Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nic nie wiem o lozysku25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Venice mnie podobaja sie trzy kolory:
- szary
- granatowy
- caly czarny.
Chyba zdecyduje sie na caly czarny i bede urozmaicala kolorwymi kocykami - juz mam szary, rozowy, granatowy i kolorowy z pink no more plus zamowilam minky rozowy w jednorozce.
Na lato dokupienta budke-oslone przeciwsloneczna - szarym kolorze - ona taka popielata jest.
Moj m niby w nosie ma kolor wozka ale jest za czarnym.
Wozek zamowie po nowym roku - pewnie pod koniec stycznia wiec moze cos z nowej limitowanej edycji sie trafi ciekawego7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Niebieskaa wrote:Zerknelam na nasza liste dzieciakow i przewazaja chlopcy...czy to przypadek czy taka jest ogolna prawidlowosc w ostatnich latach? w gronie znajomych tez wiekszosc chlopcow.
Taki jest trend z ostatnich kilku lat. Generalnie rodzi się więcej chłopców niż dziewczynek
* * *
Dziewczyny, dyskutowałyście ostatnio o pozycjach do leżenia / spania.
To jest chyba jedna jedyna kwestia z zakresu zaleceń/zakazów, jaką mój lekarz powiedział mi z absolutną stanowczością: że mam nie leżeć i nie spać płasko na plecach. Potem zaczęłam zgłębiać temat, różne opracowania, etc. i właściwie wszędzie się to potwierdzało. Natomiast w kilku miejscach przeczytałam, że jeśli nagle obudzimy się w takiej pozycji w nocy, to nie należy wpadać w panikę. Wiadomo, nie na wszystko ma się wpływ. Po prostu od razu zmieniamy sposób leżenia i już.
Preferowany lewy bok, w drugiej kolejności prawy. Plecy nie. Brzuch - sam się wyeliminował
Przynajmniej ja takie informacje dostałam i przeczytałam.Milka1991, Antonelka, kahaśka lubią tę wiadomość
-
Niebieska, baby bjorn jak za tę cenę to nie dla mnie
Pati, te hybrydowe fajne ale to są już takie konkretne huśtawki wtedy:
http://www.czaszabawy.pl/pl/bright-starts-hybrydowa-hustawka-sahara-60100.html
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
aniołkowa mama wrote:Niebieska, baby bjorn jak za tę cenę to nie dla mnie
Pati, te hybrydowe fajne ale to są już takie konkretne huśtawki wtedy:
http://www.czaszabawy.pl/pl/bright-starts-hybrydowa-hustawka-sahara-60100.html -
Mówisz o tej huśtawce czy babybjorn Pati? Co do huśtawki nie jestem przekonana bo niektóre z Was nawet tutaj mówiły, że te elektroniczne to tak nie bardzo. Na tych bujaczko-leżaczach jak dziecko będzie uderzać nóżkami itp to sam się powinien rozbujać i to dla niego dobre dla rozwoju a huśtawki jak się za czesto używa pewnie, za mocno przyzwyczaja dzieciaczka do bujania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 16:11
Antonelka lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Niebieskaa wrote:Kochane...chwilowe, niezbyt mocne ale odczuwalne klucie w podbrzuszu to normalne ?
Ja juz mam bujaczek:) baby bjørn.
Ja go wlasnie rozwazam - ten lub ten elektroniczny 4moms - trudno je porownywac i sama nie wiem co lepiej.
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Eforts - to szaleństwo dalej trwa
co najlepsze, moja córka też uwielbia te pościelowe skoki
Niebieskaa- a ja tam wierzę, że kalendarz chiński, cykl księżycowy i inne podobne też maja swój ukryty czar i wytłumaczenie płci
Antonelka- nie wiem dlaczego, ale wózek granatowy szybciej wyblaknie latem niż czarnyz kolei mnie urzeka popiel, bo kolor nie jest smutny, bardziej się wyróżnia
Moja gondola będzie grafitowa ze wstawkami pomaranczowymi, muszę ogarnąć foto
eforts lubi tę wiadomość
-
Jagah wrote:Antonelka- nie wiem dlaczego, ale wózek granatowy szybciej wyblaknie latem niż czarny
z kolei mnie urzeka popiel, bo kolor nie jest smutny, bardziej się wyróżnia
Moja gondola będzie grafitowa ze wstawkami pomaranczowymi, muszę ogarnąć foto
Jagah lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny doradzcie czy jest sie czym martwić-rano czulam kilka delikatnych ruchow i do tej pory nic
bylam tylko zna sztbkich zakupach, zrobiłam obiad wiec generalnie sie ruszalam. Brzuch czasem delikatnie boli i mam problemy z oddychaniem troche ale do tej pory synek był bardzo aktywny całe dnie i sama nie wiem co robić. Słodkie u nas nie działa. Martwię sie
(
Filipek - 09.03.17 -
Gakin wlasnie jestem w temacie Bo ogladam filmy na you tube. Podobno na wywolanie ruchow dzidziusia wplywa swiatlo. W sensie przyswiecic latatka na brzuszek. Sposob dwa wypicie zimnej szklanki wody. Sposob try przylozenie czegos zimnego do brzuszka. Czy sie sprawdza-nie wiem. Nie sprawdzałam, tak podobno doradzaja polozne w UK.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Gakin, u mnie bardzo czesto dziala kiedy leze na boku z podlulonymi nogami. Mala sie wtedy ujawnia, bo chyba nie lubi byc scisnieta.
Tez mam czasem ciche dni, to na tym etapie normalne.25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty