Lipcowe mamusie 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
CarmeLatte93 wrote:Hej dziewczyny,
I ja się nieśmiało przywitam.termin z ovu pokazuje mi na 4 lipca. Też jestem po kilku poronieniach i ogólnie ciężko było mi zajść w ciążę. Kiedy test był pozytywny byłam w szoku i bardzo się ucieszyłam. Niestety że względu na nasze przejścia bardzo boimy się jeszcze cieszyć. Pierwsza wizytę mam 17 listopada. Bardzo się martwię i niecierpliwie czekam. Od 2 dni boli mnie podbrzusze jak na okres, okropnie mnie to martwi. Może to nie jest jakiś ogromny ból i nie trwa cały czas ale jednak. Zastanawiam się czy by w przyszłym tygodniu nie pójść z tym do lekarza. Czy któraś z Was też może tak ma?
Hej witaj przede wszystkim
Też słyszałam że takie pobolewania są normalne mnie też męczą przyznam szczerze
Ale jeśli się martwisz to ja bym poszła na Twoim miejscu do lekarza chociażby dla uspokojeniaEwe87 lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziękuję Wam wszystkim naprawdę mnie pocieszyłyście i uspokoiłyście. Jeszcze sobie w markecie kupiłam test I zaraz na niego nasiusiam 😂 tak się zastanawiam Was też tak uspokajają pozytywne testy? Wiem że to nielogiczne, ale ale jakiś wtedy czuje się pewniej. Z lekarzem poczekam w takim razie do terminu w sumie to wiem że w niczym by mi nie pomógł bo nie ma takiego środka. Już teraz jestem obstawiona lekami i nic więcej się nie wymyśli.a tak jak pójdę później to zobaczę już serduszko i będę dużo spokojniejsza
Duzaa, Justaaa lubią tę wiadomość
-
Część dziewczyny, chciałam się przywitać. To moja czwarta ciąża w domu mam dwulatka.
Według okresu termin mi wylicza na 5.07 ale przez późna owulację według moich wyliczeń T.P. wypada na 14.07.
Życzę wszystkim spokojnych odnoszonych ciążJustaaa, Lolita, Duzaa lubią tę wiadomość
-
Witam nowe osoby !
Co do pobolewania podbrzusza to u mnie to samo. Boli po trochu prawie cały czas
Byłam dzisiaj u gina. No i ostatecznie będę brała 2 razy dziennie luteinę i 2 tabletki acardu (w sumie nie pamietam czy na raz 2 tabletki czy 2 razy dziennie, brawo ja🙈).
Dmuchany na zimne.
Na USG był widoczny pęcherzyk 3,9mm😍
14.11 kolejne USG ✊Ann.... lubi tę wiadomość
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
QUOTE=Ann....]Część dziewczyny, chciałam się przywitać. To moja czwarta ciąża w domu mam dwulatka.
Według okresu termin mi wylicza na 5.07 ale przez późna owulację według moich wyliczeń T.P. wypada na 14.07.
Życzę wszystkim spokojnych odnoszonych ciąż[/QUOTE]
witaj 🙂 gratulacje. Ja też miałam pozna owulację, ciekawa jestem jak lekarz wyznaczy termin, chociaż wydaje mi się że ovu bierze to pod uwagę bo mi internetowe wyliczają termin na koniec czerwca, a ovu właśnie na 4.07.
Justaaa wrote:Witam nowe osoby !
Co do pobolewania podbrzusza to u mnie to samo. Boli po trochu prawie cały czas
Byłam dzisiaj u gina. No i ostatecznie będę brała 2 razy dziennie luteinę i 2 tabletki acardu (w sumie nie pamietam czy na raz 2 tabletki czy 2 razy dziennie, brawo ja🙈).
Dmuchany na zimne.
Na USG był widoczny pęcherzyk 3,9mm😍
14.11 kolejne USG ✊
Justaaa lubi tę wiadomość
-
Lolita wrote:910608 jak Twoja beta?
Dziękuję za pamięć! Z nerwów aż tu nie zaglądałam. Jest przyrost 110% Jestem spokojniejsza, bo zbadałam też progesteron i wydaje się, że wszystko OK
Ann, super, że do nas dołączyłaś!
Justaaa, wspaniale! Do kolejnej wizyty tylko/aż 10 dni! Teraz tylko uzbroić się w cierpliwość zostałoLolita, Justaaa lubią tę wiadomość
-
Witam i ja nieśmiało, ostatnia @ 27.09. Mam 2 córeczki 10 lat i 5 lat. Za sobą jeden biochem i w tamtym roku poronienie zatrzymane w 10tc. Pierwszy raz w dniu spodziewanej @mialam mega ciemne kreski na teście. We wtorek zrobiłam betę było to 5+1 i wyszło 7864,0 a dzis 5+3 15403,0, przyrost 96%. Jutro mam endo bo tsh skoczyło do 2,5, leczę się już 10 lat na niedoczynność i hashimoto ❤️ w następnym tygodniu mam wizytę u gin, najprawdopodobniej w piątek, mam do niego jeszcze pisać. Mam nadzieję że wszystkie zostaniemy tu do lipca ❤️ w ciąży z córką też byłam ba takim forum, potem przeniosłyśmy się na fb grupę zamknięta. Mamy super kontakt do dziś, cudownie było przeżywać pojawienie się tylu maluchów
Duzaa, Lolita lubią tę wiadomość
-
Ewe87 wrote:Witam i ja nieśmiało, ostatnia @ 27.09. Mam 2 córeczki 10 lat i 5 lat. Za sobą jeden biochem i w tamtym roku poronienie zatrzymane w 10tc. Pierwszy raz w dniu spodziewanej @mialam mega ciemne kreski na teście. We wtorek zrobiłam betę było to 5+1 i wyszło 7864,0 a dzis 5+3 15403,0, przyrost 96%. Jutro mam endo bo tsh skoczyło do 2,5, leczę się już 10 lat na niedoczynność i hashimoto ❤️ w następnym tygodniu mam wizytę u gin, najprawdopodobniej w piątek, mam do niego jeszcze pisać. Mam nadzieję że wszystkie zostaniemy tu do lipca ❤️ w ciąży z córką też byłam ba takim forum, potem przeniosłyśmy się na fb grupę zamknięta. Mamy super kontakt do dziś, cudownie było przeżywać pojawienie się tylu maluchów2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Hej dziewczyny😁 mogę dołączyć? Jestem mamą trójki dzieciaków (16, 2, 10mc) i wyglada na to ze 4 w drodze 😊 termin z OM 22.07.22. Pierwsza wizyta 25.11 a jutro jadę na pobranie 1 bety. Jestem dobrej myśli, w każda ciąże zaszłam w 1cs i były prawie bezproblemowe. Takiej właśnie ostatni raz życzę sobie i Wam 😁
Lolita, karm3lka lubią tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:Hej dziewczyny😁 mogę dołączyć? Jestem mamą trójki dzieciaków (16, 2, 10mc) i wyglada na to ze 4 w drodze 😊 termin z OM 22.07.22. Pierwsza wizyta 25.11 a jutro jadę na pobranie 1 bety. Jestem dobrej myśli, w każda ciąże zaszłam w 1cs i były prawie bezproblemowe. Takiej właśnie ostatni raz życzę sobie i Wam 😁
Witaj w gronie lipcowekrodziłam synka 22.07 tylko ze 2018 świetna data na poród!
-
Duzaa wrote:Witaj w gronie lipcowek
rodziłam synka 22.07 tylko ze 2018 świetna data na poród!
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹