X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne kwietniówki 2018
Odpowiedz

kwietniówki 2018

Oceń ten wątek:
  • optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia i Oll - witajcie :):)

Oll na kiedy termin?

• NysiaMisia Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ! :) :)

NysiaMisia pozdrawia z terminem - 04.04.2018 r . ! <3

15 testów ciążowych i 20 owulacyjnych :P - Każdy pozytywny od kilku dni ! <3

cb7wflw1vorclz8h.png
    961lqps6i1qz5ant.png
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)
    Muszę napisać na Waszym wątku bo po prostu czuję setyment do miesiąca Kwiecień. Jestem Kwietnowka 2017. Jednak mój synek uparł się,ze chce być z Maja i na świat przyszedł 01.05.2017:) a termin wg Belly i z om miałam na 28.04:)

Życzę wam cudownego czasu ciąży. Czasem tęsknię za tym pięknym stanem :) trzymam mocno kciuki za Was i za Wasze najwieksze skarby,ktorw macie pod swym sercem :) naprawdę nie czulam nigdy większej i bardziej zarliwej miłości niż do mojego synka.
    Całuję :*

NysiaMisia lubi tę wiadomość

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • monika.s.89 Debiutantka

Wysłany: 28 listopada 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie kwietniówki zapraszamy do grupy na Facebooku https://www.facebook.com/groups/kwietniowe.mamy.2018. Na fejsie są lepsze powiadomienia o nowych wpisach i grupowy czat ;) Grupa bez reklam i sprzedaży. Tylko wsparcie i zrozumienie innych kwietniowych mam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 21:19

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ