LIPCOWE MAMY 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnnaB. wrote:Trzeba mieć nadzieje do końca, może wydarzy się cud!
o której masz się zgłosić do szpitala?
moge kiedy chce ogolnie. Ale chce pojechać po 14:00. Moj pecherzyk mial 2,5cm i nie bylo w nim nawet cialka zoltkowego wiec... no takie ksiazkowe puste jajo. Nic w nim nie bedzie. -
Hej ja już po wizycie, jest serduszko 119/min crl 4,5 mm wychodzi 6tyg+1 co pokrywa się z terminem miesiączki. Jestem bardzo szczęśliwa 🥰
Nati12, AnnaB., Momof, lara88, Karolkya, Madzik84, mila_88 lubią tę wiadomość
-
Momof wrote:Stresuje sie szpitalem. Nie wiem - jakbym liczyla ze zrobia mi usg i powiedza ze te puste jajo to zart i jest wszystko okej (pomimo ze je widzialam) 😥
AMH 1,11-grudzien 2018
AMH 0,67-pazdziernik 2019
Mutacja MTHFR heterozygota
04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
10.2019 ciąża naturalna
21.11.2019 bije serduszko ♥️
04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm -
nick nieaktualny
-
Minisia super.
Ja też po wizycie i jest wszystko dobrze. Serduszko bije, ciąża starsza o tydzień wychodzi gdzieś 8t+3d.AnnaB., lara88, Nati12, Karolkya, Madzik84, Minisia82, wariatka3, mila_88 lubią tę wiadomość
-
Fooskate u mnie z tymi mdłościami to też jest falowo nieraz naprawdę mnie mdli cały dzień, a np.wczoraj i dzisiaj mdłości bardzo delikatne mam .do tego też wpadłam w panikę jak przestały mnke piersi boleć, na szczęście wczoraj miałam wizytę i było wszystko ok.takze myślę że te objawy nie muszą być przez cały czas a ich brak nie zawsze świadczy źle.
-
Dziewczyny, ale nam się ❤ zrobił na liście- pięknie 😍
Mam nadzieję, że po dzisiejszej wizycie i przy moim nicku się pojawi ❤ mam takiego stracha 😟
Momof trzymam kciuki ✊✊
Co do mdłości itd ja mialam straszne, a dzisiaj cisza mdli mnie tylko troszeczkę za to piersi bolą jeszcze bardziej mam nadzieję ze jest wszystko okej 😍 -
Zajsonek wrote:Dziewczyny, ale nam się ❤ zrobił na liście- pięknie 😍
Mam nadzieję, że po dzisiejszej wizycie i przy moim nicku się pojawi ❤ mam takiego stracha 😟
Momof trzymam kciuki ✊✊
Co do mdłości itd ja mialam straszne, a dzisiaj cisza mdli mnie tylko troszeczkę za to piersi bolą jeszcze bardziej mam nadzieję ze jest wszystko okej 😍
Zajsonek kciuki również za Twoją wizytęo której godzinie wizytujesz?
[*] Kornelka - 01.09.2019 r. (36tc) ❤️
Zosia 🥰 - 20.06.2020 r. (36tc) -
Fooskate wrote:Dziewczyny, myślicie ze to normalne, ze mdłości mogły minąć mi po 2 tygodniach? Od 2 dni nie mdli mnie wogole i zaczelam się tym stresować...