Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Ja jem teraz kebaba co piątek (jesteśmy w Auchanie na zakupach i bierzemy w Dunerku). Nic młodemu nie jest. Muszę raz w tygodniu niezdrowo zjeść bo mi waga za szybko spada
aw niedziele se zjem ooo
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny młodej ciągle zsuwa się rękaw tylko z prawej ręki, czasem odkrywa się ramię patrzyłam w kąpieli niby jest prosta, położna kiedyś mi mówiła że mogła w brzuchu krzywo być i się wyprostuje ale to już długo trwa,czy u ortopedy się to zgłasza czy neurologa?
-
nick nieaktualny
-
U nas tak samo coraz mniej mleka.. Ledwo odciągne 100ml.. Po tym antybiotyku mam mniej mleka. W nocy daje enfamil i w dzien 2 razy tez musze dokarmiac ja bo mojego nir starcza..
Jak bylam na usg bioderek z mala i pewna kobieta karmila piersią dziecko a mi az świeczki w oczach stanely i serduszko zakulo.. Dostawiam mala zeby mi kanaliki przepchala ale dupaa ryk ryk.
-
Eweliśka wrote:Dziewczyny młodej ciągle zsuwa się rękaw tylko z prawej ręki, czasem odkrywa się ramię patrzyłam w kąpieli niby jest prosta, położna kiedyś mi mówiła że mogła w brzuchu krzywo być i się wyprostuje ale to już długo trwa,czy u ortopedy się to zgłasza czy neurologa?
Najlepiej niech zobaczy pediatra, ewentualnie on da skierowanie gdzieś dalej.Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Skąd wiecie, że dziecko się nie najada z piersi ?
Ja stwierdziłam po tym jak mała śpi. Po butelce jak wypije swoja ilość to śpi 3 godziny jak zje mniej to budzi się szybciej. Tak samo było jak ją przykładałam do piersi. I jeszcze dawałam jej butelkę po jak zjadała jeszcze butle to wiedziałam że nie zjadła z cyca za dużo. Niestety dlatego również się nie karmimy bo się mała wkurza bo nie chce jej się ssać. -
mimka tata kiepsko, on z natury uparty, a sie wkurza ze go boli, zmienili mu leki to sie wkurza ze nie dzialaja tak jak on chce on uwaza ze jak bierze leki to ma " nie bolec " i juz nie rozumie ze to nie przeziebienie....