Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje... Kilka słów o mnie. moja córeczka urodziła się 30.03 a termin miałam na 01.04. porod cc. teraz mamy problem z tą wysypka na buzi bo już niby zeszła a znów pojawiają się pojedyncze kropki. odstawilam nabiał ale nie wiem czy to pomaga. poza tym mamy problem z brzuszkiem i podaje espumisan.
-
nie udało mi się z karmieniem piersią. bardzo chciałam karmić ale mała w szpitalu za dużo spadła z.wagi i od razu kazali dokarmiac. i tak już zostało. teraz sciagam i podaje moje mleko butelka ale to jest mega uciążliwe i długo trwa... ale najważniejsze malenstwo...
dziewczyny z dieta bezmleczna co jecie ? ją jakoś nie mam pomysłów na proste szybkie dania i ciągle jem ryż z kurczakiem, już mi się to przejadlo. na pewno macie fajne przepisy... -
Cześć Ksawa
Ja nie jem nabiału od tygodnia i wysypka już powoli zanika, ale była dość mocna. Jak zniknie to zacznę cos wprowadzać. Zastanawiam się czy nie zacząć od jajek.
Ja jem różne mięska z ziemniakami czy ryżem, kaszą i warzywami. 2 dni temu miałam spagetti po bolonsku. W przyszłym tygodniu mam w planach ugotować krupnik. Na sniadanie czy kolację jem chleb z szynką lub dzemem. -
mi lekarka powiedziała że przy skazie bialkowej trzeba odstawic wszystko od krowy, czyli mięso też, u nas problem trwa miesiąc już i zjadlam jajecznice a dziś kefirkow wypilam i czekam na efekty...
a napiszcie mi proszę czy na uszach i za uszami Wasze dzieci miały taka jakby skorupke? moja Anielka ma taka szorstka skórę na uszach i za uszami i po tym niby lekarka poznała że to skaza -
Ksawa nie jem wolowiny. Zazwyczaj drob i czasem wieprzowine. Ja za to nabial uwielbiam i tesknie
No nic- musze dadać radę dla dobra dziecka.
Szymonowi na uszkach schodzi skóra, ale tydzien temu u lekarza mial drobne czerwone krostki na policzkach, a uszy miał normalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 22:26