LIPCOWE MAMY 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misia88z wrote:Ja też już dostałam badania do zrobienia 😉
Monalisar kojarzę Cię z wątku o niskim amh. Trzymam mocno kciuki ✊✊✊
AMH 1,11-grudzien 2018
AMH 0,67-pazdziernik 2019
Mutacja MTHFR heterozygota
04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
10.2019 ciąża naturalna
21.11.2019 bije serduszko ♥️
04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm -
Ja wczoraj robiłam a wizyta była dzisiaj. Ale więcej już robić nie będę. Czekam cierpliwie do kolejnej wizyty czyli 19.11
-
Dziewczyny, jakieś sposoby na mdłości? Leżę w szpitalu i ciagle mnie mdli, najbardziej tuż przed snem i rano jak się obudzę...
dodatkowo pytanie - bo ja wsumie poza Mdłościami i bólem piersi nie mam objawów. Żadnego częstomoczu... i trochę wsumie się nad tym zastanawiam...4.11 - szpital, plamienie, duphaston 3x2 😔 beta 9838 😍
7.11 - serduszko
-
Witajcie dziewczyny:) dziś robiłam test i jak najbardziej pozytywny ☺️ po cichutku przenoszę się na fioletową stronę z nadzieją, że wszystko będzie w porządku ☺️ wizyta u gine 9.12 (więc jeszcze dluuugi miesiąc przede mną😅) a termin według kalkulatora na 19 lipiec ☺️
Nudnych i bezproblemowych ciąż wszystkim 😍☺️Minisia82, Zajsonek, Momof, Aga26, Monalisar lubią tę wiadomość
Beta 18.11 5085❤️
Martynka 08.06.2018 ❤️ -
Hej, ja też się witam 😊 test wyszedł pozytywny 4.11, dziś byłam na wizycie u gina (drobne plamienie, okazało się, że mam stan zapalny - globulki dopochwowe przepisał mi lekarz), nie było jeszcze nic widac, jednak macica rozpulchniona jak na samym początku ciąży 😊. Następną wizytę mam 29.11, wtedy już musi być wszystko pięknie widać ❤️ apka pokazuje mi termin na 13 lipca 😜 miło mi, że mogę być tu z wami ❤️
Zajsonek, Sonia94, Minisia82, Aga26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFooskate wrote:Dziewczyny, jakieś sposoby na mdłości? Leżę w szpitalu i ciagle mnie mdli, najbardziej tuż przed snem i rano jak się obudzę...
dodatkowo pytanie - bo ja wsumie poza Mdłościami i bólem piersi nie mam objawów. Żadnego częstomoczu... i trochę wsumie się nad tym zastanawiam...
Ja w pierwszej ciąży miałam tylko jeden objaw- pobolewania podbrzusza. I to co kilka dni, a po 19tym tygodniu już codziennie. Częstomocz zaczął mi się w zaawansowanej ciąży. I urodziłam w terminiegłowa do góry
-
Zostaje do jutra niby... zastrzyk z clexane dostałam i kroplówkę z płynami. Niby troszkę za słabo serduszko bije i clexane codziennie będę sobie musiała robić... nie wiem czemu ciagle placze...4.11 - szpital, plamienie, duphaston 3x2 😔 beta 9838 😍
7.11 - serduszko
-
Fooskate wiem że się martwisz o swoje maleństwo ale musisz wierzyć że wszystko będzie w porządku. Ja osobiście wierzę w pozytywne przyciąganie.
-
Ech, miałam się z Wami oficjalnie przywitać, dziś w 10 dpo zobaczyłam bladziocha, drugą kreskę na teście, a tu już plamienie... Krótka to chyba będzie radość
W każdym razie jestem mamą dwóch chłopców (06.2016 i 05.2018), teraz trzeci cykl staraliśmy się o trzeciego malucha. TP z OM 21 lipca, ale poprzednie dwie ciąże zakończyły się w 37 tc, więc jeśli maleństwo wytrzyma i donoszę to będę się rozpychać w kolejce na porodówkę[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cieszę się, że jest nas coraz więcej na wątku
U mnie objawy to ciągła senność, humorki, bolesne piersi i zawroty głowy. A od dziś rana doszły mdłości, i trzymają cały dzień, prawie nic mi nie smakuje. A wczoraj było ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 16:44
-
lara88 wrote:madzik84 może jeszcze nie wszystko stracone.byc może okruszek się wgryza i stąd plamienia..najpewniej byłoby zrobić beta hcg jeśli masz możliwość.trzymam kciuki !
Tak staram sobie to tłumaczyć, wczesna ciąża i plamienia są normalne. Dziś u mnie wszystko zamknięte na cztery spusty, we wtorek zrobię betę i progesteron i wbijam do jakiegokolwiek gina po dupka lub lutkę. Mam na koncie poronienie i ciążę pozamaciczną, obie ciąże donoszone miałam na acardzie i duphastonie, a ze starszym synkiem brałam też clexane, więc nastawiam się znowu na plik recept i stałe nerwy o maluszka...[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)