X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne kwietniówki 2018
Odpowiedz

kwietniówki 2018

Oceń ten wątek:
  • optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia i Oll - witajcie :):)

Oll na kiedy termin?

• NysiaMisia Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ! :) :)

NysiaMisia pozdrawia z terminem - 04.04.2018 r . ! <3

15 testów ciążowych i 20 owulacyjnych :P - Każdy pozytywny od kilku dni ! <3

cb7wflw1vorclz8h.png
    961lqps6i1qz5ant.png
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)
    Muszę napisać na Waszym wątku bo po prostu czuję setyment do miesiąca Kwiecień. Jestem Kwietnowka 2017. Jednak mój synek uparł się,ze chce być z Maja i na świat przyszedł 01.05.2017:) a termin wg Belly i z om miałam na 28.04:)

Życzę wam cudownego czasu ciąży. Czasem tęsknię za tym pięknym stanem :) trzymam mocno kciuki za Was i za Wasze najwieksze skarby,ktorw macie pod swym sercem :) naprawdę nie czulam nigdy większej i bardziej zarliwej miłości niż do mojego synka.
    Całuję :*

NysiaMisia lubi tę wiadomość

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • monika.s.89 Debiutantka

Wysłany: 28 listopada 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie kwietniówki zapraszamy do grupy na Facebooku https://www.facebook.com/groups/kwietniowe.mamy.2018. Na fejsie są lepsze powiadomienia o nowych wpisach i grupowy czat ;) Grupa bez reklam i sprzedaży. Tylko wsparcie i zrozumienie innych kwietniowych mam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 21:19

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ