Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nic nie wiem o lozysku
25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs
2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Venice mnie podobaja sie trzy kolory:
- szary
- granatowy
- caly czarny.
Chyba zdecyduje sie na caly czarny i bede urozmaicala kolorwymi kocykami - juz mam szary, rozowy, granatowy i kolorowy z pink no more plus zamowilam minky rozowy w jednorozce.
Na lato dokupienta budke-oslone przeciwsloneczna - szarym kolorze - ona taka popielata jest.
Moj m niby w nosie ma kolor wozka ale jest za czarnym.
Wozek zamowie po nowym roku - pewnie pod koniec stycznia wiec moze cos z nowej limitowanej edycji sie trafi ciekawego7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Niebieskaa wrote:Zerknelam na nasza liste dzieciakow i przewazaja chlopcy...czy to przypadek czy taka jest ogolna prawidlowosc w ostatnich latach? w gronie znajomych tez wiekszosc chlopcow.
Taki jest trend z ostatnich kilku lat. Generalnie rodzi się więcej chłopców niż dziewczynek
* * *
Dziewczyny, dyskutowałyście ostatnio o pozycjach do leżenia / spania.
To jest chyba jedna jedyna kwestia z zakresu zaleceń/zakazów, jaką mój lekarz powiedział mi z absolutną stanowczością: że mam nie leżeć i nie spać płasko na plecach. Potem zaczęłam zgłębiać temat, różne opracowania, etc. i właściwie wszędzie się to potwierdzało. Natomiast w kilku miejscach przeczytałam, że jeśli nagle obudzimy się w takiej pozycji w nocy, to nie należy wpadać w panikę. Wiadomo, nie na wszystko ma się wpływ. Po prostu od razu zmieniamy sposób leżenia i już.
Preferowany lewy bok, w drugiej kolejności prawy. Plecy nie. Brzuch - sam się wyeliminował
Przynajmniej ja takie informacje dostałam i przeczytałam.
Milka1991, Antonelka, kahaśka lubią tę wiadomość
-
Niebieska, baby bjorn jak za tę cenę to nie dla mnie

Pati, te hybrydowe fajne ale to są już takie konkretne huśtawki wtedy:
http://www.czaszabawy.pl/pl/bright-starts-hybrydowa-hustawka-sahara-60100.html
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Moja kolezanka indentyczny kupila uzywany za 150zl.aniołkowa mama wrote:Niebieska, baby bjorn jak za tę cenę to nie dla mnie

Pati, te hybrydowe fajne ale to są już takie konkretne huśtawki wtedy:
http://www.czaszabawy.pl/pl/bright-starts-hybrydowa-hustawka-sahara-60100.html -
Mówisz o tej huśtawce czy babybjorn Pati? Co do huśtawki nie jestem przekonana bo niektóre z Was nawet tutaj mówiły, że te elektroniczne to tak nie bardzo. Na tych bujaczko-leżaczach jak dziecko będzie uderzać nóżkami itp to sam się powinien rozbujać i to dla niego dobre dla rozwoju a huśtawki jak się za czesto używa pewnie, za mocno przyzwyczaja dzieciaczka do bujania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 16:11
Antonelka lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Niebieskaa wrote:Kochane...chwilowe, niezbyt mocne ale odczuwalne klucie w podbrzuszu to normalne ?
Ja juz mam bujaczek:) baby bjørn.
Ja go wlasnie rozwazam - ten lub ten elektroniczny 4moms - trudno je porownywac i sama nie wiem co lepiej.
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Eforts - to szaleństwo dalej trwa
co najlepsze, moja córka też uwielbia te pościelowe skoki 
Niebieskaa- a ja tam wierzę, że kalendarz chiński, cykl księżycowy i inne podobne też maja swój ukryty czar i wytłumaczenie płci
Antonelka- nie wiem dlaczego, ale wózek granatowy szybciej wyblaknie latem niż czarny
z kolei mnie urzeka popiel, bo kolor nie jest smutny, bardziej się wyróżnia
Moja gondola będzie grafitowa ze wstawkami pomaranczowymi, muszę ogarnąć foto
eforts lubi tę wiadomość

-
Ja mam granatową gondolę z zewnątrz i pomimio, że funkcjonowała całe lato na słońcu nic nie wyblakło. A kupiłam wózek używany i nie miał żadnych odbarwień. Myślę, że to zależy od jakości użytego materiału a nie od koloruJagah wrote:Antonelka- nie wiem dlaczego, ale wózek granatowy szybciej wyblaknie latem niż czarny
z kolei mnie urzeka popiel, bo kolor nie jest smutny, bardziej się wyróżnia
Moja gondola będzie grafitowa ze wstawkami pomaranczowymi, muszę ogarnąć foto 
Jagah lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny doradzcie czy jest sie czym martwić-rano czulam kilka delikatnych ruchow i do tej pory nic
bylam tylko zna sztbkich zakupach, zrobiłam obiad wiec generalnie sie ruszalam. Brzuch czasem delikatnie boli i mam problemy z oddychaniem troche ale do tej pory synek był bardzo aktywny całe dnie i sama nie wiem co robić. Słodkie u nas nie działa. Martwię sie
(
Filipek - 09.03.17
-
Gakin wlasnie jestem w temacie Bo ogladam filmy na you tube. Podobno na wywolanie ruchow dzidziusia wplywa swiatlo. W sensie przyswiecic latatka na brzuszek. Sposob dwa wypicie zimnej szklanki wody. Sposob try przylozenie czegos zimnego do brzuszka. Czy sie sprawdza-nie wiem. Nie sprawdzałam, tak podobno doradzaja polozne w UK.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

[
-
Gakin, u mnie bardzo czesto dziala kiedy leze na boku z podlulonymi nogami. Mala sie wtedy ujawnia, bo chyba nie lubi byc scisnieta.
Tez mam czasem ciche dni, to na tym etapie normalne.25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs
2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty