Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Musicie byc znajomymi z ROBOTKA
bo ona założyła ta tajna grupę i moze was do niej zaprosić. Najlepiej na priv wyślijcie jej imię i nazwisko ona was odnajdzie i zaprosi lub poda swoja dane żebyście ja znalazły
Agusiek89, CzaryMary, Ida, Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki:)
Melduję, że będę żyć póki co. Mój potwór pod pachą okazał się być naczyniako-włókniako-brodawczakiem. Skomplikowany twór, ale łagodny na szczęście. Kamień z serca.
Jutro idę z Arturkiem na szczepienie, ale z rotawirusem na razie się wstrzymałam, bo dużo ulewa. Nie wiem, kiedy to się skończy ale może jeszcze zdążę.Co myślicie?
Arturek waży już ponad 5 kg i jest już długaśny:) Może jutro dowiem się szczegółów.
Mam się w coś uzbroić po szczepieniu? Powinnam się spodziewać jakiejś gorączki itp. u dzidzi?mantissa, CzaryMary, Aguś86, Fasia, liwi, mf, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ja też dziś na zmianę prasowałam po 3 tetry, karmiłam żarłoka, wsadzałam smoka, lulałam i tak przez 2 godziny. Zbuntował się Arturek i nie chciał zasnąć, tylko buczał. Swoją drogą ile można jeść mleczka
Apropo jedzenia. Ciągle mam ochotę na słodycze, a boję się przytyć. Może za mało jem normalnych posiłków, albo mi czegoś brakuje. Nie wiem. Też Was tak ciągnie do słodkiego? -
A jeszcze wrócę do tematu wysypki. Arturek miał szorstką skórę i dużo czerwonych krostek z białą kropką na buzi. Zamiast kremu specjalnego kupiłam z EMOLIUM KREM TRÓJAKTYWNY. Jest silniejszy w działaniu, bo dodatkowo działa przeciwbakteryjnie. Po 3 dniach malusi ma prawie gładką buźkę i tylko jednego pryszczyka na brodzie.
Mogę szczerze polecić. 28zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 20:19
Fasia, lysinka, mantissa, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Czy po szczepieniu można małego wykąpać ??
Nie wiem, czy można ale ja wykąpałam. Mała uwielbia się kąpać i to ją relaksuje, w przychodni nic nie mówili.
Haneczka ja też nie mogę opędzić się od ciasteczek, ale nieszczególnie się opieramFasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Czy po szczepieniu można małego wykąpać ??
Już Hwesta o to pytała.Nie widzę powodu, dla którego miałabyś nie móc.
Dziewczyny, tragedia. Omegamedy juz chyba nie będą takie tanie w Rossmanie. Wziełam dziś z półki + jeszcze jakieś drobiazgi a babka przy kasie do mnie 69 zł. Ja wielkie oczy, bo kupiłam tylko tabletki i saszetki dla kota. Mówi, że tabletki 59,99. To ja mówię, że nie, idziemy na półkę i jak byk 36,99 czy jakoś tak. No to policzyła mi po tej cenie ale zdjęła cenówkę, więc zapewne ostatni raz mi się udało. ; -
nick nieaktualny
-
Cześć, chciałam przywitać się ponieważ pisze po raz pierwszy. Przyjmijcie mnie do siebie. Jestem kwietniowka i do tej pory byłam na innyn forum ale tam grupa rozpadła się po porodzie a u Was widzę życie trwa... podczytuje Was najczęściej podczas nocnego karmienia... jesteście dla mnie źródłem informacji... od szczepień po espumisan
hwesta, Fasia, Angela89, Anka1501, Aguś86, Ewelcia, Eweliśka, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość