nagle rozstepy się pojawią to nie będę wiedziała w którym momencie to się stało
Jak na razie to zaczyna gdzieś tam powoli pojawiać mi się linea nigra
nutella - Zgadzam się z Tobą w 100% każda z nas ma zupełnie inny brzuszek i to jest najpiękniejsze ! PS ale fajnie że już tylko kilka chwil i będziesz miała męża przy sobie ! Mój narzeczony ma od poniedziałku tydzień wolnego więc też mamy cały tydzień dla siebie !Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Lokokoko wrote:IGA. No i czasem też wymiotuje i mam mdłości
a już myślałam że to faktycznie mija
Sallvie o serio? Na zdjęciu nic nie widać)
ale moja siostra wymiotowała do 8 czy 9 miesiąca... w sumie całą ciąże...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 21:47
-
koko serio tydzień temu dodałam tu zdjecie to była dużo bardziej wyraźna najwidoczniej światło robi swoje haha
Zobacz sama aż wstawie jeszcze raz tamto zdjęciena nim już lepiej widać jak się od dołu pojawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 21:49
Lokokoko, IGA.G, Szczęśliwa Mamusia, Antonelka lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dziewczyny Grauluję udanych dzisiejszych wizyt. Jeszcze takie maluszki są w tych naszych brzuchach.
Ja miałam chwilowy przypływ energii i już mi opadła energia z powrotemmisKolorowy lubi tę wiadomość
-
Sallvie piękny brzuszek. Aż z ciekawości pooglodałam sobie zdjęcia z pierwszej ciąży.
Aniołkowa mama ja myślałam, że Ty w ogóle tego brzucha nie masz. Nie masz się czym przejmować, zaczyna już być widoczny.Ja mam podobny a jestem troszeczkę dalej.
Loko cudowny brzuszek też. Ależ Ty chudziutka jesteśNie będziesz miała problemów ze zgubieniem wago po ciąży
sallvie, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
Hmmm no cóż przynajmniej przyczyną wymiotów znana i warta tego
Venice no jak będzie to się zobaczyznam dziewczyny co przed ciążą miały figury jak modelki a niestety po ciąży juz gorzej i nie.mogly tego zrzucić
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[