Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpisuje się pierwsza
Mam poronienie za sobą (we wrześniu), i w 1 cyklu po poronieniu udalo mi sie zajsc w ciaze.
Moj termin wg owulacji przypada na 7 lipca
Czekam na Was kobitki
Dopisujcie się
EwaT 1 lipca
mindusia 2 lipca CHŁOPIEC
Margotka87 2 lipca
lipcowa-mama 3 lipca
ona0000 4 lipca CHŁOPIEC
aNiLewe 4 lipca, CHŁOPIEC
CherryLady 4 lipca, CHŁOPIEC
mama_z_groszkiem 5 lipca, DZIEWCZYNKA
KARINA85 6 lipca
ewelina84 6 lipca, DZIEWCZYNKA
lolka83 7 lipca, DZIEWCZYNKA
Emilka WSK 7 lipca
m.krzyk 8 lipca CHŁOPIEC
maggda 8 lipca
aneta0987 8 lipca
zielona_kropeczka 8 lipca - dwa serduszka DZIEWCZYNKA i CHŁOPIEC
maja89waw 9 lipca DZIEWCZYNKA
Ninusa 10 lipca
madzia84 10 lipca
Zemraa 11 lipca
aneczkaaa1985 11 lipca
Aniulka 11 lipca
weronika86 12 lipca [*]
Amelia 12 lipca
xAliceex 11 lipca, DZIEWCZYNKA
AngelQa 12 lipca, DZIEWCZYNKA
maxi 13 lipca
aneczkaaa1985 13 lipca
Kunita 14 lipca, CHŁOPIEC
Paulina23 14 lipca, CHŁOPIEC
Gośśśka 15 lipca - dwa serduszka
Mona 15 lipca, CHŁOPIEC
Plumb80 17 lipca, CHŁOPIEC
FeliceGatto 18 lipca
Frelka 19 lipca
slonce89 20 lipca
Paula_29 21 lipca, DZIEWCZYNKA
siodemka 21 lipca
KaroLinka 21 lipca
ecencia 21 lipca, DZIEWCZYNKA
Camilia 25 lipca, DZIEWCZYNKA
marti34 26 lipca [*]
maja35 26 lipca
Iwo ?? CHŁOPIEC
misia_k1 CHŁOPIEC
zabuszka CHŁOPIEC
Karola:) DZIEWCZYNKAWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 18:58
kaarolaa, Agusia2312, marta32, maxi, agagita, karusia, mikulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaarola mocno trzymam kciuki żebys do nas dołączyła;) ja chyba tez jak wszystko dobrze pójdzie bede lipcową mamusia;) Bo na zdjeciu z usg mam na 7 lipiec wstepnie, ale keraz jeszcze nic o terminie nie wspominał zreszta nie nakrecam sie . Bo sie boje;)
kaarolaa, aNiLewe lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualnyja tez sie nie nakrecam, ale juz tyle czasu czekam, ze teraz kazda koncowka cyklu to dla mnie takie nerwy sa...
Agusia Ty chociaz juz w ciazy jestes, a ja nadal nie wiadomo i raz jestem optymistycznie nastawiona, zeby zaraz po 5 minutach zwatpic ze cos tam rosnie... -
kaarolaa wrote:ja tez sie nie nakrecam, ale juz tyle czasu czekam, ze teraz kazda koncowka cyklu to dla mnie takie nerwy sa...
Agusia Ty chociaz juz w ciazy jestes, a ja nadal nie wiadomo i raz jestem optymistycznie nastawiona, zeby zaraz po 5 minutach zwatpic ze cos tam rosnie...
piękny masz wykres! trzymam mocno kciuki u jutro dopisuje Cie do listykaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim lista szybko się powiększa.
Ja spać nie mogę, nie wiem czy to kolejny objaw ciąży, ale zawsze spalam dobrze. Bylam w 30.10 na becie, wynik 734 mlU/ml, drugą dopiero w poniedziałek 04.11 bo przez święto wszystko zamknięte. U mnie rodzina już wie, a jak jest u Was?aNiLewe lubi tę wiadomość
-
U mnie wie maz i najbliższa koleżanka ale to z przypadku bardziej aniżeli chciałam powiedzieć. Siostrze powiem po 1usg a rodzicom na święta jak będziemy im życzenia składać już od naszej trójki. Akurat będziemy wchodzić w drugi trymestr.
Jakies objawy? U mnie dzis okropne mdlosci także woda z cytrynka non stop.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 17:43
-
U nas narazie nikt nie wiem oprócz mojej mamy bo z nią mieszkamy i ciezko jest ukryć Wiecie co w czwartek byłam cały dzien na nogach i wieczorem bolał mnie kręgosłup u dołu po prawej stronie taki ciągnący ból w dół przy poruszaniu. I chyba za duzo sie napracowałam ale już w piątek odpoczywałam i nie bolało ale sie przestraszyłam. Zreszta póki nie minie I trymestr to bede chodzić jak na szpilkach Dmuchac i chucać na maleństwo~![/url]
[/url]