Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieskaa wrote:Dziewczynki, kiedys Wam pisalam, ze za drugie badanie polowkowe zamowilam dla Chrupki sarenke z "basniowy dom". Ktoras z Was okreslila maskotki jak z horroru:P hahaha...ale powiem Wam, ze sarenka skradla moje serce od pierwszych chwil. Sarenka juz jest gotowa i leci w paczce do mnie:) moja jest ta wieksza, bo prosilam o uszycie wiekszej sarenki niz jest dostepna w sklepie.
Niebieskaa lubi tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Jagah brzuszek masz jak u mnie
Ja swój zauważam tylko jak założę przylegającą bokserkę, ale jak założę leginsy to już w lustrze nic nie widać
Fryzjera mam w środęFryzjerka to moja koleżanka z dzieciństwa, ciekawe czy wypatrzy brzuszek - wątpię
Jak jej powiem, że jestem w 6 miesiącu to pewnie zbiorę od niej opieprz, że się nie chwaliłam
Reni jaka śliczna piłeczkaTeż już taką chcę
Pro po zabawek, to moja koleżanka z grupy otworzyła sklep na fb - My Little Suzan i pisała, że ma dojścia do tanich zabawek, nie znam szczegółów, ale planują spory asortyment. Z tego co mają teraz na fb to ja jeszcze nic sobie nie wypatrzyłam, ale może którejś z Was się przydaZ czasem się więcej rzeczy tam pojawi.
Reni1982, Jagah lubią tę wiadomość
-
Omon
Ja chcialam kupic taki ochraniacz na materac taki oddychajacy na wierzchu ma material cos jak frotte. Ale na to poloze jeszcze przescieradlo.
Sa tez ochraniacze typu ceratka co je wystarczy wytrzec ale ja za takim nie jestem bo to sie zaparzyc mozna. -
Swoją drogą fajne to kosiniakowe, nie wiedziałam do końca co to. Dziewczyny, które się łapią czyli:
studentki, osób pracujące na umowy o dzieło, ubezpieczone w KRUS czy poszukuje pracy (bezrobotne), nie zapomnijcie o tymCórcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
TAśka z PZU to jest tak, że zależy który wariant wybierzesz, oraz tego gdzie pracujesz. U mnie mamy obydwoje wykupione, ale całkiem inne warianty dawały nasze miejsca pracy i tym sposobem ja dostanę za urodzenie dziecka 2000 a mój prawie dwa razy tyle
-
Cześć byłam z młodym u lekarza. Wyskoczyła mu jakaś wysypka. Lekarka mówiła ze to 0ewn8e jakiś wirus. Mam nadzieje ze na mnie nie przejdzie. Do tego dzwoniła szwagierka z poinformować ze teściowa jest w szpitalu. Nie wiem czy mój mąż nie weźmie wolnego 8 nie pojedzie na Podkarpacie. Tydzień temu teściowa u nas była i wszystko było ok
https://www.maluchy.pl/sl-72637.png
-
Grrr... no jestem zła. U mnie taki system, że wyniki badań dostaje lekarz. No i miał zadzwonić jakby coś było nie tak. Dostałam rachunek z którego wynika, że na moim moczu musieli zrobić wiele testów tzn. że pierwsszy test przesiewowy nie był negatywny.
Kordonku, proszę pociesz mnie, ze to nie zawsze oznacza, że musiało wyjść coś złego...? Może moja luteina, którą wtedy jeszcze przyjmowałam im tam pływała i z tego zrobili posiew? Jak myślisz? Też pracowałam w labie ale krótko, dawno i tylko na krwi
Lekarz dziś nie przyjmuje, tak bym zadzwoniła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 14:20
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
A ja właśnie przewertowałam internet żeby się zorientować co i czy w ogóle mi się należy i będę wnioskować jako już osoba bezrobotna o: kosiniakowe, zasiłek dla bezrobotnych i becikowe. Wszystko by się przydało, zobaczymy czy wyjdzie
A papierów, urzędów, hoho, nie wiem jak to ogarnę z malutką w domu, najwyżej mąż będzie latał i załatwiał...Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
aniołkowa mama wrote:Grrr... no jestem zła. U mnie taki system, że wyniki badań dostaje lekarz. No i miał zadzwonić jakby coś było nie tak. Dostałam rachunek z którego wynika, że na moim moczu musieli zrobić wiele testów tzn. że pierwsszy test przesiewowy nie był negatywny.
Kordonku, proszę pociesz mnie, ze to nie zawsze oznacza, że musiało wyjść coś złego...? Może moja luteina, którą wtedy jeszcze przyjmowałam im tam pływała i z tego zrobili posiew? Jak myślisz? Też pracowałam w labie ale krótko, dawno i tylko na krwi
Lekarz dziś nie przyjmuje, tak bym zadzwoniła... -
Reni1982 wrote:Dziewczyny nie pamiętam która z Was pisała, że maluje sobie brwi bo sama ma jasne...
Mam pytanie-czego używacie do brwi ?
Ja do tej pory miałam z Oriflame..ale dawno straciło ważność...
Polecicie coś co w miarę się trzyma?
Nie mam czasu nawet was nadrobić
ja używam z aliexpress
https://pl.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Professional-Eye-Brow-Makeup-Eyebrow-Powder-Shadow-Eyebrow-Wax-Palette-Brush/32351709684.html?spm=2114.13010208.99999999.350.E3S4Tl&detailNewVersion=&categoryId=200001132Reni1982 lubi tę wiadomość
-
koniczynkaa wrote:Iga z tej samem próbki zrobili to i to? i w jednym wyszły bakterie a w drugim jałowy? Wydaje mi sie to niemożliwe.
edit:na necie znalazłam, że posiew wykonuje się aby zidentyfikować baterie i drożdżaki wykryte w zwykłym badaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 14:31
-
nick nieaktualnyMisiu2017 wrote:Nikt nic nie doradzi na ból zoładka ?
Misiu Mnie często boli żołądek bo mała tak mnie tam kopie , tak ogólnie to tylko raz tak na prawdę rozbolał mnie żołądek , a że ja strachajło więc nic nie wzięłam jakoś samo minęło , wczesniej brałam krople żołądkowe , a tak w czasie ciąży to nie wiem co można bezpiecznie wziąść , mięta to jest dobra na ból brzucha .Misiu2017 lubi tę wiadomość