Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny za podtrzymanie na duchu .
Dziś w nocy mala dostała moje mleko z zapasu na czarną godzinę i co ? Jeździ jej cos w brzuchu i jest marudna i nie spokojna nawet nie wiem co wtedy jadłam ehs zaraz jeszcze się okaże że w zapasach to ja kąpiel będę mogła sobie zrobić ... -
Angela, ja też Cie bardzo podziwiam za to karmienie. Teraz to już jest duża dziewczyna. Najważniejsze dałaś jej kiedy tego najbardziej potrzebowała.
Anka kurde no, bez sensu z tym Twoim mężem. Ja jestem fochmistrz i już bym się pewnie obraziła.Angela89 lubi tę wiadomość
-
Angela jesteś mega, więc nawet jak Martynka raz dziennie dostanie mm nic się nie stanie
A mi Szymon przez katar pobudzil cycki i mam nadprodukcję. We wtorek i środę chciał pić w dzień co 1, 5h, a od wczoraj znowu co 2, 5-3h i mam efekt- twarde cycki. Były już fajne miękkie, a znowu boląMuszę sobie do ulgi laktatorem trochę odciagac, bo mała malpeczka nie chce jak go częściej przystawie
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Angela wiem co czujesz ja podaje 8 razy moje mleko a w nocy 2 razy bebilon, nie mam zapasu bo ledwo ściągam tyle żeby wystarczylo na jedną porcję. A mój dzień wygląda tak że doje cycka karmie usypiam ledwo zrobię siku albo np ubiore się i już trzeba ściągać bo zaraz pora karmienia
a jeszcze jak mała niespokojna i ściągam z nią na rękach to wyć mi się chce
-
Agus no próbowałam z nim rozmawiać ale on mówi, że przesadzam i nie rozumie o co mi chodzi
normalnie był seks kilka razy dziennie a teraz co?? G..no
Oczywiście focha strzelilam bo juz nic innego nie działa. Jak wróci to niestety będzie spał na kanapie chyba, że dowiem się o co chodzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny