Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna prze-pie-kny salon! Jak i całe mieszkanie
taaak strasznie Wam zazdroszczę własnych mieszkań
macie super! Wszystkie macie pięknie!
Justynka i wstaw jakaś fotkę... Bo pewnie przesadzasz i jestesbzgrabniutka mamusia :*
Dziewczyny doradźcie mi coś. Znowu będę nawijac na temat zatok, ale juz nie wiem jak sobie z nimi radzić. Skończyłam tydzień temu brać antybiotyk i nie chce brać kolejnego. A ciągle mam zielony katar z domieszką krwi, a niekiedy wydmuchuje sama krew (przepraszam za opis) i spływa mi to do gardła i piecze i boli. A głowę mi rozsadzaKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
zastanawiam się nad jednym. Lekarka kazała mi brać euthyrox 1 h przed posiłkiem - nie wiem dlaczego (w poprzedniej ciąży pół godziny). Sprawa wygląda tak, że jak już wstanę to biegiem lecę do lodówki, bo padam z głodu. A tu muszę wytrzymać godzinę.. Siedzę, a raczej biegam za roczniakiem i mdleje.
za to codziennie wstaje w godzinach 4-6 nakarmić małą. I czy to jest jakaś różnica, gdy zjem o tej 4 godzinie- 4 h przed posiłkiem? Jak to jest? Nie chce przesadzać, ale chce żeby leki działały jak należy, bo to chodzi o maluszka mojego
-
Nutella mi osobiście wydaje się,że jak zjesz 4h przed posiłkiem to nic się nie stanie. Bo to chodzi tylko o to żeby hormony się wchłonely dlatego nie wolno noc jeść ani pić.
Mój lekarz mówi ze pół h przed posiłkiemKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko mój mąż na zatoki smarował sobie czoło, skronie maścią tygrysia, i mu pomagało...
brzuch mam już strasznie wielki... w obwodzie przytyłam od poczatku ciąży 14cm... a to dopiero polowa:( myślałam ze brzuch mi wyskoczy dopiero po 6 miesiącu:(Jeszcze chód mi się zmienił i chodzę jak słonica... brzuch mi przeszkadza, plecy bolą, nogi spuchnięte...tylko radość z dzieciątka trzyma mnie w szczęściu, bo ogólnie ten stan błogosławiony średnio znoszę
albo mam jakiś gorszy dzień... sama nie wiem:(
zawsze chciałam mieć mały brzuszek... zawsze mi się strasznie takie podobały i zazdroszczę wszystkim dziewczyna które takie maja.
Waga początkowa 64kg, dzisiaj 71,5kg:( a to ja w sobotę...
nutella_, Donia12, karolyn, sunshine, Lokokoko, Niebieskaa, Aga1991, Peg, Milka1991, pati87, misKolorowy, sallvie, Kjopa3, lis87, ilae, Omon, Magni, sy__la lubią tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Nutella spokojnie możesz zjeść te 4 godziny przed posiłkiem. Ja biorę Eythyrox jakoś po 6 jak mąż wstaje a śniadanie jem przed 10
To chodzi żeby przynajmniej te pół godziny zachować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 09:15
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
nutella_ wrote:aniołkowa mama to ja pytałam
Justyna Sz świetnie wyglądasz ! a wagą, obwodem się nie przejmuj. Jak się dzidzia urodzi to zrzucisz
-
Justyna no i gdzie ta gruba mama o jakiej mówisz? Szukam i nie widzę
Masz piłeczkę. Ładnie zaznaczone plecy i tylek! No wulkan sexu!serio!
A Twoje włosy... Ukradlabym. Kolor, długość i loki super!))
Justyna Sz, Milka1991 lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Dziekuje za wszystkie info odnosnie Zusu. Pytalam kolezanek i po dwoch moich chorobowych widze, ze moj zus spoznia sie na szczescie z platnoscia gora dwa tygodnke. Oby tak zostalo;)
Justyna piekne mieszkanie:) ja mam w bardzo podobnym stylu
Mojego synka pokoik jest malutki i zrobiony dla przedszkolaka, wiec Wam nie pomoge. Warto jednak kupic juz na ppczatku kallaxa z ikei. Miesci tyle zabawek, ze wszyscy sie dziwia:) i do tego fajnie wyglada
Justyna Sz lubi tę wiadomość
-
Justyna, a ja bym chciała taki jak Twój
i przy okazji włosy też zabieram bo masz bardzo podobne ale trochę dłuższe a moje jakoś bardziej nie chcą urosnąć
Ktoś pisał, że mój brzuch przynajmniej widać w ubraniu, taak, specjalnie ubieram tylko te ubrania w których jakkolwiek widać, w czymś szerszym nie ma szans, temu tylko opięte sweterki wchodzą w grę. Płaszczyk zimowy dalej rozmiar SWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 09:16
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Lokokoko dzięki poprawiłaś mi humor:*:*:* jak ma się dola to warto zajrzeć na forum:) tu zawsze jakoś potraficie pocieszyć:)ostatnio dopadła mnie chandra, oby wszystko minęło i wróciło mi dobre samopoczucie, bo na razie wszystko widzę w czarnych barwach... och te zmiany nastrojów...
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Justyna - piękne mieszkanie. Takie w moim stylu
i brzuchol tez piękny okraglutki! Jak zjem sniadanie to zrobię zdjęcie swojego "olbrzyma". Jeżeli masz sporo wód to musisz przywyknąć do dużego brzuchola. U mnie w pierwszej ciąży było mało wód i mały brzuch. Ale na patologii musiałam odlezec swoje. Wiec coś za coś. Poza tym jak leżałam na oddziale przedporodowym to się mnie pytali co ja tu robię w 6 miesiącu
a sąsiadki z sali obok z dużą ilością wód podczas KTG zawsze szukali do posłuchania drugiego bliźniaka
choć to ciaza pojedyncza byla. Najlepiej więc byliby mieć wszystko idealnie. Ale jak wiadomo- ideałów nie ma
-
Justyna Sz wrote:Lokokoko dzięki poprawiłaś mi humor:*:*:* jak ma się dola to warto zajrzeć na forum:) tu zawsze jakoś potraficie pocieszyć:)ostatnio dopadła mnie chandra, oby wszystko minęło i wróciło mi dobre samopoczucie, bo na razie wszystko widzę w czarnych barwach... och te zmiany nastrojów...
Justyna Sz, misKolorowy, lis87, kasieniaczek, Omon lubią tę wiadomość
-
Nutelka, przepraszam, że pomyliłam wpisy no ale chciałam dobrze.
Jak będziesz miała to pamiętaj o linku na priv dla mniechętnie obejrzę choć wiesz, że mi się mocno nie spieszy
do 7.12 mogę poczekać
Donia Ty tu nie strasz z małą ilością wód przy mneijszym brzuchuJa tam mam nadzieję, że wód mam dość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 09:19
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
karolynwlasnie mam tego kallaxa z ikea i komode iszafe z ikea. Mozesz wstwic zdjecie pokoiku twojego przedszkolaka
jakie masz kolory pudelek w regale kallax??
Dobia zrób zdjęcie swojego olbrzyma:)ciekawa jestem jak z tymi moimi wodami, bo mam na najwyższej granicy:( w sobotę mam usg to się podpytam co i jak
aniolkowa mama a ja ci zabieram ten śliczny brzuszek... a oddam swój w zamian:)tylko zawartość pozostawięaniołkowa mama, Aga1991 lubią tę wiadomość
-
Idziemy dziś do domu krążek będę mieć zakładany u mojego lekarza prowadzącego
Niebieskaa, aniołkowa mama, Justyna Sz, Donia12, karolyn, Korcia, Aga1991, sunshine, Milka1991, Jastin76, misKolorowy, Kjopa3, lis87, Taśka22, IGA.G, Jagah, kasieniaczek, sy__la lubią tę wiadomość
-
Ah doskonale Was rozumie jeżeli chodzi o te humorki. Mnie odpadają na wieczór. Coś chce,ale sama nie wiem co... Marudze i generalnie po tym zachowuje się znowu jak wariatka wszystko mnie bawi itp itd
Justynka ciesze się! Bo serio super wyglądasz
U mnie dalej ubrania w rozmiarze 34mieszczą się w wszystkie przed ciążowe
ale to tylko kwestia czasu. Moja mama w dwóch ciazach miała mikroskopijne brzuszek, a w trzech prze ogromny. Nie ma reguły
jaki będzie to będzie. Grunt żeby lokator miał się dobrze
Justyna Sz, kasieniaczek lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lis87, przepiekne te rzeczy! cud miod i orzeszki. Slicznie wykonane. Ja w ramach dobrych badan zamowilam Mariance jej pierwszego pluszaka.
http://basniowydom.pl/
Babeczka szyje istne cuda, zerknijcie dziewczyny, bo to moze tez byc swietny prezent gwiazdkowy dla kogos. Jak dostane fotke mojego pluszaka to tez tutaj wstawie.Justyna Sz, lis87, Jagah lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Lokokoko to masz sporo rodzeństwa:) ale Ci fajnie... ja mam tylko jedna siostrę i chciałabym mieć jeszcze z dwójkę, trojkę:)zawsze jest weselej i więcej osób do odwiedzania:)
Niebieskaa piękne te pluszaki. podoba mi sie myszka w miętowej sukieneczce. Wszystkie pluszaki ręcznie robione maja w sobie urok...Niebieskaa lubi tę wiadomość