Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagah - nie martwię się bo tez myślę, że gdyby było coś nie tak to powiedziałaby mi jedna albo druga lekarka
ale wolałabym wiedzieć
Wkurzyłam się. Własnie wyciągnęłam biszkopt, zaczekałam aż przestygnie, miałam go rozkroić na 3 i zawsze robiłam to elegancko nitką a teraz wszystko się rozpadłoNitka nie chciała iść, nie wiem czy zły przepis, czy biszkopt nie przestygł całkowicie i trzymał od środka? Ehh.. żeby go nie zmarnować musiałam rozkroić na dwa ale wygląda strasznie, taki poszarpany ;( zamiast dwóch warstw jabłek i budyniu dam po jednej grubszej, no bo co robić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 18:50
Najbliższa wizyta 15.03
-
Teściowie wrócili ze zwiadu wózkowego dla nas.
Biorąc pod uwagę kryteria na jakich nam zależało wybrali Milukids i Coletto Florino. Jakieś opinie? Teraz tylko pytanie co wybrać. Ale już zostały tylko 2. Ufff
Przy okacji uwaga! w większości sklepów jeśli nie ma koloru na którym Wam zależy to czas oczekiwania to nawet 6-8 tygodni.Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Skoro aktualizujecie brzuszki to i ja się wproszę. Mówią, że czarny wyszczupla, ale nie w tym przypadku
zdjęcie słabe bo z telefonu, przy słabym świetle, no ale..
Jagah, sallvie, She Wolf, IGA.G, ilae, Milka1991, Taśka22, Lokokoko, agadana, Donia12, Szczęśliwa Mamusia, Kjopa3, Antonelka, Justyna Sz, sunshine, Omon, Aga1991 lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Kordonku ale ogromny brzuszek !!Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Z ktorej strony on lichy :o Mój mi się wydaje ogromny a Twój jest tyle większy
Mi wszyscy mówią np. "Ja to taki miałam w 8 miesiącu" albo "Moja ... To taki miała w 7 miesiącu" haha a my w piątek dopiero zaczniemy 6-sty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 19:36
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
aniolkowa mama- obejrzalam dwa wozki i sa bardzooo do siebie zblizone, wage maja prawie taka sama. Jedyne co sie dopatrzylam to roznica w podnozku, Coletto ma zaokraglony, a MiluKids jest szerszy w formie kwadratu. No i na pierwszy rzut oka, MiluKids ma latwiejszy dostep do kosza na zakupy
Zapytaj tesciow, ktory latwiej sie prowadzil, bo nie ma wielkich roznic w wygladzie
Rozowy Kordonek- no, teraz widocznie zaokraglony brzuszek jak i pupaTrzymasz forme
-
Jagah wrote:Rozowy Kordonek- no, teraz widocznie zaokraglony brzuszek jak i pupa
Trzymasz forme
No na tyłek tez musiałam coś sadła odłożyć żeby mnie do przodu nie pociągnęło
Sallvie - a ja się cieszyłam, ze na zdjęciu wyszedł taki mały hehe.. a tak serio to zauważyłam, że zrobił się bardziej szpiczasty, taki stożkowy i przez to chyba też sprawia wrażenie takiego dużego bo mocno wystajeWcześniej był bardziej okrągły. No i piersi nieproporcjonalnie małe to i brzuch przy nich wielki
Myślę, że gdybym nałożyła Twoje miseczki to wyglądałoby to bardziej proporcjonalnie
Najbliższa wizyta 15.03
-
Ale i tak pieknie wygladasz
Taki wyjątkowy miesiąc bo każdej z nas na prawdę ciąża służy
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Kordonek czy ja tam z tyłu widzę na stole jakieś ciasteczka ??
Przypuszczam że Twoja mama zaraz by mnie zaczęła dokarmiac
Zacny masz brzuszek
Angelika no witamy z powrotem na pokładzie. Co to za przerwa ? Już kilka dziewczyn się martwiło o Ciebie. Co słychać ?
Jutro Mikołaj ! Aaa boję się że zjem wszystko co dostanę, o ile dostanęilae lubi tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:Kordonek czy ja tam z tyłu widzę na stole jakieś ciasteczka ??
Zastanawiałam się, której łakome oko wypatrzy je jako pierwszeNa półce w tle są jeszcze chrupki kukurydziane hehe.. myślę, że to wiele tłumaczy
ilae, Milka1991, Lokokoko lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Lokokoko - ja naprawdę nie wiem gdzie trzymasz tego dzidziusia
Nawet wchodzisz w normalne spodnie! Zazdroszczę Ci tego, że długo będziesz mogła spać w ulubionych pozycjach i nie będziesz mieć problemu z wiązaniem butów
Reni ale znowu miałaś skurcze czy dostałaś magnez zapobiegawczo?Najbliższa wizyta 15.03
-
Jagah, dzięki. Jeszcze utrudniam sobie życie bo... do łask wrócił też Anex. Więc teraz mam do wyboru Coletto Florino, Milukids i Anex.
Co do kolorów będziemy wybierać z dostępnych w sklepie bo nie mamy dużo czasu na czekanie.
Dziewczyny:
Kandydat numer 1:
http://www.coletto.pl/produkt/51/florino-classic
Kandydat numer 2:
http://www.milukids.pl/oferta/1/starlet
Kandydat numer 3:
http://anexbaby.com/en/sport#3
:D Męczę i męczę i to jako jedna z pierwszych z wyborem wózka. Wiem
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]